Нощта, в която небето се отваря! Ето тайната на Мълчаната вода

Новини

Нощта на чудотворството с Мълчаната вода е обред, който е наследил древните мистерии, основани на връзката ни с космоса. Вече и доказано, че водата чува, приема и помни и предава в настоящето, пише Село.бг.

Нашите предци са знаели това много добре, без да са им били нужни доказателства и изследвания и са спазвали обичая “Водици” всяка година.

Какво повелява традицията?

На 5 ти срещу 6 ти януари, небето се отваря за вашите най-съкровенни желания. Привечер оставете съд с чиста вода да преспи под звездите и да зареди водата. Хванете съда с две ръце, така че да се получи безкраен овал – между водата и Вашето сърце и душа и мислено се свържете с водата. В полунощ я навестете, концентрирайте се и изречете най-съкровеното си желание. Тя ще го поеме и излъчи в пространството!

На сутринта отидете първо при водата, измийте си лицето с нея, като отправите своята молитва, след което отпийте от вашата мълчана вода, така ще затворите кръговрата на наричането. Внесете останалата вода в дома си, наръсете го за здраве, а останалата вода изпийте или полейте любимото си цвете.

Заради чудодейното си пречистване и насищане с нова сила, на следващия ден – 6 януари е отреден за мъжките тайнства – младите мъже се хвърлят в реката за здраве и сила. Дори мъжки отрочета до годинка тогава ги къпят в тази студена вода, за да се закалят и укрепнат като мъже, за да са готови да защитават род и родина.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Водата в язовир „Тича“ падна до 40%

Около 40% е наличният полезен обем в язовир „Тича“, който е основен водоизточник за Шумен, Велики Преслав, Търговище и няколко села, съобщи Българското национално радио. Постъпващият в язовира приток продължава да бъде значително по-малък от разхода, поради което заявките на водните дружества и количествата за напояване са редуцирани от Екоминистерството. …

Новини
Парламентът гледа предложението за Държавна петролна компания

Парламентът ще разгледа на първо четене предложението за Държавна предприятие „Държавна петролна компания“. Това предвижда програмата за работа на Народното събрание. Предложението е заложено в Закона за държавните резерви и военновременните запаси. Законопроектът е внесен от Министерски съвет, предава „Фокус„. Предложението е предприятието да бъде към министъра на икономиката. Идеята …

Новини
Хороскоп за 5 юни: Близнаците да се пазят от грешки, време за отдих за Козирог

lamqta.com Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата …