Обсъждане в социалната мрежа: Какво да правим с такива софиянчета?

Новини

източник: Блиц

Колите си хвърчат, а хлапетата седят като пилци на ограждениетоСоциалните мрежи са втрещени от поведението на група младежи. На кадър, който се разпространява в онлайн пространството, се вижда група хлапета, който са се покатерили върху разделителната преграда на бул. „Тодор Александров“. Снимката е направена на светофара на кръстовището с бул. „Константин Величков“.

„Децата са си намерили опасно забавление. Колите си хвърчат, а те седят като пилци на ограждението“, пише в коментар към поста. На няколко метра от въпросното кръстовище е разположено 3-то РПУ.

Не е ясно защо децата са решили да се покатерят на ограничението и колко време са прекарали там. Веднага под снимката заваляха реакции и коментари.

„Цветомира Коцева: Все пак там има РПУ на 20 метра. Полицаите ги виждат от прозорците. Но и тези ще ги изкарат хиперрактивни.

Ник Дарко: И после трябва да го лежиш като за човек това ла*но. Но както съм казал не веднъж. Това си е до възпитанието. Некадърни родители тръгнали да се множат…

Vladislav Dimitrov: Не, че има кой знае какво занчение ама тия заграждения трябва п остандарт да са 90см

Ekaterina Koleva: Никой не е застрахован от това да сглупи. Пресекли са половината улица и поради колите не могат да се доберат до тротоара.

Borislav Minchev: Страхотни са! Нека се забавляват

Martin Cvetanov Borislav: Minchev и като се подхлъзне и падне на платното, и е невъзможно да реагираш и го прегазиш, какво правим?“, гласят част от коментарите.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Предстои промяна, засягаща ТЕЛК решенията

Отпада изискването в комисиите да работят лекари по всички видове специалности Предстои важна социална промяна, която засяга ТЕЛК решенията. Правителството постанови да отпадне изискването в комисиите да работят лекари по всички видове специалности. Заради заболяванията си Красимира е със 75% намалена работоспособност. Една от диагнозите й е астма,което налага задължителното …

Новини
Честит рожден ден на Жана Бергендорф

Жана Бергендорф е родена на 20 октомври 1985 г. като Жана Владимирова Бранкова в София с фамилното име на втория съпруг на майка си (не познава биологичния си баща)[1][2]. Започва да пее още от 6-годишна. В рода ѝ музиканти са майка ѝ и нейните баба и дядо. Пяла е в …

Новини
На 20 октомври рожден ден има Джуди Халваджиян

Джуди Халваджиян е роден в София на 20-ти октомври 1974 година. Истинското име на продуцента е Юлиян. От 14 годишна възраст живее в Италия. Завършва образованието си там със специалност „Кино и телевизионно продуцентство“. Брат на Джуди е Магърдич Халваджиан, който е режисьор и продуцент. През 2002 година той заедно …