fbpx

Новолуние в Козирог: Всичко, от което се нуждаете сега

woman.bg

 

2019-а започва силно и по всичко личи, че следващите 12 месеца ще бъдат обещаващи. Първото важно събитие е Новолунието в Козирог, което ще настъпи в нощта на Богоявление, а именно на 6-и януари в 03:28 ч. То ще бъде и слънчево затъмнение, което го прави още по-необикновено. В живота ни ще започнат да се случват важни промени и те ще са точно такива, от които се нуждаем в най-подходящата сфера.
Новолунието ще бъде първата стъпка към постигането на важните цели в живота ни, то е времето да си пожелаем нещо и да работим върху осъществяването на мечтите ни. За тези, които се трудят здраво, ще има неочаквани успехи, ще осъзнаем какво сме заслужили. Също така ще си дадем сметка и за оценката на другите спрямо нас, за образа ни в чуждите очи.

И тъй като Козирогът е символ на смелост, трудолюбие, любознателност и изключителна решителност, ето защо и ние ще бъдем много по-амбициозни по време на Новолунието. Ще изпитвате необходимостта да се чувствате полезни и определено ще се интересувате повече от чуждото мнение. Много е важно да разберете какво искате от живота сега и да не търсите одобрението на всекиго с цената на всичко.

Новолунието и слънчевото затъмнение ще имат изключително силно влияние върху всички представители на зодиака. Много е важно да започнете ново начинание! Ако планирате да сменяте работното място, сега е подходящият момент.

Козирог, Рак, Овен и Везни ще усетят по-силно влиянието на астро събитието. При Овен ще бъде много осезаемо, тъй като Марс ще влезе в този знак и представителите на тази зодия ще усетят огромен прилив на енергия.

 

Това, което ще предприемете по време на Новолунието, ще повлияе и на годината ви като цяло. Януари ще бъде ударен месец, в който ще трябва да се осмелите да бъдете себе си, да не съдите другите и да взимате важни решения. И ако планирахте да започнете годината си с изпълнение на важни цели, трябва да бъдете благодарни на небесните тела. Новолунието в Козирог е всичко, от което имате нужда сега!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!