fbpx

Първан Симеонов: Борисов взе кампанията на ръчно управление

Борисов прави единственото, което можеше да направи – взе кампанията на ръчно управление. Имаше огорчение у него заради случката с Цветан Цветанов. Това коментира Първан Симеонов от Галъп, в сутрешния блок на Нова тв.

По думите му Борисов се опитва да направи малко по-голямата периферия на ГЕРБ да бъде уплътнена до изборите. Според него на няколко пъти се е случвало БСП да излезе малко напред, но накрая ГЕРб успява да мобилизира по голямата си периферия. По думите му, ако ГЕРБ спечели изборите това ще бъде обяснено като победа на Борисов, ако ги загуби – като загуба на Цветанов.

В предишната капмания БСП малко изплаши избирателите. БСП печели от това противоборство Борисов – Радев, добави той. Около 1/3 от вота се решава в последните дни, каза социологът.

Говорим по скоро за паритет на двете политичеки партии, каза Евелина Славкова – социлог от Тренд. По думите й, водят се две кампании в ГЕРБ много видно. Дори за европейските избори говорим за битка във вътрешнополитически план, каза още тя. Сблъсък между Бойко Борисов и Корнелия Нинова в медийно отношение също може да окаже влияние на кампанията. Един от най-интересните сблъсъците е, когато лидерите на големи партии излязат един срещу друг, каза Славкова.

в превод: Пак бая мъртви души ще са избиратели за пп ГЕРБ в борбата за кокала!

Г-н Симеонов ;а не беше ли редно Б. Б. ПРЕДИ ДА ВЗЕМЕ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ ДА ПОСТЪПИ ПО ЗАКОННИЯ ПОСОЧЕН В КОНСТИТУЦИЯТА НАЧИН? Защо не коментирате и това?

За ГЕРБ не важат законите. Те са богопомазани.

Първанов може да говори всичко, това му е работата, но Вие къде съзирате участие на ББ в предизборната кампания ?Или смятате, че и Вие може да си говорите всичко ?

Не Първанов, а Първан, извинете

Ако можеше „мъртвите души“ да пускат бюлетини, те биха гласували за БКП/БСП, защото са връстници на електората й (или поне част от тях ) , ама не могат …

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!