Нинова посочи какво ще сложи “началото на края на режима Борисов“

Новини
11

Лидерът на БСП се срещна с избиратели във Враца

Нека идем до всеки, който се страхува от управляващите и му дадем кураж. 26 май е ключов ден хората да излязат и да изразят волята си свободно. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във Враца, където заедно с водача на листата на „БСП за България“ Елена Йончева се срещнаха с граждани, информира „Блиц“.

По думите й вълната от недоволство, която залива България, и високата избирателна активност могат да сложат началото на края на режима Борисов. „Питат ни, ако спечелите избори и управлявате- какво ще направите различно, откъде ще започнете? Наясно сме колко много проблеми има в страната. Наясно сме, че не всичко може да се оправи веднага с магическа пръчка.

Но знаем какво искаме да постигнем и как да стане“, категорична бе тя. Според нея, за да има пари за силна социална политика, трябва икономика и производство. Нинова заяви, че много мерки ще помогнат, но спешните са две- първо, махане на политическия и бюрократичен рекет от малкия и среден бизнес. „Гарантирам ви, че ще имате условия за спокойна работа.

И втората е- максимално запушване на каналите, през които се краде национален ресурс“, заяви тя. По думите й оттам нататък едно от първите неща е да помогнем на онези един милион и половина души, които живеят под прага на бедност. Тя наблегна, че това са пенсионерите и младите работещи семейства с деца. „За пенсионерите – преизчисляване на всички пенсии. БСП е единствената партия, която го е правила.

Ще го направим отново. За младите- еднократна помощ от 6000 лева за второ и трето дете на тези, които са работили и са си плащали осигуровките“, каза тя. Нинова допълни, че това са спешни мерки, но ни чака и много работа за държавното и общинско здравеопазване, за образование, обвързано с икономиката, за земеделие на дребните фермери и най-вече за върховенство на закона за всички еднакво. „Това може да започне на 26 май с победа на БСП.

Но една партия сама няма да се справи, ако народът не я подкрепи. Затова се обръщам към всеки, който иска справедливост сега. Подкрепете БСП като единствената партия, която на тези избори може да победи ГЕРБ и да започнем заедно да възстановяваме България след погрома, оставен от тях“, заключи Корнелия Нинова.

 

ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ,ДА ГИ РАЗГРОМИМ И НАТИКАМЕ В ЗАТВОРА ! САМО ВИЕ КАТО ПАРТИЯ ИМАТЕ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ! ПОБЕДА !!!!!!!!!!!!!!!

СПОМНЕТЕ СИ ГЛАДА И ЛУКАНОВАТА ЗИМА ! СПОМНЕТЕ ГЛАДА И УПРАВЛЕНИЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВ ! СПОМНЕТЕ СИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ ИСИЕ И , С ЧИСТА СЪВЕТ ИМ КАЖЕТЕ НЕ ! МАДАМ ИМПЕКС НЕ ! НЯКОЛКО ПЪТИ ЯДОХМЕ ГОРЧИВАТА ВИ УПРАВЛЕНСКА ПОПАРА ! ЗБОГОМ ,ИДЕТЕ СИ В РУСИЯ ! НАШЕТО МЯСТО Е В ЕВРОПА !

А НАЙ ДОБРАТА ОЦЕНКА НА МИЛИОНЧЕВА ДАДЕ СТАНИШЕВ ! ИЗОСТАВИ Я , ИЗБЯГА , И СИ ОТИДЕ ПРИ БЕЛИТЕ ХОРА В ЕВРОПА ! ПЪТЯТ НА БСП Е И НЕЙНИЯТ ПЪТ ,НА МИЛИОНЧЕВА Е КЪМ АЗИЯ И ЕВРАЗИЯ !

Казала,че ще дари импекса на народа при победа,ако ли не не си го дава.

ГОРКО НИ ,АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.ПАК ЕДНА ДВЕ ГОДИНИ ТЪПЧЕНЕ НА МЯСТО ,ВРЪЩАНЕ НАЗАД,ЗАГУБА НА ПОЗИЦИИ В ЕВРОПА.АБЕ ИЗОБЩО НЕ МИ СЕ МИСЛИ.

Дано дойде на власт! Тя показа, че може и както успя да издигне и стегне партията, така ще успее да оправи държавата! Успех!

Не тези избори са толкова важни за нас, а тези на есен и тези след 2 години. По-великите сили решават. А и както се видя някои отидоха там на хубава европейска заплата и условия за живот и нищо повече. Дано поне английския език да са научили, че и на това тяхно падение бяхме свидетели. Разбира се, че госпожата от статията си има почиталети и избиратели, но само с грандиозни обещания не стават нещата. Трябват дела и резултати. Резултатите им обаче ги видяхме- няколко пъти……… Хора бъдете умни и нека не позволяваме отново да ни върнат назад, че за някои от нас съзнателният ни живот мина като стъпките на рачето- 1 напред и 2 назад, благодарение на тях.

Може да го вдигне-права си,не е толкова стара.Нонебива да пишете такива неща в фейса.

Аз й вярвам ,защото само БКП и БСП винаги ,когато са били власт ,са имали СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ! Никои други ,което им е най-голямата грешка ! УСПЕХ !

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
От 50 до над 5000 лв. за пост на БГ инфлуенсър в социалните мрежи

От минимум 50 до над 5000 лв. – в тези граници върви тарифата, на която инфлуенсърите в България котират всяка своя публикация в Инстаграм, пише „Монитор“. Да продадеш влиянието си в социалните мрежи, е сравнително нова професия у нас, като по-масово към нея се обръщат едва през последните две години. …

Новини
Мария Илиева показа перфектна форма от Маями

Мaрия Илиeвa зaрaдвa фeнoвeтe cи c гoрeщo фoтo, нa кoeтo пoзирa пo изрязaн бaнcки, прeдaвa HоtАrеnа. Пocлeдoвaтeлитe ѝ вeднaгa oтбeлязaхa, чe пeвицaтa e cвaлилa излишнитe килoгрaми cлeд рaждaнeтo и изглeждa в пeрфeктнa физичecкa фoрмa, пише Факти. В мoмeнтa звeздaтa e нa пoчивкa в Мaями и уcпявa дa cи пoчинe и …

Новини
Честото ставане до тоалетна през нощта е знак за…

Aкo ви измъчвaт чecти пoзиви зa уринирaнe пocрeд нoщ, нe caмo, чe e aдcки нeприятнo, нo и мoжe дa бъдe знaк зa някои зaбoлявaния. Oкoлo eдин нa вceки тримa възрacтни нaд 30 гoдини кaзвaт, чe трябвa дa cтaнaт пocрeд нoщ, зa дa пишкaт и тoзи брoй ce увeличaвa дo двe …