Нов скандал ще разтърси кралското семейство? Готви ли се Меган Маркъл за поредно газене на традициите

Новини

Едва през май Мегън Маркъл официално стана член на кралското семейство и вече успя да наруши много правила от кралския протокол. Някои от грешките й бяха заради неопитност, други в знак на протест срещу остарелите норми, които са приети в кралското семейство, пише jenata.blitz.bg.

По време на последното събитие, на което присъстваше с Хари, тя дори си позволи да целуне съпруга си страстно, а всички прояви на чувства от страна на кралското семейство, не са добре дошли.

Всички британски медии обсъждат предварително честването на рождения ден на херцогинята на Съсекс, който ще се състои на 4-и август. Агенциите се чудят дали и този път Меган ще наруши традициите.

Последния си рожден ден Маркъл отпразнува в Африка и определено ще го запомни за цял живот. Не знаем какво е решил да й приготви принц Хари, но вече е ясно къде трябва да бъде двойката през този ден.

Двамата са решили да присъстват на сватбата на близка приятелка на Хари. Медиите обаче пишат, че е малко вероятно Меган да иска да прекара първия си рожден ден в кралското семейство точно по този начин.

Какво точно ще се случи, предстои да разберем.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Френски замък от 13 век посреща своите 27 000 собственици

Старинен замък в Югозападна Франция получи коледна премяна, а неговите 27 000 собственици са поканени за празниците. Замъкът събира своите спасители и горди собственици за Коледа. Преди две години организацията за реставрация на културни паметници – „Дартанян“, започва необичайна инициатива и обявява за продан рушащия се френски замък от 13 …

Новини
„Meteo Balkans“: Новата седмица ще донесе застудяване и валежи от сняг

Новата седмица ще ни донесе застудяване и вероятно валежи от сняг, прогнозира „Meteo Balkans“. Нови валежи от дъжд и възможни снеговалежи очакваме към 11-13 декември 2019 г. По-значителни ще са валежите над Гърция, Македония и Южна България, очакваните количества за период от 24 часа ще са между 40-60 л/в.м. Над 1300 …

Новини
Гърция дава по 700 евро на бедни и безработни

Гърция отпуска еднократна помощ от 700 евро за безработни и хора с ниски доходи. Социалната мярка важи и за чужденците, включително за българите, които отговарят на условията и живеят в страната поне 10 години, предава БНР. По 700 евро еднократна помощ получават социално слабите семейства в Гърция, информират от финансовото …