fbpx

От последните минути! Със заповед на Бойко Борисов хвърчат глави заради евтаназирането на животни

Голяма секира се стовари на главите на отговорните за евтаназирането на селскостопански животни. Това съобщи лично Бойко Борисов чрез страницата си във фейсбук.

Ето какво написа премиерът до всички животновъди:

След проведена среща с министър Румен Порожанов и с представители на протестиращите животновъди освободих от длъжност заместник-министъра на земеделието, храните и горите Цветан Димитров. Разпоредих на министър Порожанов да освободи директора на дирекция „Животновъдство“ Златка Възелова, директора на Дирекция „Директни плащания и идентификация на земеделските парцели“ Георги Праматаров, както и съветника си Бойко Синапов.

 

Пусни си и една заповед и за себе си.

Освободи и себе си!!!! Написани!!!! Съсипваш народа ни!!!!!

Boje toq ne razbira li ili se pravi 5e ne razbira nie teb idkam da izgonim be biklyk mrusen

0ставка на цялото правителство

Не трябваше ли и той да си върви.Пак си изми ръчичките с други

И като напусне той, кой ще изберете на негово място ве тъпанари. Ебаси простия народ . Само оставки искат а после същите педераси избират

Ако освободиш и Цветан Цветанов ще развеселиш😁 цяла България

А защо не и министъра Румен Порожанов

Оставка на цялото правителство!

Аз лично не вярвам на изказванията на БОЙКО БОРИСОВ. Всеки път някой от неговите министри са уволнени и накрая се оказва, че е лъжа. И Бойко , кажи на своите масмедии да не лъжат обществото с лъжливи новини, защото хората се объркват. Истината ще блесне в скоро време и САТАНАТА няма да те спаси. Дори той самия ЩЕ те накара да върнеш ограбеното ОТ ТЕБ НА БЪЛГАРИЯ.

ВихрогонлБГ, като пишете нещо първо мислете и използвайте главите си не само за равновесие!

Трябваше да се оТчаква. Замисълът е друг – както винаги. Спукаха балона, метнаха димките, напрежението спадна. Следват фанфарите. Следват продълженията. Чист и непорочен като изкъпан милиционер. А провинцията си остана проскубан и осран дърт гларус – гони вятъра и келепира. Ах, морееето… Ах!

Борисов,сподели пред Българите отношенията си с Васил Златев(бивш кмет на Правец)Сподели отношенията си със синът на Васил Златев(Валентин Златев-Уптавител на Лу Койл за Бг.)и приятелството си с Румен Гунински!!!!!Имаш ли доблеста????

Страхотна публикации мадам. Сега искрено се надявам този мизерник да го прочетете, ако може разбира се.

Аве, ей, стига употребявайте грешния термин. Въобще имате ли представа какво е „Евтаназия“?

Евтаназия (от старогръцки ευθανασία -ευ: eu, „добър“, „красив“, и θάνατος, thanatos, „смърт“) е актът, с който някой отнема живота на друг по негова изрична молба или поради необходимост от друг характер (от милост към човек, осакатен до невъзможност да живее адекватно; от липса на надежда за промяна при болни, поддържани живи, но в безсъзнание и във вегетиращо състояние и под.). Евтаназията е смърт, причинена за доброто на човека, комуто е причинена.
Нима в случая животните или притежателите им са съгласни и го желаят? https://www.challengingthelaw.com/biopravo/kakvo-ne-znaem-za-evtanaziata/

Порожанов е човек на Лютви Местан, сиреч на Ердоган, а БХ там го е страх да пипне…

Всичко, което искахме, всички наши искания бяха удовлетворени. Получихме оставките, които искахме. Това съобщи Симеон Караколев, председател на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация на протеста пред Министерски съвет, предаде БГНЕС.

„Нашето искане беше 20 лева де минимис, това, което получаваме е 15 лева. Всички компенсации за наредба 3 ще бъдат изплатени в бюджета за 2019 г. Средствата, предвидени за 2018 г. ще бъдат изплатени в срок. Нашите протести приключват в момента, в който са ни удовлетворени исканията“, каза още Караколев.

Димитър Байрактаров

Приятели, управляващите за пореден път използваха лице със съмнителна репутация за водач на днешния протест на животновъдите! Лицето Караколев, което днес дереше гърло на протеста и се представяше като лидер на животновъдите в България не е никакъв животновъд! Кратка справка в търговския регистър показва, че същото лице дължи стотици хиляди левове, а от началото на 2016 г. дори е с прекратени здравноосигурителни права, тоест дори не си е внасял здравносигурителните вноски. Не се учудвайте, че толкова бързо бяха дадени оставките на един зам.министър и двама директора на дирекции! Всичко е било постановка за изпускане на напрежението срещу некадърното управление! Като журналист и гражданин съм длъжен да ви запозная с тези неприятни факти!

