Отрязана глава на змия ухапа мъж и го направи жив труп

реклама

Мъж искаше да защити жена си от нападението на гърмяща змия в градината си, но не очакваше, че ще заплати за това с живота си, пише Mirror, цитиран от Блиц.
Трагедията се разиграва в Тексас, където Майло и съпругата му Дженифър работели в градината пред дома си. В един момент жената забелязала отровна змия, дълга около 1,2 метра. В уплахата си тя отскочила назад, опитвайки се да защити близките си от отровното влечуго.
Мъжът на Дженифър – Майло, реагирал светкавично, взимайки лопата и отрязал главата на змията с нея.

Но след това той извършил най-голямата грешка в живота си – взел отрязаната глава на змията в ръка, мислейки, че тя е наистина мъртва. Оказало се, че независимо от факта, че главата е откъсната от тялото, тя все още не е умряла и успяла да ухапе мъжа за ръката.
Скоро след това на Майло му притъмняло и започнал да трепери. Той още не знаел, но вече бил получил и вътрешно кръвотечение от отровата, която вече се разпространявала в кръвта му. Състоянието му се влошавало с всяка една секунда.
Съпругата на Майло – Дженифър извикала Бърза помощ, на място пристигнал и медицински хеликоптер, който откарал мъжа в болница.
Там лекарите съобщили на жената, че нейният мъж е в предсмъртно състояние, независимо от 26-те ваксини срещу отрови.
Все пак Майло се оказал по-силен от всичко и започнал да се възстановява в болницата. Но след случилото се получил проблеми с бъбреците.

Заради това в няколкото близки месеци трябва да се намира под наблюдение на лекарите, тъй като състоянието му може да се влоши във всеки един момент.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
FIAN: Най-мощната магнитна буря за 2020 година ни връхлита до дни

реклама Снимка pixabay Магнитната буря, която предстои да удари Земята в края на този месец, ще продължи няколко дни, съобщава порталът planetanovosti.com, цитирайки Лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето fian. Бурята, за която предупреждават експертите, ще бъде най-мощната за 2020 година. Освен това тя ще продължи и най-дълго – приблизително …

Новини
Мария Игнатова призна за връзката си с Нойзи в „Папараци ново 20“: Той е голямата ми любов

реклама Снимка ФБ Снощи в ефира на БТВ бе излъчен първият епизод от шоуто „Папараци ново 20“. Продуцентите смениха водещата през този сезон, като в стола на Венета Райкова седна Мария Игнатова. Голяма доза притеснение излъчваше водещата, но гостуването на шефът й Андрей Арнаудов поразчупи обстановката. Мария Игнатова започна ударно …

Новини
Сега: Испания не казва разпитван ли е Борисов за къщата в Барселона

реклама Снимка ФБ В Испания разследването ”Барселонагейт” продължава. Полицията отказва подробности, като се позовава на следствената тайна. Тъй като производството е висящо, испанските власти не отговориха и дали са разпитали на място Борисов, или дали са пратили въпроси, които да му бъдат зададени тук. Това става ясно от отговорите на …