fbpx

Путин потвърди пред Радев горещата новина за Бойко Борисов

В резиденцията в Сочи започна срещата на президента на Русия Владимир Путин и на президента на Република България Румен Радев. След няколко дни ще приемем премиер-министъра на България Бойко Борисов, потвърди Владимир Путин на срещата си с президента Радев в Сочи, съобщава Канал 3.

В словото си Путин припомни общата история на Русия и България, славянската писменост и честването на 140 г. от освобождението на България.

В отговор българският президент Румен Радев поздрави Путин с преизбирането му. После добави: „Целта на моята визита е да възстановим на най-високо ниво диалога. Имаме много взаимни интереси в търговията, енергетиката, културата“.

Владимир Путин бе включил в руската делегация министъра по енергетика Александър Новак и този на търговията и промишлеността Денис Мантуров. Присъстваше и генералният директор на „Росатом“ Алексей Лихачов.

Румен Радев влезе на срещата с шефа на кабинета си Иво Христов, главния секретар Димитър Стоянов и секретаря си по външна политика Атанас Кръстин, който очаква да получи агреман за посланик в Москва. От българска страна министри в делегацията няма.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!