Нали трябва да усвои 3 мили
ярда евто

Защо не уволниш Порожанов и Радев? Защо само заместниците?

Oбразование, образование и пак образование…

Късно е чадо- мандалото падна. Когато те предупреждаваха ти се правеше на глух и сляп. Хвърли толкова кал върху Е.Йончева и Нинова. Сега ще береш горчивите плодове и ще платиш за всичко,г-н Борисов!

Какво ми се хукнявиш, бе смешлйо! Къде беше, когато стотици здрави и невинни животинчета бяха евттанизирани, а стопаните им умраха с всяко едно от тях?! Къде беше ти, жалък лъжецо?! Пак не си знаел, нали!? О, знаел си, знаел си, както си знаел и за апартаментите, и за къщите за гости и за десетките други престъпления. Но когато стане достояние на народа, ти честничкият, невиннчкият, започваш играчката с оставките, с нападките на опонентите ти… Ти, жалък убиецо на своя народ и на нашата история! Ти, целуващият ръце на турския падишаха и на нашите поробители! Ти, мерзък лъжецо, ти враг на род и родина! Пиша тези думи, обзета от гняв и омерзение! И дано ги прочетеш!

Защо за всичко Борисов е виновен за градушки наводнения катастрофи лоши пътища ресьорните министри къде са толкова злоба че не спечелят бсп давидим кого ще плюете

Браво ! Намери се смела жена да каже истинста.Аз гласувах за вас г.Борисов вярвах ВИ,но вие предадохте народа- обезличихте го,Знаете ли кск се живее с 200 лв.Знаете ли кск ми се къса сърцети,че не мога да помогна на болния ми син,чакаш -вече 4-та година ТЕЛК Народа страда болен с невъзможност да се лекува .Сетихте се за животните- сетете се и за умиращия народ.

Бойко Ви е виновен за всичко ако можете се спрете! Би ви за 12 ти път .

Браво!!! Достойно написано ! Имаме надежда да живеем в България и да се наричаме българи!

ЗАПОВЕД И ЗА НЕГО НО КОЙ ЩЕ Я ПУСНЕ??? ВСИЧКО Е КОФЛАЖ И ФАЛШ!!!

Абе няма ли да се научите най-после да пишете правилно и на български,а не на латиница?

ЗАЩОТО те са пионки и подлоги те си го знаят предварително

Някой пак се опитва да го играе рицаря на бял кон.

Да се напишат томове за управляващите нищо не се променя.Керванът си върви.Няма оправия.Изгониха ни децата от РОДИНАТА им,продадоха страната заедно с народа,всичко отиде по дяволите.Ние нямаме управници а слуги на олигарси и то чужди изедници.Голямата метла и всички изедници вън от РОДИНАТА НИ.Всичките са в един кюп.Вън от България.САЩ,Турция не и в България.зЗатвор до живот за вас Българоубийци.Изядохте ни и така измъчените ни души.Бългатина е оцелявал и пак ще оцелеем но вас да ви няма.Време е да поемем по пътя на Ботев,Левски,Раковски и другите БЪЛГАРИ дали живота си за майка БЪЛГАРИЯ.Време е да се вземем в ръце и да изгоним тези изедници.СИБИР,ако ПУТИ ги приеме.ВЪН от страната ни
Вие не сте БЪЛГАРИ.

Продаде всичко българско
То не беше син език то не беше
Африканска чума
Да видим до година
Какво ще се измисли
От евро саюза за по бедните държави и послушниците да издават заповеди за ефтаназиране

Какво искате от Борисов !!! Като не сте доволни от него – Посочете кой е по-добър , че да може и задниците да бърше на всики!!!!

По спокойно госпожо да не отидеш и ти при животинките

По спокойно госпожо да не отидеш и ти при животинките

Какво се ядосвате бре.Все пак някой мисли за здравето ни.Ще се отървем от хоресъерола.ХА-ХА-ХА.

na tebe anonimen. Boriso Donka Goranovaav na vsitchki li triabva da barshe zadnitcite. Toi ne e slantce da ogree na vsiakade. Ne mu zavijdam. Prost narod trudno se opravliava. каза:

Bravo na tozi anonimen komentator. Toi Borisov, ne e slantse da ogree navsiakade. Po dobre predi da go opliuvat prostite tikvi koito mu vikat Boko tikvata, dase postaviat na negovoto miasto i da pomisliat kakvo biha napravili te samite. Lesno e da pliuesh i laesh i vkarvash v zatvora niakoi si darjavnik no ti kakvo bi napravil.

Не само ни би, той ни УБИ!Всяка секунда негово управление е вредно .

Не само ни би, той ни УБИ!Всяка секунда негово управление е вредно .

Обкръжи ли сте се слъжители на ДС и чакате резултати!!!!! ДС и свиневъдство, наистина,, Няма такава държава“!

50 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!