fbpx

Познатата на цял свят Захарова със суперлативи за президента Румен Радев: Речта му беше удивителна

„Много ми хареса.“ Така говорителката на руското външно министерство Мария Захарова коментира речта на българския президент Румен Радев на Международния икономически форум в Санкт Петербург пред журналисти, пише „Епицентър“.

Припомняме, че на 7 юни държавният глава участва в президентския панел на Петербургския международен икономически форум, посветен на устойчивото развитие.

„Беше удивително. След речта му аз все се опитвах да намеря това листче или екран, от които той чете и говори. Оказа се, че той говори просто така“, коментира Захарова.

„Беше много впечатляващо. Той беше много убедителен, много ми хареса неговата реч. Беше искрена и емоционална, а аз обичам, когато хората говорят емоционално“, завърши Мария Захарова.

След приключването на работата на форума, по време на държавния прием, президентът Радев е получил поздравления от много висши мениджъри на големи западни компании, останали силно впечатлени от казаното от него.

 

Защо не го прави и в България,но тук задачата му е друга.
В България пък напук на неговите отрицания за всичко случващо се ,държавата върви бавно ,но сигурно напред.

Защо не го прави и в България,но тук задачата му е друга.
В България пък напук на неговите отрицания за всичко случващо се ,държавата върви бавно ,но сигурно напред.

Правилно, върви напред, но във вертикална посока, и то надолу.

Там говори пред интелигентни хора .Те го разбират и са впечатлени. Тук пред такива като Вас няма шанс.

eiposerko zashto podzeniavash bulgarite be? tolkoz ti akala takiva gipliampash imabulgarski inteligenti na svetovno nivo ama gipodtiskat za da se nalaga prostotiata i nevejestvoto koetoe na vlast Radev inteligenten HA HA HA

Върви бавно и сигурно към тотално изчезване ….!

Освен на първата си реч, когато чете и когато всички скочиха срещу него, че не се бил подготвил, ген. Радев никога не чете! Той е достатъчно интелигентен за да говори пред каквата и да е аудитория за разлика от ББ, който, ако не чете, ръси бисери.

До кога коментиращите ще са АНОНИМНИ ??? така не се отстоява позиция!!!!!

Румен Радев е природно интелегентен с дар слово за което някои само могат да му завидят !

Вие сте явно неграмотен, научете се да пишете на български и да уважавате мнението на другите.

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!