Нинова: Светлините в Министерски съвет угаснаха, вече няма сини и червени лампи

Новини
1

Снимка: novini.bg

„Оглушително е мълчанието на премиера Бойко Борисов за „Ало, Банов съм“ – няма сини и червени лампи, изведнъж светлините в Министерски съвет угаснаха“, заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова, пише novini.bg.

„От вчера държавата ни за пореден път е разтресена от скандал за корупция при управляващите, след като Елена Йончева и колеги депутати изнесоха информация. Разбира се, реакцията на управляващите не закъсня, но тя е паническа, объркана, противоречива и изобилства от лъжи“, каза Нинова.

„Депутати от ГЕРБ веднага нарекоха изнесената информация компромат и помия, но вицепремиерът Томислав Дончев разпореди проверка. В коя държава вицепремиер разпорежда проверка на компромати и се занимава с помия. Компроматите и помията се отхвърлят безапелационно“, добави тя.

Управляващите се оплитат в лъжи, заяви Нинова, визирайки изказването на кмета на София Йорданка Фандъкова. „Защо г-жо Фандъкова, се объркахте? Уж общината не участвала, но давала 6 млн. лв.“, каза Корнелия Нинова.

„Нужна е дълбока промяна на модела на управление. Промяната изисква обаче много усилия. Колкото по-рано я поискате, толкова по-рано ще я почувствате в живота си“, заяви лидерът на БСП.

loading...

Стига вече с Елена Йончева! Ако беше толерантна,трябваше да започне с бесебарите или вашите хора са чиста вода ненапита!Всичките красят ! Това ,което прави е разчистване на лични сметка,точно маниера на Кор. Нинова. Махленска работа!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската

Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата, които стигат до общините, стигат по силата на постановления на Министерския съвет, зад гърба на Народното събрание и обществото и на партиен принцип. Това коментира в Пловдив председателят на ПП АБВ Румен Петков, който подчерта, че в цялата история на …

Новини
Димитър Манолов, КТ „Подкрепа“: Болничните трябва да се плащат в двоен размер

Абсурдно е да се криминализира всеки болничен лист, измамникът е този, който издава фалшивите, а не който ги ползва, казва Димитър Манолов. Всеки път, когато работодателите предлагат да не се плащат първите три дни болнични, аз ще казвам: „Те трябва да се плащат в двоен размер. Тогава хората имат най-големи …

Новини
Тези българи взимат баснословни пенсии, а трикът е в…

източник: Блиц Българите, които са живели и работели в САЩ и получават американска пенсия, са скочили двойно. Според данни от Social Security Administration до август 2019-а това са 701 души, пише БГ ВОЙС. Предишните години бройката им е варирала между 300 и 390 и рядко е достигала малко над 400. …