Румен Радев с остра реч в Карлово пред паметника на Васил Левски

Новини
11

Novini.bg

Левски определи бъдещата държава само с една дума – храм. Днес този храм е оплячкосан, а демократската република е превърната в декор, зад който похитителите безчинстват. Това заяви президентът Румен Радев в своята реч в Карлово по повод 182 години от рождението на Васил Левски.

„За тях е важно да спечелят те, пък ако ще цял един народ да загуби. И украсяват кабинетите с портретите на Дякона, и чистят съвестта си с по някой негов цитат. Живеем привидно свободно, но мнозина са лишени от възможността да живеят достойно, а има ли свобода без достойнство“, каза още президентът.

„Някои вярват, че няма да им се държи сметка за безчинствата. Други не вярват, в своето отчаяние, че с дружни усилия можем да променим съдбата си. Помним, че трябва да имаме равни права, но често забравяме, че това важи и за нашите задължения“, категоричен държавният глава.

В родния град на Васил Левски – Карлово, тази вечер имаше тържествена заря-проверка, посветена на 182 годишнина от рождението му. На площад „20 юли“ в града се събраха стотици граждани, за да почетат паметта на Апостола.

На официалната трибуна освен Радев, беше и кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, депутати от различни парламентарни групи, лидерът на БСП Корнелия Нинова и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

loading...

Страхотно слово на уж главнокомандващият ни(казвам уж ,защото не зная кой ,кой командва в България).

Няма кой да Ви чуе господин Президент! Управляващите се правят на глухи и слепи и продължават да безчинстват като за последно, защото си виждат краят! Докога? Направете нещо! Ние сме все по – по отчаяни!!!

Някой казва, че управляващите се правят на слепи и глухи? Не, това определено не е вярно!?!Те не се правят, а са наистина слепи и глухи, а като глухи са и неми. Защото, иначе не им „отърва“…Не ги интересува съдбата на мнозинството български граждани, които всеки божи ден се мъчат да оцеляват, да не говорим, за инвалидите, за пенсионерите и тези със здравословни проблеми и колко много други… А те, проблемите могат да бъдат решени, първо, като се реформира изцяло съдебната ни система, която вече 30 години имитира работа и дейност, а всъщност прикрива и оправдава кражбите и престъпленията, които управляващите и техните приближени вършат непрекъснато и безнаказано. Второ, за да се подобри положението, трябва да има достатъчно приходи, но те няма от къде да дойдат, защото ние нямаме модерна, конкурентноспособна икономика? Всички знаят ,защо!?!И е по-лесно това което става, да се върви по „течението“, като се задоволяват частично исканията на тези, които протестират, да се подхвърлят „оглозганите кокали“ на определени групи, с цел да се тушира недоволството. Който не реагира, например пенсионерите,… за тях винаги пари няма, но за най бедните се подхвърлят по едни 40лв. като Коледни и Великденски, което е гавра!?!Б.Б., който е вдъхновителя и организатора на този „Цирк“ се чувства всесилен и тъй като е много ограничен/ със съмнителни умствени възможности/, действа безцеремонно и брутално, подкрепян от приближените си. Но както вече „намирисва“ краят му не e много далеч. Часовникът цъка и „бомбата“ ще избухне, когато най-малко очаква???Това е третото / десерта/….!?!

За всеки празник пилота пише някаква критична реч. Кога е следващият официален празник. Тогава пак ще чуем неговите излияния. Този човек да не е решил народа да си намрази празниците.

Народът никога няма да си намрази празниците!Те са нашият дух!НАРОДЪТ ИМА КОГО ДА МРАЗИ!

Цецко,какво не ти харесва бе чедо.Виж колко ясно и разбираемо го каза Президента.Оплечкосаха България.Не е ли така?

Думи, думи, думи. След думите, нормално е да има дела. Дела от Президента по негодите собствени думи. Да сте чули и видели дела от президанта? Аз – не… Емил Колев 0899 59 28 18.

Кой по-точно оплячкоса България,бе Милко?А? Или не ти се иска да си спомниш как продадоха БГА Балкан за 1 лев или Нефтохим?45 години плячкосване не им стигна на БКП – някой да мислеше за народа????????

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
В МВР чакат по 480 лв. бонус за Коледа

Служителите на МВР ще получат по 480 лв. коледен бонус, научи Mediapool. На заседанието на кабинета в сряда бяха отпуснати допълнителни 34 млн. лв. към бюджета на силовото ведомство. По-голямата част от тях ще отидат за коледни бонуси. Не е ясно за какво ще се харчат останалите около 14 млн. …

Новини
От 1 януари руският газ ще идва от Турция и цената му пада

/КРОСС/ „Булгаргаз“ ЕАД предложи на КЕВР да утвърди цена на природния газ за първото тримесечие на 2020 г., в размер 43,98 лв./MWh /мегаватчаса/ (без цени за достъп, пренос, акциз и ДД), съобщиха от дружеството. Цената е за крайни снабдители на природен газ и за лица с лиценз за производство и …

Новини
7/8 ТВ със специална празнична програма за Коледа и Нова година

Слави Трифонов пусна във фейсбук коледната и новогодишната си програма. Ето какво е приготвил екипа за зрителите:   Уважаеми зрители, знаете, че за мен, като човек, който професионално се занимава с телевизия, най-важното нещо сте точно вие, зрителите. Защото вие сте тези, които осмисляте целия труд, който полагаме и аз, …