fbpx

Пик: Обрат: Слави Трифонов остава в бТВ

Решението на Слави Трифонов да напусне бТВ претърпя обрат

Преди дни Слави Трифонов изненадващо съобщи с ефир, че напуска бТВ – телевизията, която вече 19 години разпространява шоуто му. Решението е претърпяло обрат. Той е получил ново предложение от частната медия.

Малко след като обяви в ефир, че напуска, първата частна медия излезе с официално изявление. Оказа се, че мениджърите на бТВ не са били запознати с намерението на Дългия да напусне. От ръководството заявиха, че са отправили ново предложение към шоумена и изчакват отговор от него.

Предложението е свързано с ново развлекателно предаване, което да се излъчва на мястото на шоуто на Дългия. Идеята е този път Слави Трифонов да остане зад кадър и единствено да продуцира новия формат. Идеята е продуцентската къща на учиндолеца да се заеме с предаването. По всяка вероятност мястото на Дългия ще бъде наследено от Краси Радков.

Засега не е ясна концепцията на формата. Но вероятно ще се наблегне на скечове с участието на комика, който от години е любимец на зрителите, пише ПИК.

Малко след като Слави Трифонов обяви решението си да напусне бТВ, се появиха слухове, че Димитър Рачков ще го наследи. Според мълвата, Маги Халваджиян води усилени преговори с ръководството на бТВ и планира да се прехвърли в първия частен канал.

шоуто ще липсва.дано да останепод нйкаква форма.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!