Новият вицепремиер Марияна Николова с първи думи пред медиите (видео)

Новини
1

Снимка и видео: Novini.bg

Новият вицепремиер в кабинета „Борисов“  Марияна Николова даде брифинг в кулоарите на парламента след като депутатите гласуваха тя да заеме овакантения пост от Валери Симеонов.

Николова помоли журналистите да ѝ дадат толеранс от една – две седмици и напомни, че току що поема поста на вицепремиер, предаде репортер на Novini.bg. Тя заяви също така, че никога не е била телевизионен водещ, нито пък е членувала в някоя партия.

Николова обясни как тя е станала началник на кабинета на Валери Симеонов.  Заедно с нея е имало още десетина кандидати за поста. А сега, по думите ѝ, за поста на вицепремиер, е предложена от г-н Валери Симеонов и от вицепремиерa Красимир Каракачанов. “Не мога да коментирам „Атака“, излъчена съм от „Обединени патриоти“ и съм избрана от Народното събрание”, обясни все пак тя.

Марияна Николова посочи, че приоритет ще е икономиката и демографската политика. „Интерес за мен представляват децата – те са нашето злато. Искам да кажа, че ако ресорът на отговорност е свързан със Държавната агенция за закрила на детето, аз ще искам да ми бъдат представени конкретни мерки“, каза Марияна Николова.

Попитана дали изборът ѝ за вицепремиер ще укрепи правителството, Николова отговори: „По отношение на кабинета не мога да кажа до момента дали моята длъжност укрепва кабинета, или не“.

 

loading...

ПРЕДСКАЗАНО Е : ЖЕНИ ДА СТАНАТ ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕ !! ТОВА Е казано от една обикновенна жена с много голяма И силно развита дарба !!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кубрат Пулев начело на ранглистата на IBF

Кубрат Пулев е на върха на професионалния бокс. Различните боксови асоциации публикуваха ранглистите си за септември, като прави впечатление, че Кубрат Пулев е лидер в подреждането на версия IBF, предаде Gong.bg. Това е нормално с оглед на факта, че той е задължителен претендент за световната титла в тази федерация. На …

Новини
1
Караянчева с увреждания и в гръбначния стълб

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е в сравнително добро състояние след катастрофата, обясни проф. Асен Балтов, изпълнителен директор на Пирогов. „Както знаете вчера към 10.30 е претърпяла пътнотранспортно произвшествие на пътя след град Шумен, при което е транспортирана веднага в болницата в Шумен, където са извършени първите изследвания. На …

Новини
Meteo Balkans: Студен фронт от северозапад в сряда и четвъртък!

Наближава промяна на времето  според прогнозите на Meteo Balkans Студен фронт от северозапад в Сряда и Четвъртък! Според @ECMWF повече валежи ще има в Четвъртък следобед и вечерта, като те ще бъдат повече в източните райони на страната ни.. ** (Всеки модел показва различна обстановка, някой с много малко дъжд …