fbpx

Първан Симеонов: Борисов взе кампанията на ръчно управление

реклама

Борисов прави единственото, което можеше да направи – взе кампанията на ръчно управление. Имаше огорчение у него заради случката с Цветан Цветанов. Това коментира Първан Симеонов от Галъп, в сутрешния блок на Нова тв.

По думите му Борисов се опитва да направи малко по-голямата периферия на ГЕРБ да бъде уплътнена до изборите. Според него на няколко пъти се е случвало БСП да излезе малко напред, но накрая ГЕРб успява да мобилизира по голямата си периферия. По думите му, ако ГЕРБ спечели изборите това ще бъде обяснено като победа на Борисов, ако ги загуби – като загуба на Цветанов.

реклама

В предишната капмания БСП малко изплаши избирателите. БСП печели от това противоборство Борисов – Радев, добави той. Около 1/3 от вота се решава в последните дни, каза социологът.

Говорим по скоро за паритет на двете политичеки партии, каза Евелина Славкова – социлог от Тренд. По думите й, водят се две кампании в ГЕРБ много видно. Дори за европейските избори говорим за битка във вътрешнополитически план, каза още тя. Сблъсък между Бойко Борисов и Корнелия Нинова в медийно отношение също може да окаже влияние на кампанията. Един от най-интересните сблъсъците е, когато лидерите на големи партии излязат един срещу друг, каза Славкова.

реклама
loading...

в превод: Пак бая мъртви души ще са избиратели за пп ГЕРБ в борбата за кокала!

Ако можеше „мъртвите души“ да пускат бюлетини, те биха гласували за БКП/БСП, защото са връстници на електората й (или поне част от тях ) , ама не могат …

Г-н Симеонов ;а не беше ли редно Б. Б. ПРЕДИ ДА ВЗЕМЕ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ ДА ПОСТЪПИ ПО ЗАКОННИЯ ПОСОЧЕН В КОНСТИТУЦИЯТА НАЧИН? Защо не коментирате и това?

Първанов може да говори всичко, това му е работата, но Вие къде съзирате участие на ББ в предизборната кампания ?Или смятате, че и Вие може да си говорите всичко ?

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
При поне два симптома и по телефона, личните лекари назначават PCR тестове от днес

реклама Снимка pixabay След месец закъснение, личните лекари с договор със Здравната каса вече могат да дават направления за безплатен PCR тест. Това става възможно след публикуването на анекса на националния рамков договор в днешния брой на „Държавен вестник“. реклама Личните лекари ще издават направление за PCR изследване при наличие …

Новини
Румен Радев: Мерките са закъснели, кабинетът се опитва да внуши, че виновни са болните

реклама Кадър видео www.bgonair.bg Президентът Румен Радев коментира предприетите нови мерки у нас срещу пандемията. реклама „Новите мерки са пожарни и закъснели – говоря като комплекс, не само здравни, но и като пакет и баланс на здравни, икономически и социални мерки. Използването на тази криза за PR води до загуба …

Новини
След среща с Борисов Ревизоро заяви: Водна криза няма да има

реклама Кадър видео ФБ Няма да има водна криза. Това ме увери министърът на околната среда и водите Емил Димитров. Той ми докладва и за ситуацията с водоснабдяването в Бургас и мерките, които ще се предприемат в следващите месеци. За съжаление през последните години сушата е проблем в цял свят. …