Нинова опъна нечувана софра в парламента! Цветанов пък ѝ направи най-милия и неочакван подарък! (снимки)

Новини
3

www.blitz.bg

Лидерката на БСП Корнелия Нинова опъна доста обилна трапеза в стаята на червените в парламента. Повод за сериозната гощавка се оказа рожденият ден на водача на опозицията в парламента.

Репортер на БЛИЦ улови Нинова в доста приповдигнато настроение. С широка усмивка и добро настроение лидерката на социалистите приемаше поздрави от колеги от партията й по повод 50-годишнината й.

Освен нейни съмишленици, които да й честитят празника и да я зарадват с огромни букети, Нинова получи поздравления и от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ.

Военният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов също намери свободно време и се измъкна от горещите страсти в парламента, където извънредно бе поискано да се появят и премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. Каракачанов също отправи куп пожелания към Нинова.

Най-голям интерес обаче предизвика появата и жеста на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Макар и често пъти да спорят ожесточено в пленарна зала Цветанов подари на Нинова не огромен букет, а един гербер – символ на партия ГЕРБ.

Освен това Цветанов не забрави и да нацелува опозиционната лидерка, която бе видимо доволна от случващото се.

Най-голям интерес предизвика подаръкът, който Цветанов даде на Нинова. Той й подаде бял плик, в който имаше… пет хиляди лева.

По думите му парите са за благотворителна кауза, за която Нинова да ги дари.

След това и Цветанов, и всички гости на Нинова се отдадоха на гощавка от сериозната трапеза, която тя бе подготвила, а самата лидерка на БСП продължи да приема поздрави за рождения й ден.

 

loading...

Браво ! Сега разбрахте ли, че всички са от едно котило. Няма сини ,зелени , червени, няма бомбета, каскети и чалми. Всичките глозгат нашия кокал и не го пускат. За всичко са се разбрали предварително, а приказките от требуната са само за парлама. Затова трябва да са 120 парчете с максимум два мандата и да си ходят. От такива оядени, нагли закускаджии не чакайте национална политика, дипломация и ред. Само авантата е гарантирана. Плюскането му е майката, дали в някой курорт или в Парламента, няма значение.

От тридрсет години насам са едни и същи с една ефинствена цел собствена изгода и облага без да ги интеррсува държавата и народа на фона на мизерията на народа и разрухата на държавата идеално се пасваотрупаната маса с изисани деликатеси и щасливи партийни особи от различните партии сини,червени ,зелени кафяви и каквито ви дойде на умъ са едно цяло артисти от един и същи театър с различни роли кога най после народа българи ,турци,цигани и всички останали заедно ще се освободим от партийното робство от партийните вериги.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Финансовият министър: Пенсиите се вдигат от 1 юли

Не се обсъжда да няма увеличение на пенсиите от първи юли, съобщи пред журналисти в МС финансовият министър Владислав Горанов. От 1 юли 2020 г. всички пенсии, отпуснати до 31 декември 2019 г. вкл., се увеличават с 6,7%, реши през декември парламентът, пише Вести. „Към момента не се предвижда и …

Новини
От утре ще може да се кандидатства за компенсации по схемата 60/40

От утре ще може да се кандидатства за компенсации по схемата 60/40 в Агенцията по заетостта. Това съобщи министърът на труда и социалната политика Деница Сачева на брифинг в Министерския съвет, предаде БТА. Тя представи постановлението за изплащане на компенсации на работодатели по схемата 60/40 за запазване на работните места. …

Новини
България затваря границите си за чужденци до 17 април

България затваря границите си до 17 април. Мярката важи за всички, които не са европейски граждани или пристигат от следните държави-членки на ЕС и страни от Шенгенското пространство: Италия, Испания, Франция, Великобритания и Северна Ирландия, Германия, Нидерландия и Швейцария. Изключение има за българските граждани, членове на техните семейства и лица …