Нов скандал ще разтърси кралското семейство? Готви ли се Меган Маркъл за поредно газене на традициите

Новини

Едва през май Мегън Маркъл официално стана член на кралското семейство и вече успя да наруши много правила от кралския протокол. Някои от грешките й бяха заради неопитност, други в знак на протест срещу остарелите норми, които са приети в кралското семейство, пише jenata.blitz.bg.

По време на последното събитие, на което присъстваше с Хари, тя дори си позволи да целуне съпруга си страстно, а всички прояви на чувства от страна на кралското семейство, не са добре дошли.

Всички британски медии обсъждат предварително честването на рождения ден на херцогинята на Съсекс, който ще се състои на 4-и август. Агенциите се чудят дали и този път Меган ще наруши традициите.

Последния си рожден ден Маркъл отпразнува в Африка и определено ще го запомни за цял живот. Не знаем какво е решил да й приготви принц Хари, но вече е ясно къде трябва да бъде двойката през този ден.

Двамата са решили да присъстват на сватбата на близка приятелка на Хари. Медиите обаче пишат, че е малко вероятно Меган да иска да прекара първия си рожден ден в кралското семейство точно по този начин.

Какво точно ще се случи, предстои да разберем.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
БНБ очаква повишаване на лихвите по кредитите

Българската народна банка очаква през второто и третото тримесечие на 2020 г. лихвените проценти по новоотпуснатите кредити на домакинства и нефинансови предприятия да се повишат. „Предвид започналото от средата на март увеличение на лихвените проценти на паричния пазар в еврозоната, особено в средносрочните и дългосрочните сегменти (6-месечен и 12-месечен ЮРИБОР), …

Новини
„Папараци“ с нова водеща, Мария Игнатова сяда на стола на Венета Райкова

Тази есен bTV ще изненада зрителите с шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас. Предаването „Папараци” поема в нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България, който ще носи името – „Папараци – ново 20!”, пише topnovini.bg. Шоуто ще продължи …

Новини
1
Удължават извънредната епидемична обстановка до края на месеца

Взехме решение да продължим извънредната епидемична обстановка в страната. Това каза министърът на здравеопазването Кирил Ананиев по време на брифинг за епидемиологичната обстановка в страната. Днес сутринта се състоя среща между правителството и Националния оперативен щаб, посочи той. „Продължаваме сутрешните срещи при премиера“, добави министърът. Присъстваха и главният държавен здравен …