fbpx

Нинова посочи какво ще сложи “началото на края на режима Борисов“

Лидерът на БСП се срещна с избиратели във Враца

Нека идем до всеки, който се страхува от управляващите и му дадем кураж. 26 май е ключов ден хората да излязат и да изразят волята си свободно. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във Враца, където заедно с водача на листата на „БСП за България“ Елена Йончева се срещнаха с граждани, информира „Блиц“.

По думите й вълната от недоволство, която залива България, и високата избирателна активност могат да сложат началото на края на режима Борисов. „Питат ни, ако спечелите избори и управлявате- какво ще направите различно, откъде ще започнете? Наясно сме колко много проблеми има в страната. Наясно сме, че не всичко може да се оправи веднага с магическа пръчка.

Но знаем какво искаме да постигнем и как да стане“, категорична бе тя. Според нея, за да има пари за силна социална политика, трябва икономика и производство. Нинова заяви, че много мерки ще помогнат, но спешните са две- първо, махане на политическия и бюрократичен рекет от малкия и среден бизнес. „Гарантирам ви, че ще имате условия за спокойна работа.

И втората е- максимално запушване на каналите, през които се краде национален ресурс“, заяви тя. По думите й оттам нататък едно от първите неща е да помогнем на онези един милион и половина души, които живеят под прага на бедност. Тя наблегна, че това са пенсионерите и младите работещи семейства с деца. „За пенсионерите – преизчисляване на всички пенсии. БСП е единствената партия, която го е правила.

Ще го направим отново. За младите- еднократна помощ от 6000 лева за второ и трето дете на тези, които са работили и са си плащали осигуровките“, каза тя. Нинова допълни, че това са спешни мерки, но ни чака и много работа за държавното и общинско здравеопазване, за образование, обвързано с икономиката, за земеделие на дребните фермери и най-вече за върховенство на закона за всички еднакво. „Това може да започне на 26 май с победа на БСП.

Но една партия сама няма да се справи, ако народът не я подкрепи. Затова се обръщам към всеки, който иска справедливост сега. Подкрепете БСП като единствената партия, която на тези избори може да победи ГЕРБ и да започнем заедно да възстановяваме България след погрома, оставен от тях“, заключи Корнелия Нинова.

 

ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ,ДА ГИ РАЗГРОМИМ И НАТИКАМЕ В ЗАТВОРА ! САМО ВИЕ КАТО ПАРТИЯ ИМАТЕ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ! ПОБЕДА !!!!!!!!!!!!!!!

СПОМНЕТЕ СИ ГЛАДА И ЛУКАНОВАТА ЗИМА ! СПОМНЕТЕ ГЛАДА И УПРАВЛЕНИЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВ ! СПОМНЕТЕ СИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ ИСИЕ И , С ЧИСТА СЪВЕТ ИМ КАЖЕТЕ НЕ ! МАДАМ ИМПЕКС НЕ ! НЯКОЛКО ПЪТИ ЯДОХМЕ ГОРЧИВАТА ВИ УПРАВЛЕНСКА ПОПАРА ! ЗБОГОМ ,ИДЕТЕ СИ В РУСИЯ ! НАШЕТО МЯСТО Е В ЕВРОПА !

А НАЙ ДОБРАТА ОЦЕНКА НА МИЛИОНЧЕВА ДАДЕ СТАНИШЕВ ! ИЗОСТАВИ Я , ИЗБЯГА , И СИ ОТИДЕ ПРИ БЕЛИТЕ ХОРА В ЕВРОПА ! ПЪТЯТ НА БСП Е И НЕЙНИЯТ ПЪТ ,НА МИЛИОНЧЕВА Е КЪМ АЗИЯ И ЕВРАЗИЯ !

ГОРКО НИ ,АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.ПАК ЕДНА ДВЕ ГОДИНИ ТЪПЧЕНЕ НА МЯСТО ,ВРЪЩАНЕ НАЗАД,ЗАГУБА НА ПОЗИЦИИ В ЕВРОПА.АБЕ ИЗОБЩО НЕ МИ СЕ МИСЛИ.

Дано дойде на власт! Тя показа, че може и както успя да издигне и стегне партията, така ще успее да оправи държавата! Успех!

Не тези избори са толкова важни за нас, а тези на есен и тези след 2 години. По-великите сили решават. А и както се видя някои отидоха там на хубава европейска заплата и условия за живот и нищо повече. Дано поне английския език да са научили, че и на това тяхно падение бяхме свидетели. Разбира се, че госпожата от статията си има почиталети и избиратели, но само с грандиозни обещания не стават нещата. Трябват дела и резултати. Резултатите им обаче ги видяхме- няколко пъти……… Хора бъдете умни и нека не позволяваме отново да ни върнат назад, че за някои от нас съзнателният ни живот мина като стъпките на рачето- 1 напред и 2 назад, благодарение на тях.

Казала,че ще дари импекса на народа при победа,ако ли не не си го дава.

Може да го вдигне-права си,не е толкова стара.Нонебива да пишете такива неща в фейса.

Аз й вярвам ,защото само БКП и БСП винаги ,когато са били власт ,са имали СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ! Никои други ,което им е най-голямата грешка ! УСПЕХ !

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!