Пик: Обрат: Слави Трифонов остава в бТВ

Новини
5

Решението на Слави Трифонов да напусне бТВ претърпя обрат

Преди дни Слави Трифонов изненадващо съобщи с ефир, че напуска бТВ – телевизията, която вече 19 години разпространява шоуто му. Решението е претърпяло обрат. Той е получил ново предложение от частната медия.

Малко след като обяви в ефир, че напуска, първата частна медия излезе с официално изявление. Оказа се, че мениджърите на бТВ не са били запознати с намерението на Дългия да напусне. От ръководството заявиха, че са отправили ново предложение към шоумена и изчакват отговор от него.

Предложението е свързано с ново развлекателно предаване, което да се излъчва на мястото на шоуто на Дългия. Идеята е този път Слави Трифонов да остане зад кадър и единствено да продуцира новия формат. Идеята е продуцентската къща на учиндолеца да се заеме с предаването. По всяка вероятност мястото на Дългия ще бъде наследено от Краси Радков.

Засега не е ясна концепцията на формата. Но вероятно ще се наблегне на скечове с участието на комика, който от години е любимец на зрителите, пише ПИК.

Малко след като Слави Трифонов обяви решението си да напусне бТВ, се появиха слухове, че Димитър Рачков ще го наследи. Според мълвата, Маги Халваджиян води усилени преговори с ръководството на бТВ и планира да се прехвърли в първия частен канал.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Стъклото се пукна и по съвет на баба го натрих с чесън, не е за вярване какво стана

Чесънът е повече от уникално растение. Той се използва в кулинарията, традиционната медицина и дори в козметологията. Със сигурност обаче не подозирате, че с негова помощ могат да се разрешат и куп битови проблеми.  Когато баба ми каза, че с чесън мога да поправя пукнато стъкло в дневната, бях много изненадана. Но се …

Новини
До 3 бона глоба за батка, паркирал джипа на плажа

Който види автомобил на пясъка, веднага да се обади в полицията, призовават от министерството на туризма До 3 бона е глобата за баровци, които паркират джипа на плажа. Имуществената санкция от 3000 до 5000 лв., ако по друг закон не е предвидено по-тежко наказание. Това отговориха от министерството на туризма …

Новини
Автоматите за билети в градския транспорт „спестили“ 70 000 лева от ресто

Системата за таксуване е въведена през 2008 г., когато цената на билета е 1 лв. За четири години автоматите за билети в столичните трамваи и тролеи са ощетили пътниците със 70 000 лева. Това е сумата от невъзстановено ресто. Стотици пътници в София всеки ден се сблъскват с този проблем. …