fbpx

Падна поредната голяма тайна на принцеса Даяна! Шокиращо е какво е правила на всеки две седмици (снимки)

реклама

Съвсем скоро ще се навършат 21 години от трагичната смърт на принцеса Даяна. Въпреки, че от злополучната нощ на 31 август 1997 година мина много време едва ли има жена, която да не си спомня с умиление за нея и да не се възхищава на запомнящата й се усмивка, румените бузи и роклите с колан, пише jenata.blitz.bg/.

Но има едно нещо, което за голяма част от почитателите й си остава завинаги нейна запазена марка. Това е безупречната й къса коса.

В скорошнo интервю Ричард Далтън – личният фризьор на Даяна, разкри голямата й тайна.

Заради манията на хората по принцесата, косата на Даяна е била рязана по много малко на всеки няколко седмици. И то тайно.

„Имаше истински фурора всеки път щом тя се появяваше с нова прическа. Каквото и да направя с косата ѝ, се превръщаше в новина от първа страница“, казва той пред Town and Country.

Затова и принцесата била притеснена, че когато намали косата си, заменяйки дължината до раменете с по-къса прическа, това ще превземе новините.

Тогава Далтън предложил да отнема от косата ѝ възможно най-малко количество, за да бъде промяната незабележима.

„Трябваше да сме много внимателни и да премахваме само по четвърт инч (0,6 см – б.р.) в продължение на няколко седмици“, й предложил той.

Крайният резултат е текстурирана пикси прическа, която се появила под прожекторите постепенно, без да повдигне съмнения.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Едва 5-6% от жилищата в Русе имат технически паспорти

реклама Изображение гугъл мапс Според наредбата изготвянето на паспортите е за сметка на собствениците и е тяхно задължение. Целта е да се установи имат ли сградите конструктивни проблеми, каква е амортизацията им. Това са 65 хиляди са многофамилни сгради на територията на община Русе. До края на 2022 година всички …

Новини
Миро се кандидатира за пътник до Луната

реклама Снимка профил ФБ Преди дни японския милиардер Юсаку Маедзава обяви, че търси осем души, които да го придружат като първи космически туристи до Луната със „СпейсЕкс“. Ето че сред кандидатите вече има и българин. Това сподели самият той в социалната мрежа: Споделената мечта е крайно “заразна” материя… Хората, с …

Новини
Министър Ангелов: Не е логично поредно „затваряне“ на цялата страна

реклама Кадър видео Нова ТВ Той подчерта, че се очакват резултатите от изследването на 600 проби, изпратени в Германия за да е ясно каква е реалната снимка към момента. В областите с най-голям натиск върху лечебните заведения – Кюстендил и Бургас, над 90 % от пробите са с този нов …