Новолуние в Козирог: Всичко, от което се нуждаете сега

Новини

woman.bg

 

2019-а започва силно и по всичко личи, че следващите 12 месеца ще бъдат обещаващи. Първото важно събитие е Новолунието в Козирог, което ще настъпи в нощта на Богоявление, а именно на 6-и януари в 03:28 ч. То ще бъде и слънчево затъмнение, което го прави още по-необикновено. В живота ни ще започнат да се случват важни промени и те ще са точно такива, от които се нуждаем в най-подходящата сфера.
Новолунието ще бъде първата стъпка към постигането на важните цели в живота ни, то е времето да си пожелаем нещо и да работим върху осъществяването на мечтите ни. За тези, които се трудят здраво, ще има неочаквани успехи, ще осъзнаем какво сме заслужили. Също така ще си дадем сметка и за оценката на другите спрямо нас, за образа ни в чуждите очи.

И тъй като Козирогът е символ на смелост, трудолюбие, любознателност и изключителна решителност, ето защо и ние ще бъдем много по-амбициозни по време на Новолунието. Ще изпитвате необходимостта да се чувствате полезни и определено ще се интересувате повече от чуждото мнение. Много е важно да разберете какво искате от живота сега и да не търсите одобрението на всекиго с цената на всичко.

Новолунието и слънчевото затъмнение ще имат изключително силно влияние върху всички представители на зодиака. Много е важно да започнете ново начинание! Ако планирате да сменяте работното място, сега е подходящият момент.

Козирог, Рак, Овен и Везни ще усетят по-силно влиянието на астро събитието. При Овен ще бъде много осезаемо, тъй като Марс ще влезе в този знак и представителите на тази зодия ще усетят огромен прилив на енергия.

 

Това, което ще предприемете по време на Новолунието, ще повлияе и на годината ви като цяло. Януари ще бъде ударен месец, в който ще трябва да се осмелите да бъдете себе си, да не съдите другите и да взимате важни решения. И ако планирахте да започнете годината си с изпълнение на важни цели, трябва да бъдете благодарни на небесните тела. Новолунието в Козирог е всичко, от което имате нужда сега!

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
От утре ще може да се кандидатства за компенсации по схемата 60/40

От утре ще може да се кандидатства за компенсации по схемата 60/40 в Агенцията по заетостта. Това съобщи министърът на труда и социалната политика Деница Сачева на брифинг в Министерския съвет, предаде БТА. Тя представи постановлението за изплащане на компенсации на работодатели по схемата 60/40 за запазване на работните места. …

Новини
България затваря границите си за чужденци до 17 април

България затваря границите си до 17 април. Мярката важи за всички, които не са европейски граждани или пристигат от следните държави-членки на ЕС и страни от Шенгенското пространство: Италия, Испания, Франция, Великобритания и Северна Ирландия, Германия, Нидерландия и Швейцария. Изключение има за българските граждани, членове на техните семейства и лица …

Новини
Технологични фирми подаряват 15 000 часа на държавата

„Ще подарим на държавата поне 15 000 часа на специалисти от фирмите, които са в нашата асоциация – технологични фирми и такива, които предлагат бизнес услуги. Те ще бъдат използвани за създаване и подобряване на услуги, в сферата на здравеопазването”. Това съобщи Илия Кръстев, председател на борда на Асоциацията за …