Омбудсманът получи най-високия статут на ООН за правозащитна организация

Новини
17

Омбудсманът Мая Манолова организира среща на партньорски граждански и неправителствени организации по повод акредитирането на институцията с възможно най-високия статут „А“ на ООН за правозащитен орган, съобщава „Офнюз“.

Полученият статут е доказателство, че националният омбудсман работи в пълно съответствие с изискванията на Парижките принципи на ООН за правозащитните организации, посочват от пресслужбата на институцията.

Чрез него омбудсманът получава възможността да участва и да изразява позиция в заседанията на всички комитети по правата на човека на ООН, както и в Съвета по правата на човека.

Крайно време беше да се оцени всичко онова,което прави Мая Манолова като омбудсман! На предишния такъв си спомням само името( Константин Пенчев!

Поздравления за завоюваното високо призвание,след упорит труд и усилия,госпожа Манолова доказа как трябва да се отстояват и защитават правата на гражданите.От все сърце се радвам за това,което прави и постига госпожа Манолова.Желая й здраве,бодрост и да продължи каузата за защита правата на гражданите.

БРАВО НА МАЯ !
Няма БСП, няма СДС, няма ДПС и т. н. т , както няма софиянци, няма пловдивчани, няма провинция – има добри и СТОЙНОСТНИ хора, които заслужават УВАЖЕНИЕ ! ! !
СТИГА ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ !
ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА !
ЗА ИСТИНСКА РАБОТА !
ЗА ИСТИНСКИТЕ ХОРА !

Това Адмираций някакъв древен римлянин ли е? Адмирации – разбирам, ама адмираций какво е?

Защо сте толкова късопаметни. Забравихте ли че в предишния парламент тя предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Забравихте ли многолюдните протести пред парламента и трите кордона полицаи, командировани от провинцията за да ги охраняват от всенародната любов, случката с автобуса. Организираните и платени орди цигани и турци т.н. анти протести платени разбира се! Защо тогава като участник в управлението не внасяше закони каквито трябва?
За какво достойнство говорите, за какъв морал.
Господи, Вие наистина не заслужавате нищо добро, даже и скотския живот, който водите вие много.

Искам и се гордея с такъв стойностен човек и то ЖЕНА ! Браво за нея браво за България !

Аз винаги съм бил антикомунист и националист , един вит бях и срещу Мая Манолова , сега съм си също антикомунист и националист , но не мога да не призная че, човека (не социалиста ) Мая Манолова направи много неща , не искам да изброявам , който иска ще ги види (във медиите ) , но от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ за свършената работа до сега , пожелавам и все така да работи !

Браво.на.Мая.Манолова.заслужава.много.повече.от.това.Борисе.за.за.справитливост.за.народа.нека.да.бъде.жива.и.здрава

17 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Мениджърът на Джошуа зарадва Кобрата! Задава се големия мач

Кубрат Пулев може много скоро да осъществи мечтата си и да излезе срещу Антъни Джошуа в мач за световната титла. Британецът е притежател на коланите на IBF, WBA и WBO, а българинът е претендент за първия, пише Блиц.  Джошуа ще се изправи срещу Анди Руис в Ню Йорк на 1 …

Новини
ЦИК с информация за гласоподавателите у нас и в чужбина

Централната избирателна комисия (ЦИК) информира, че в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г. участие ще вземат 13 партии и 8 коалиции, регистрирали кандидатски листи, както и 6 независими кандидати. Общият брой на избирателните секции в страната по предварителен списък е 11 661, …

Новини
Прости, но ефикасни средства срещу изпотяване на краката

При топло време краката в затворените обувки се изпотяват и е възможно да отделят лоша миризма. Това се дължи на бактериите, които се размножават по-бързо при топлина и влага. На пазара се предлагат различни продукти за справяне с проблема, но е добре да знаете кои са по-ефикасните. Търсете стелки, които …

Inline
Inline