Помнете думите на Буров за българския селянин

Новини
7

За 30 години закрихте 500 села и обезлюдихте цели региони от България.
Но помним думите на великия Атанас Буров….

Г-да управляващи, превърнахте китните ни български села в призраци и днес ги заличавате от картата на страната. Как да гласуваме за вас, като е ваш приносът това да се случи. За 30 години само грабихте и разрушавахте съграденото от нашите предци, за да станете богати и да угодите на вашите „началници“. Безропотно и с големи жертви и лишения на народа изпълнявахте техните поръчки, за да сме от голямото семейство на ЕС.

Европейските ви ценности, които ни натресохте, за да се възползвате вие от партийния елит, ние всички трябва да ги плащаме с бедност, глад, безработица, мизерия и невиждано досега социално неравенство.

За 30 години закрихте 500 села и обезлюдихте цели региони от България. Но помним думите на великия Атанас Буров, който е казал: „Българският селянин – това е България. Пазете го като зеницата на окото си, защото изчезне ли селянинът, изчезва и България“.

faktualno.com

 

loading...

Четете книжките за Буров по няколко пъти ! Всеки път има какво да откриете в тях. Как се печелят избори с пари, как се прокарват лобистки закони, как се мори добитъка от простотия, как се лижат чужди задници за лично забогатяване. Всичко каквото се случва сега е описано точ ! Те са като учебник и огледало на сегашната действителност.

Буров още е казал : Народа е стадо овце , нахраниш ли го ,напоиш ли го, можеш да го доиш и стрижеш колкото искаш А сега на гладно ни свалят и кожата

Аз не съм чел книгите на Буров и какво точно е казал?А това е грешка и си я признавам. Но престъпно грешно е да си политик и управляващ и да не знаеш кой и какъв е бил Буров. Защото той е казал какво ще се случи ако….Е, то вече се случи и връщане назад няма, а всички ние обикновените и редовите граждани, в т.ч. и селяни „духаме супата“, а нашенците, трупат „парици“ за наша сметка, безнаказано!?!

Тези мисли Буров ги е казал през 1948 г. на комунистите, но се сбъдват сега

А защо ли им ги е казал? Кога започна „индустриализацията“?Кой отне земята на селянина и го запрати без корен в града? Защо работници и служители отиваха да берат царевица и грозде,да прекопават пипер …и т.н. Та чак до първия сняг,ако си спомняте…

Кофти статия. Подвеждаща, манипулативна, умешваща истина с лъжа така, че заедно с истината да приемеш и лъжата. Как например европейските ценности са виновни за обезлюдяването на българските села, когато всички знаем, че социалистическите ценности са причината.
Не трябва да се оставяме да ни манипулират.

Предстои прекрасният миг, в който тезата ми, че писателите фантасти – които са всъщност съвременните човешки пророци ще се окажат прави! – предстои тоталната промяна, смяна, подмяна, метаморфоза на социалната парадигма.
Статуквото такова каквото си го знаем от векове и хилядолетия просто „отива на кино“. Държавните институции ще престанат да определят живота ни.
Апропо – всички знаем, че ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ – НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ДИРИЖИРАТ ОТ ЕДНА СЕНЧЕСТА ГРУПА ОТ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ ТИПОВЕ – ТЕЗИ КОИТО НЕПРЕСТАННО ТРЪБЯТ СВОЯ НОВ СВЕТОВЕН РЕД – В КОЙТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ „редуцираното“ до около 500 млн души човечество…
Забележете – вече 7 млрд-ното човечество трябвало да бъде редуцирано – съкратено, избито, ликвидирано…. Останалите (извън сенчестата група) – просто са роби… Да – може и да има умни всред тях, освен черноработниците, но всички по един или друг начин трябва да бъдат КОНТРОЛИРАНИ – ТОТАЛНО…
Няма да изброявам колко книги и филми отдавна вече (от Великите Утописти насам!) тръбят на висок глас ЧУДОВИЩНИЯ НАСТОЯЩ ВИД НА СВЕТОВЕН ФАШИЗЪМ И ПОЛИЦЕЙЩИНА и предстоящата промяна на настоящата (още от Древното царство в Египет) социална парадигма!
И всичко, което виждаме и което се случва днес е просто една прелюдия към предстоящата Глобална Социална Катастрофа – няма втори вариант, няма план „Б“ – ТРЯБВА ДА СКОЧИМ! – ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИМ РЕВОЛЮЦИЯТА… виждаме все по-зачестяващите „бунтчета“ тук и там по света, а това е знак, това е Предвестник – не само Банките, и Банкерите трябва да сринем, а всички – по целия свят Държавни институции КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗРОПОТНО КАКВОТО ИМ НАРЕДЯТ „СЕНЧЕСТИТЕ“ – ама и тях ги знаем кои са – има списъци с имената им и почти подробна информация за всеки от тях!

Ще е страшна битката, но няма друг начин – НЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕДУЦИРАНО (т.е. ИЗБИТО) А „СЕНКИТЕ“ – СКРИЛИ СЕ В СВОИТЕ ЗАМЪЦИ… – КЪДЕ ЩЕ СЕ ДЕНЕТЕ БРЕ ГАДОВЕ МРЪСНИ?! – ВЕДНО СЪС ЗАМЪЦИТЕ ВИ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ОТ ЗЕМЯТА!

Е, мисля, че ще сме живи да го направим и видим.

И тогава, както казва Поетът – Земята ще бъде Рай!
СЪЩОТО КАЗВАМ И АЗ!

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
България забранява и влизането на пристигащите от 12 държави от ЕС чужденци

Здравният министър издаде заповед, с която се въвежда временна забрана за влизането на територията на България. Със заповедта се въвежда и ред за поставяне под карантина. Въвеждат се и специални правила по отношение на лицата, осъществяващи предоставянето на стоки и услуги, информира Инвестор. Временно се забранява на граждани от трети …

Новини
Германия подготвя списък от мерки, за да се върне след 19 април към нормалния живот

Германия е подготвила списък от мерки, сред които задължителна предпазна маска на публични места, ограничения за събирания на хора и светкавично проследяване на веригата при случаи на зараза. Това, според властите, ще позволи връщането на живота към нормалния му ритъм след края на срока на карантината на 19 април, предаде …

Новини
Самоосигуряващите се също ще могат да получават безлихвени заеми

Самоосигуряващите се ще могат да получават безлихвени заеми чрез схема от Българската банка за развитие, обяви председателят на бюджетната комисия Менда Стоянова, съобщи БНР. Досега мярката беше насочена единствено към хората, които са в неплатен отпуск: „Ще имат възможност за три месеца да получат по 1500 лева заем, който ще …