Румен Радев с остра реч в Карлово пред паметника на Васил Левски

Новини
11

Novini.bg

Левски определи бъдещата държава само с една дума – храм. Днес този храм е оплячкосан, а демократската република е превърната в декор, зад който похитителите безчинстват. Това заяви президентът Румен Радев в своята реч в Карлово по повод 182 години от рождението на Васил Левски.

„За тях е важно да спечелят те, пък ако ще цял един народ да загуби. И украсяват кабинетите с портретите на Дякона, и чистят съвестта си с по някой негов цитат. Живеем привидно свободно, но мнозина са лишени от възможността да живеят достойно, а има ли свобода без достойнство“, каза още президентът.

„Някои вярват, че няма да им се държи сметка за безчинствата. Други не вярват, в своето отчаяние, че с дружни усилия можем да променим съдбата си. Помним, че трябва да имаме равни права, но често забравяме, че това важи и за нашите задължения“, категоричен държавният глава.

В родния град на Васил Левски – Карлово, тази вечер имаше тържествена заря-проверка, посветена на 182 годишнина от рождението му. На площад „20 юли“ в града се събраха стотици граждани, за да почетат паметта на Апостола.

На официалната трибуна освен Радев, беше и кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, депутати от различни парламентарни групи, лидерът на БСП Корнелия Нинова и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Страхотно слово на уж главнокомандващият ни(казвам уж ,защото не зная кой ,кой командва в България).

Няма кой да Ви чуе господин Президент! Управляващите се правят на глухи и слепи и продължават да безчинстват като за последно, защото си виждат краят! Докога? Направете нещо! Ние сме все по – по отчаяни!!!

Някой казва, че управляващите се правят на слепи и глухи? Не, това определено не е вярно!?!Те не се правят, а са наистина слепи и глухи, а като глухи са и неми. Защото, иначе не им „отърва“…Не ги интересува съдбата на мнозинството български граждани, които всеки божи ден се мъчат да оцеляват, да не говорим, за инвалидите, за пенсионерите и тези със здравословни проблеми и колко много други… А те, проблемите могат да бъдат решени, първо, като се реформира изцяло съдебната ни система, която вече 30 години имитира работа и дейност, а всъщност прикрива и оправдава кражбите и престъпленията, които управляващите и техните приближени вършат непрекъснато и безнаказано. Второ, за да се подобри положението, трябва да има достатъчно приходи, но те няма от къде да дойдат, защото ние нямаме модерна, конкурентноспособна икономика? Всички знаят ,защо!?!И е по-лесно това което става, да се върви по „течението“, като се задоволяват частично исканията на тези, които протестират, да се подхвърлят „оглозганите кокали“ на определени групи, с цел да се тушира недоволството. Който не реагира, например пенсионерите,… за тях винаги пари няма, но за най бедните се подхвърлят по едни 40лв. като Коледни и Великденски, което е гавра!?!Б.Б., който е вдъхновителя и организатора на този „Цирк“ се чувства всесилен и тъй като е много ограничен/ със съмнителни умствени възможности/, действа безцеремонно и брутално, подкрепян от приближените си. Но както вече „намирисва“ краят му не e много далеч. Часовникът цъка и „бомбата“ ще избухне, когато най-малко очаква???Това е третото / десерта/….!?!

За всеки празник пилота пише някаква критична реч. Кога е следващият официален празник. Тогава пак ще чуем неговите излияния. Този човек да не е решил народа да си намрази празниците.

Народът никога няма да си намрази празниците!Те са нашият дух!НАРОДЪТ ИМА КОГО ДА МРАЗИ!

Цецко,какво не ти харесва бе чедо.Виж колко ясно и разбираемо го каза Президента.Оплечкосаха България.Не е ли така?

Думи, думи, думи. След думите, нормално е да има дела. Дела от Президента по негодите собствени думи. Да сте чули и видели дела от президанта? Аз – не… Емил Колев 0899 59 28 18.

Кой по-точно оплячкоса България,бе Милко?А? Или не ти се иска да си спомниш как продадоха БГА Балкан за 1 лев или Нефтохим?45 години плячкосване не им стигна на БКП – някой да мислеше за народа????????

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
За кило изнесени домати и чушки, внасяме по 8 от съседите

Вносните домати и пипер са осем пъти повече от количествата, които изнасяме, краставиците – три пъти, чесънът и корнишоните – 4 пъти, главестото зеле – почти 5 пъти, картофите – 10 пъти, дините – 3 пъти, сочат данни на земеделското министерство. Единствено при малините износът чувствително превишава вноса, пише Монитор. …

Новини
Край на свободното движение на хора при Брекзит без сделка

/КРОСС/ Правителството на британския премиер Борис Джонсън заяви, че иска да сложи незабавно край на свободното движение на хора в случай на Брекзит без сделка на 31 октомври – което показва втвърдяване на позицията в сравнение с предишния кабинет, отбелязва Франс прес. Бившият премиер Тереза Мей, която Джонсън замени на …

Новини
Гражданите вече ще могат сами да си избират запазените места във влаковете

Гражданите вече ще могат сами да си избират запазените места във влаковете. Това става след като БДЖ пусна нов модул на системата за продажба на билети. Услугата е достъпна на 75 гари и каси в страната, съобщава БНР. Чрез резервационната система клиентите сами могат да избират запазеното място във влака …