fbpx

Пометената на пешеходна пътека от кола в Плодвив Борислава: Цялата бях в кръв! Майки, пазете децата си

Борислава Досева, която вчера бе блъсната от кола на пешеходна пътека в Пловдив вчера, е настанена в болница „Св. Георги”.

Ето нейната разтърсваща изповед за случилото се по Нова Тв, по време на която Борислава няколко пъти се разплака:

„Оставих дъщеря ми на детска градина и тръгнах да пресичам на зелено. Не мислех, че трябваше да се оглеждам. Нямах време да реагирам, колата буквално ме помете. Нямах време да я видя, да предприема нещо. Чух приглушен звук от удар и в следващия момент се пипах по лицето и осъзнавах, че съм жива. Виждате какви са контузиите, за моя радост не са толкова сериозни, колкото може да бъдат. Пипах се по лицето да видя има ли ми нещо. Погледнах дрехите си, цялата бях в кръв, усещах болка навсякъде.

външна реклама

Жената, която ме блъсна, младо момиче на около 20 години, слезе от автомобила и започна да плаче. Държеше телефон в ръката си, не знам дали е говорила по телефона, докато е карала, или е викала линейка. Нямаше никаква реакция от нея.

Дойде в болницата, но аз й казах, че ще се видим в съда. От човешка гледна точка я изслушах, но сутринта като станах, в Интернет имаше кадри от катастрофата. След като видях какво ми се е случило, изпаднах в шок.

Моля ви, не пускайте тези кадри, имам близки, които нямам желание да ги виждат. Като видях това нещо отстрани, осъзнах каво ми се случило. Все едно съм кукла пред кола в екшън филм.

Когато тя дойде с колата в болницата, ми стана лошо, стана ми страшно. Колата беше здрава, по нея нямаше щети. Искам да благодаря на Бог, че оставих дъщеря ми в градината и че тя не беше с мен. Защото тя ми е до коляното, а колата ме удари в кояното. Не искам да си мисля, ако беше с мен. Затова искам да кажа на всички майки: „Майки, пазете децата си.”

Аз наскоро започнах да работя, осигуриха ми смяна, за да мога да карам детето си на детска градина и да го вземам. Съжалявам, че няма да имам възможност скоро да работя.

От полицията не са ми звъняли, не са дошли да ме разпитат още. Най-вероятно днес по-късно ще дойдат. Дали информация, че съм изписана, дори на моя приятел, който дойде да ме види, и на тази жена, която дойде да ме види, същата информация бяха дали.

Може би искат един вид да ме предпазят, защото имам удар в главата и други контузии…

Аз не вярвам, че случаят ще се потули. Все пак имам записи. Но искам да се докаже само едно нещо – някой отнел ли е предимството на тази жена преди да ме блъсне и ако има друга причина, коя е тя.”

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Сашо Кадиев към Иво Димчев по БТВ: Ти нали си гей?

кадри bTV Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи странен преход към личните теми в разговора с артиста и певец Иво Димчев, който гостува в студиото на bTV. По темата за връзките, Сашо директно попита: „Ти нали си гей?“ външна реклама Иво Димчев потвърди това, даже допълни, че е „мега …

Незабавни статии
Анджи загина в опустошително цунами на Тонга, докато спасява кучетата си

Снимки: Фейсбук, Angela Glover, Potungaue Koloa Fakaenatula Тялото на британка, изчезнала на остров Тонга, беше намерено от съпруга й. Той ръководеше групата за издирването й, след като тя беше отнесена от опустошителното цунами. Тя бе първият човек, за който се знае, че е загинал при бедствието, предизвикано от вулканично изригване. …

Незабавни статии
Иво Димчев шокира Холивуд: Американците не искат да са в Рая, ако Тръмп е там

кадър bTV Българският артист и певец Иво Димчев разказа по bTV за гастрола си в Лос Анджелис, САЩ, където е изнасял домашни концерти. Той не за първи път е в Холивуд, но се оказало, че там помнят предишните му изяви още преди пандемията. Скандалният Димчев, който не се съобразява с …