Подаръци за Виктор Орбан от Лудогорец (снимки)

Новини

Премиерът на Унгария Виктор Орбан беше специален гост на мача с МОЛ Види, завършил 0:0. Той пристигна на стадион „Лудогорец Арена“ половин час преди началото на срещата от втория квалификационен кръг на Шампионска лига, пише Блиц.

Ръководството на Лудогорец в лицето на собствениците Кирил и Георги Домусчиеви, президента Александър Александров, изпълнителния директор Ангел Петричев и председателя на борда на директорите Теменуга Газдова проведе разговор с Виктор Орбан.

Премиерът на Унгария получи подаръци от българските си домакини, след което зае мястото си в официалната ВИП ложа. Орбан изгледа мача в компанията на Кирил и Георги Домусчиеви, както и на собственика на МОЛ Види.

Министър-председателят на Унгария е привърженик на МОЛ Види, дори живее до стадион „Панчо Арена“, където на 1 август Лудогорец ще гостува за реванша.

Решителният сблъсък за класиране в третия квалификационен кръг на Шампионска лига ще се играе във Фелчут. Селото с население от близо 1700 жители е известно като най-богатото в Унгария именно благодарение на Орбан, който го развива много успешно в последните години.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Доц. Калинов: Величествен таен подземен тунел пресича цяла България

Мистерията около тунелите под територията на славната ни държава са вълнували поколения историци, геолози и любители на мистичните науки. Ето какво е мнението на доц. Ангел Калинов, ръководил десетки години катедрата по генетика към ВСИ – Пловдив: „Величествен таен подземен тунел пресича цяла България“ След пенсионирането си се е отдал …

Новини
Мика Зайкова: НАП подари на крадци 20 милиарда лева

Интервю на Диана Йонкова, frognews.bg Ако трябва с едно изречение да характеризирам бюджета за 2020 г., бих казала: дежавю в по-лош вариант. В него има от всичко по малко, но всъщност нещата се влошават. НАП „отписа“ 20 милиарда лева като несъбираеми. Подарихме тези пари на крадци. Не можахме да освободим …

Новини
Радев: Имаме нужда от образовани хора, те трудно се поддават на новини за небивал икономически напред

Ние имаме нужда от образовани хора, защото образованият човек трудно се поддава на неистини и на популистки внушения, образованият човек е брониран от ежедневните бомбардировки с новини за небивал икономически и социален напредък. Това каза президентът Румен Радев по време на откриването на церемонията по връчване на четиринадесетите годишни награди …