Помнете думите на Буров за българския селянин

Новини
7

За 30 години закрихте 500 села и обезлюдихте цели региони от България.
Но помним думите на великия Атанас Буров….

Г-да управляващи, превърнахте китните ни български села в призраци и днес ги заличавате от картата на страната. Как да гласуваме за вас, като е ваш приносът това да се случи. За 30 години само грабихте и разрушавахте съграденото от нашите предци, за да станете богати и да угодите на вашите „началници“. Безропотно и с големи жертви и лишения на народа изпълнявахте техните поръчки, за да сме от голямото семейство на ЕС.

Европейските ви ценности, които ни натресохте, за да се възползвате вие от партийния елит, ние всички трябва да ги плащаме с бедност, глад, безработица, мизерия и невиждано досега социално неравенство.

За 30 години закрихте 500 села и обезлюдихте цели региони от България. Но помним думите на великия Атанас Буров, който е казал: „Българският селянин – това е България. Пазете го като зеницата на окото си, защото изчезне ли селянинът, изчезва и България“.

faktualno.com

 

loading...

Четете книжките за Буров по няколко пъти ! Всеки път има какво да откриете в тях. Как се печелят избори с пари, как се прокарват лобистки закони, как се мори добитъка от простотия, как се лижат чужди задници за лично забогатяване. Всичко каквото се случва сега е описано точ ! Те са като учебник и огледало на сегашната действителност.

Буров още е казал : Народа е стадо овце , нахраниш ли го ,напоиш ли го, можеш да го доиш и стрижеш колкото искаш А сега на гладно ни свалят и кожата

Аз не съм чел книгите на Буров и какво точно е казал?А това е грешка и си я признавам. Но престъпно грешно е да си политик и управляващ и да не знаеш кой и какъв е бил Буров. Защото той е казал какво ще се случи ако….Е, то вече се случи и връщане назад няма, а всички ние обикновените и редовите граждани, в т.ч. и селяни „духаме супата“, а нашенците, трупат „парици“ за наша сметка, безнаказано!?!

Тези мисли Буров ги е казал през 1948 г. на комунистите, но се сбъдват сега

А защо ли им ги е казал? Кога започна „индустриализацията“?Кой отне земята на селянина и го запрати без корен в града? Защо работници и служители отиваха да берат царевица и грозде,да прекопават пипер …и т.н. Та чак до първия сняг,ако си спомняте…

Кофти статия. Подвеждаща, манипулативна, умешваща истина с лъжа така, че заедно с истината да приемеш и лъжата. Как например европейските ценности са виновни за обезлюдяването на българските села, когато всички знаем, че социалистическите ценности са причината.
Не трябва да се оставяме да ни манипулират.

Предстои прекрасният миг, в който тезата ми, че писателите фантасти – които са всъщност съвременните човешки пророци ще се окажат прави! – предстои тоталната промяна, смяна, подмяна, метаморфоза на социалната парадигма.
Статуквото такова каквото си го знаем от векове и хилядолетия просто „отива на кино“. Държавните институции ще престанат да определят живота ни.
Апропо – всички знаем, че ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ – НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ДИРИЖИРАТ ОТ ЕДНА СЕНЧЕСТА ГРУПА ОТ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ ТИПОВЕ – ТЕЗИ КОИТО НЕПРЕСТАННО ТРЪБЯТ СВОЯ НОВ СВЕТОВЕН РЕД – В КОЙТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ „редуцираното“ до около 500 млн души човечество…
Забележете – вече 7 млрд-ното човечество трябвало да бъде редуцирано – съкратено, избито, ликвидирано…. Останалите (извън сенчестата група) – просто са роби… Да – може и да има умни всред тях, освен черноработниците, но всички по един или друг начин трябва да бъдат КОНТРОЛИРАНИ – ТОТАЛНО…
Няма да изброявам колко книги и филми отдавна вече (от Великите Утописти насам!) тръбят на висок глас ЧУДОВИЩНИЯ НАСТОЯЩ ВИД НА СВЕТОВЕН ФАШИЗЪМ И ПОЛИЦЕЙЩИНА и предстоящата промяна на настоящата (още от Древното царство в Египет) социална парадигма!
И всичко, което виждаме и което се случва днес е просто една прелюдия към предстоящата Глобална Социална Катастрофа – няма втори вариант, няма план „Б“ – ТРЯБВА ДА СКОЧИМ! – ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИМ РЕВОЛЮЦИЯТА… виждаме все по-зачестяващите „бунтчета“ тук и там по света, а това е знак, това е Предвестник – не само Банките, и Банкерите трябва да сринем, а всички – по целия свят Държавни институции КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗРОПОТНО КАКВОТО ИМ НАРЕДЯТ „СЕНЧЕСТИТЕ“ – ама и тях ги знаем кои са – има списъци с имената им и почти подробна информация за всеки от тях!

Ще е страшна битката, но няма друг начин – НЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕДУЦИРАНО (т.е. ИЗБИТО) А „СЕНКИТЕ“ – СКРИЛИ СЕ В СВОИТЕ ЗАМЪЦИ… – КЪДЕ ЩЕ СЕ ДЕНЕТЕ БРЕ ГАДОВЕ МРЪСНИ?! – ВЕДНО СЪС ЗАМЪЦИТЕ ВИ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ОТ ЗЕМЯТА!

Е, мисля, че ще сме живи да го направим и видим.

И тогава, както казва Поетът – Земята ще бъде Рай!
СЪЩОТО КАЗВАМ И АЗ!

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Виктор Николаев празнува Рожден ден

Виктор Николаев е роден на 15 декември 1979 г. в Разград. Дипломира се със специалност „журналистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“. След дипломирането си работи в Дарик радио и в радио НЕТ. От 2005 г. работи в БНТ като репортер на „Новините“ на Канал 1. В периода 2007 – 2010 …

Новини
„Галерия“: Дарина Павлова няма да се жени за Джулио Берути

Ще се жени ли отново Дарина Павлова за младия Джулио или всичко е рекламен трик? Преди дни тя дори се появи в социалната мрежа с пръстен, за който мнозина сметнаха, че е годежен. Силно преувеличени се оказаха слуховете за годеж между вдовицата на Илия Павлов Дарина и италианския актьор Джулио …

Новини
Личните ни лекари се стопиха почти наполовина

С над 40 процента е намалял броят на личните лекари у нас за последните 20 години. По данни на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари те са малко над 4000. Проблем с липсата на лекари има в цялата страна, но най-голям е недостигът в Разград, Кърджали, Ловеч, Търговище и София, информира …