Пеевски: Партийната субсидия е 1 лев, този въпрос е свършил!

Новини

Щом са попарили българските деца и детските градини, да са живи и здрави, каза депутатът за ГЕРБ

И най-могъщият депутат Делян Пеевски се заяде заради процедурата във връзка с идеите за промени на финансирането на партиите.

Днес Пеевски пристигна на работа в парламента.

По повод идеята за консултации по темата с партийните субсидии той каза: „На второ четене приети закони – какви консултации? Това е смешно, което се случва в момента. Субсидията е приета на второ четене 1 лев, този въпрос е свършил.”

Всъщност законът е приет на второ четене, но само на ниво комисия и не е минал в пленарна зала. Според Пеевски обаче това е невъзвратим проблем и оттук нататък биха били нарушени правилата.

„Има ли такава парламентарна техника? Субсидията е 1 лев, колеги”, отсече Пеевски.

„Ма разговорите с управляващата партия приключиха. Ако те не си държат на думата, си е техен проблем. 1 лев! Оставаме да видим какво ще направят те. Ако се извъртят, те да се извъртят. Ние сме казали – 1 лев? 1 лев. ДПС винаги прави, каквото казва. Да видиме ГЕРБ. Лек ден, колеги”, добави депутатът.

След репортерска констатация, че предложения на ДПС са били попарени, Делян Пеевски каза: „Щом са попарили българските деца и детските градини, да са живи и здрави. Лек ден!”

 

Източник: www.flagman.bg

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 29 май: Лъва има нужда от почивка, Скорпиони, бъдете икономични

lamqta.com Овен Добре запомнете всичко, което ще се случи днес. Някога ще дойде онзи ден, когато ще започнете да учите своето дете или внук за нещата от живота, и ще засегнете любовните отношения. Точно тогава ще са Ви нужни тези знания и опит, които ще извлечете от този, както Ви …

Новини
Работодателите настояват за запазване на сегашната данъчна система

Национално представителните работодателски организации – КРИБ, АИКБ, БСК и БТПП – настояват за запазване на настоящата данъчна система в България. Според четирите организации, които обединяват позицията си в рамките на АОБР, сегашният модел е условие за стабилност не само на бизнес средата, но и на обществото и икономиката като цяло, …

Новини
3204 българи са заминали да работят в страни от ЕС

От началото на годината до края на април 3204 български граждани са декларирали, че заминават да работят в страните-членки на Европейския съюз, предаде репортер на БГНЕС. Скоро идва летният сезон и страните от ЕС ще се нуждаят от сезонни работници, които да прибират земеделската реколта. През последните 20 години много …