Нинова: Светлините в Министерски съвет угаснаха, вече няма сини и червени лампи

Новини
1

Снимка: novini.bg

„Оглушително е мълчанието на премиера Бойко Борисов за „Ало, Банов съм“ – няма сини и червени лампи, изведнъж светлините в Министерски съвет угаснаха“, заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова, пише novini.bg.

„От вчера държавата ни за пореден път е разтресена от скандал за корупция при управляващите, след като Елена Йончева и колеги депутати изнесоха информация. Разбира се, реакцията на управляващите не закъсня, но тя е паническа, объркана, противоречива и изобилства от лъжи“, каза Нинова.

„Депутати от ГЕРБ веднага нарекоха изнесената информация компромат и помия, но вицепремиерът Томислав Дончев разпореди проверка. В коя държава вицепремиер разпорежда проверка на компромати и се занимава с помия. Компроматите и помията се отхвърлят безапелационно“, добави тя.

Управляващите се оплитат в лъжи, заяви Нинова, визирайки изказването на кмета на София Йорданка Фандъкова. „Защо г-жо Фандъкова, се объркахте? Уж общината не участвала, но давала 6 млн. лв.“, каза Корнелия Нинова.

„Нужна е дълбока промяна на модела на управление. Промяната изисква обаче много усилия. Колкото по-рано я поискате, толкова по-рано ще я почувствате в живота си“, заяви лидерът на БСП.

Стига вече с Елена Йончева! Ако беше толерантна,трябваше да започне с бесебарите или вашите хора са чиста вода ненапита!Всичките красят ! Това ,което прави е разчистване на лични сметка,точно маниера на Кор. Нинова. Махленска работа!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Как лесно да проверим качеството на храната

Колкото и да се опитваме да се храним здравословно, най-важно е качеството на продуктите, които слагаме на масата. От грамотния избор на храни зависи не само вкуса на ястията, но и здравето. Но понякога е наистина трудно да определим дали и до колко съответният продукт е пресен. За целта ви …

Новини
Декар земя в Балчишко скочи до 2 635 лева средна цена

Средната цена на декар земеделска земя в община Балчик е 2 635 лева, съобщават от статистическото бюро в Добрич. Данните са за 2018 г. През миналата година средната цена на един декар земеделска земя в област Добрич достига 1 697 лв., при средна цена за страната 941 лева на декар. Спрямо …

Новини
Защо дрехите и обувките в Германия не са кой знае колко по-скъпи от България?

Който изкарва пари в Австрия или в Германия, получава за тях много повече, ако ги похарчи в България например, където 100 евро имат покупателната сила на 213. Но не всичко в страната е по-евтино, отколкото другаде в ЕС. В източната част на Европа и в класическите средиземноморски курортни дестинации човек …

Inline
Inline