fbpx

Плевнелиев: Чакам син от Деси! Президентът кръщава детето на бащата на синоптичката

Росен Плевнелиев оправда отсъствието на половинката си Деси Банова от церемонията по дипломирането на завършващите студенти в Американския университет в Благоевград с думите, че вече имала коремче и предпочитала да си почива. Близки до президента и бившата синоптичка разкриват, че Плевнелиев забранил на новата си изгора публични изяви, защото се притеснявал хорската злоба и хилядите погледи, вперени в тях, да не им донесат лош късмет.

Макар да бил практичен мъж, в последните години Росен все повече вярвал в съществуването на магии и уроки. Мисълта за тях го ужасявала, защото за пръв път от доста време се чувствал спокоен и щастлив и се опасявал идилията да не приключи. Според бъдещия татко окончателно полът на бебчето бил мъжки и двамата с Деси вече избрали дори името. Първоначално лекарите ги подвели, че очакват момиченце, но при последния контролен преглед сменили мнението си. По въпрос как да кръстят първия си общ наследник президентът и Банова нямали никакви разногласия, но предпочитали за момента да запазят името в тайна и да изненадат всички с избора си в средата на септември месец, когато е терминът на блондинката. Плътно до нея била майка ѝ Лили, която дори си пуснала отпуск, за да може да ѝ прави компания и да ѝ помага в домакинските задължения и грижите около дъщеря ѝ Йоанна.

Именно майката на Банова била човекът, който пръв разкрил химията между Росен и дъщеря си и я насърчила да стъпва смело. Тя навила щерка си да прати първото съобщение на бившия държавен глава след срещата им на наградите в памет на Стоян Камба през миналата година, с което тя заявила симпатиите си към него. Макар че ще става татко за четвърти път, президентът Росен Плевнелиев толкова се вълнува от появата на бебето от Деси Банова, че съпровожда бившата синоптичка на всеки неин медицински преглед. Бебето ще се появи на бял свят в средата на септември – точно година, след като двама публично обявиха, че са влюбени един в друг. Преди няколко дни двамата отишли за пореден път в столична клиника за 3D видеозон. По време ехографията бременната в началото на петия месец Банова и Плевнелиев с трепет очаквали да научат пола на бебето. Ултразвуковото изследване леко разочаровало двойката, тъй като апаратъ показал, че ще имат момче. Президентът и половинката му не скриха, че мечтаят за момиче. Щастливата бъдеща майка доверила пред колежките си, че двамата вече са избрали име на бебето. Росен Плевнелиев се развълнувал от интервю на Деси, в което тя признала, че много й липсва баща й, починал в разцвета на силите си преди години. В негова памет тя не празнувала рождения си ден на 15 февруари. Трогнат, бившия президент заявил на синоптичката, че иска сина им да носи името на покойния й татко – Стоян.

„Това е невероятен мил жест от един добър човек”, не криела сълзите с Банова. 39-годишната Банова вече има една 7-годишна щерка Йоана, но за първи път ще мине под венчилото. Плевнелиев пък има трима сина от брака си с бившата си съпруга Юлияна и тайно се надявал на накрая да има и момиче. През 2015 г. 54-годишният президент загуби първородното си момче Фил заради рядко заболяване на сърцето. Преди раждането обаче двойката ще сключи брак. Връзката на Плевнелиев и Банова се развива скорострелно. Двамата набързо се залюбиха в края на миналото лято, сгодиха се покрай новогодишните празници, а през март обявиха, че очакват дете.

Зщо ни занимавате с глупости. Това е личен живот и не касае обществото. Какво ме интересува Деси Банова? Коя е тя, че да е център на внимание? С какво е по— ценна от мен или други, които познавам. Суета на суетата Плевленниев и Банова.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!