fbpx

Подвижен мост глътна колоездачка

реклама

Видеокамера е запечатала страховит инцидент с колоездачка на подвижен мост. Случката се е разиграла в американския град Менаша, щата Уисконсин, съобщава SWNS, цитиран от Блиц.

Бариерите на подвижния мост били спуснати, тъй като му предстояло да се вдигне, за да пропусне плавателните съдове по реката. Въпреки това 37-годишната жена минала през тях въпреки, че мостът вече бил вдигнат.

реклама

Напористата и невнимателна колоездачка пропаднала в цепнатината между подвижната част на моста и пътното платно. В един момент над асфалта се виждат само двете гуми на колелото.

За неин късмет веднага се притичват минувачи, които я вадят. В първите мигове тя изглежда безжизнена. Пристигат и парамедици, които я извеждат.

По-късно станало ясно, че операторът на моста видял глупавата маневра и не го вдигнал докрай. В противен случай жената щеше да е смачкана.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ресторантьори и министри не се разбраха за срока за отваряне на заведенията

реклама Снимка pixabay На продължила няколко часа среща в Министерство на здравеопазването между ресторантьори и ресорни министри съгласие не е постигнато. Ако не получим решение до края на седмицата, което да е в наша полза, следващия понеделник ще отговорим с решение от наша страна, заяви Ричард Алибегов пред журналисти, пише …

Новини
При виене на свят, шум в ушите, изтръпване на крайници веднага вземете мерки

реклама Снимка pixabay Много признаци показват, че артериалното налягане не е в норми. Атмосферното налягане, емоциите, температурите на въздуха и други външни условия могат да му повлияят да падне или да се вдигне. Виене на свят, шум в ушите, изтръпване на крайниците – всичко това е, че кръвното ви е …

Новини
Вдигнаха заплатите на директорите в училищата. Минимална заплата става 1535 лева

реклама Снимка вихрогон.бг За степента „доктор“ се предвиждат допълнителни 130 лева, а за „доктор на науките“ – 160 лева. Това е разпоредено в заповед на министъра на образованието Красимир Вълчев. В документа са посочени и допълнителните възнаграждения, които могат да получават директорите на образователни институции.   При организиране на държавни …