fbpx

Рецепта за щастлив живот: без драми и глупости

реклама

Изживей малките моменти и никога повече не поглеждай назад – без съжаления, без драми, без глупости!

Вземи си нещо уникално

Дреха, обувки, каквото и да било – което ти стои невероятно и те кара да се чувстваш като суперзвезда. „В работата си виждам как дори моделите изглеждат много по-уверени, когато ги облека в стил, който лично на тях много им допада и на снимките тогава са изпълнени с повече увереност“, казва Гергана Рангелова, моден редактор на cosmopolitan.bg.

Преследвай мъж

Само заради самото преследване. Това ще свали някои задръжки и ще те направи по-уверена в целите ти. Няма значение дали това ще е за една нощ – смени ролята и стани хищника, не плячката.

Намери си шантаво хоби

Мини хеликоптери, бийтбокс, оригами – всичко, което ще те отпусне и разтовари от ежедневието. Кристина Хендрикс от Mad Men например се спуска по лифтове, яхнала макара. „Обожавам това и го чакам с нетърпение всеки път“, казва тя.

Вземи си куче или коте

Собствениците на кучета имат по-здрави сърца, а тези, които имат животни вкъщи, са с по-ниски нива на стрес и депресия в сравнение с хората без домашни любимци. Кучкарите са по-облагодетелствани заради честите разходки и обожанието, с което се сблъскват ежедневно от страна на кучетата им.

Купи си нещо

Дори да е скъпо до глупост, единствено и само защото те прави щастлива – и го купи със собствени пари (не от кредитната карта, не на заем).

Не само защото ще се възнаградиш, но и защото е добре за здравето ти. Изследвания показват, че при шопинг се отделят хормони на щастието, които помагат на имунитета и изострят ума. Това означава и че ще живееш по-дълго!

Поживей сама

Самостоятелният живот, дори за месец подпомага много силно една жена да се научи бързо да се грижи сама за себе си, да не разчита на друг и да взима самостоятелно решение. Не бързай от родителите да се преместиш при гаджето – научи се да бъдеш сама – това е и страхотно преживяване.

Дарявай пари

„Преди да умра, ще разкарам всичките си пари“, каза певицата Кари Ъндърууд. Но има и хора, които го правят, а не само го говорят. Хелън Гърли Браун, оригиналното Cosmo момиче, която почина тази година на 92 г., се оказа, че е завещала в началото на годината 30 милиона на Университетите Колумбия и на Станфорд. Разбираме, че ти не си милионерка, но у нас за щастие има достатъчно реални благотворителни фондации, които работят, така че винаги би могла да участваш в дарения за важни каузи като тези на УНИЦЕФ, Детските селища или на нуждаещите се с DMS номера. Това те прави по-добър човек.

Бъди приятел с някой много по-млад и някой много по-стар от теб –

това ще те направи по-добра дъщеря, сестра и майка. Приятелствата с по-младите и по- старите от теб разширява перспективата ти, позволявайки ти да виждаш света от повече гледни точки.

Купи си вибратор

Нито една жена не може да забрави освобождаващото усещане при купуването и първото включване на вибратора си. Без да е нещо кой знае какво, това ти дава напълно нови усещания, които – защо да не? – можеш да изпиташ, независимо дали си удовлетворена от секс живота си. Вибраторът е нещо напълно различно.

Отиди с някого на поход за 3 дни

Най-добре с мъжа до теб или с майка ти. Ще може да си приказвате толкова много, ще преживеете такива неща, че спомените ще ви топлят години.

Прости на родителите си

Повечето от нас имат някаква причина да се сърдят за нещо на родителите си. Да носиш обидата от това в себе си е ненужно и ако простиш, ще направиш място за нови, красиви събития, които да се случат.

Подстрижи се по последната мода

Винаги си била с дълга коса – и така цял живот!? Веднъж поне направи революция в главата и драстично си смени визията. Да се освободиш от дългата си коса се смята за символика в много религии за освобождаване от суетата – и всеки трябва да го опита поне веднъж през живота си. Това ще ти подейства неочаквано…

Препрочети Отнесени от вихъра

Защото винаги ще има какво да научиш.

Направи нещо, което приятелките ти не биха одобрили

Остави назад страха от критиката. Те са ти приятелки, но ако ти искаш да направиш нещо, не го подминавай само заради тяхното мнение – това ще ти помогне да преодолееш личните си задръжки и ще станеш по-самоуверена, без да броим щастието, което ще изпиташ.

Отиди някъде сама

Дори за ден, дори за уикенд, дори за час. Не се страхувай да останеш сама със себе си.

Изяж нещо, което е в „забранения“ лист

Например цяла джъмбо пица. Или ако обичаш сладко – два шоколада! Просто заради себе си.

 

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ВМРО: 700 лв. средна пенсия и 2500 лв. средна заплата

реклама Няма да увеличаваме данъците и ще намалим държавните разходи. Паралелно с това ще увеличим парите за втората година майчинство и ще осигурим безплатна детска градина и безплатни учебници за всяко дете. Повишаване на средната пенсия до 700 лв., на средната работна заплата – до 2500 лв., а всички пенсионери …

Новини
Булевард България: „Работникът“ с премиерското сако е общински съветник от ГЕРБ

реклама Кадър видео ФБ PR-ите на Борисов представиха мъжа като строителен работник. „Работникът“, който получи като подарък сакото на премиера Бойко Борисов по време на вчерашната му инспекция на участък от АМ „Хемус“, всъщност се оказа общински съветник от ГЕРБ във варненската община Суворово, пише сайтът boulevardbulgaria.bg. PR-ите на Борисов …

Новини
Държавата ще компенсира родители, за чиито деца няма места в общински или държавни градини

реклама Снимка pixabay Държавата ще възстановява платените от родителите средства за обучение и отглеждане до размера на утвърдената от министъра на образованието и науката сума, като ще трябва да предоставят съответните договори и платежни документи за извършени разходи. Родителите на деца в предучилищна възраст, неприети в общински или държавни детски …