fbpx

Нинова: ГЕРБ отменят машинното гласуване в последен опит да спасят режима си

Корнелия Неинова, лидер на БСП, Фейсбук

ГЕРБ отменят машинното гласуване в последен опит да спасят режима Борисов

За десет години власт ГЕРБ поробиха собствения си народ и го държаха в страх и апатия. Това заявих вчера по време на среща с граждани в Свиленград. На всеки, който дръзнеше да се изправи срещу режима на Борисов, се изпращаха служби на проверка, биваше уволняван, глобяван, мачкан.

Но хората се освободиха от страха и си потърсиха правата с протестите. Апатията,че нищо не може да се промени, отстъпи на търсенето на алтернатива. Рухна и този мит, че управлението е единственото възможно. Искам да поздравя всички за събудената гражданска енергия.

Но искам и да предупредя, че уплашени от нея, от опасността да им се търси отговорност след изборите, ГЕРБ прибягват до последното спасение- да подменят свободната воля на гражданите. Те отменят машинното гласуване, което е възможност за обективен вот. Те искат отново да дописват мъртви души в списъците, депутати да носят чували с бюлетини, да купуват секционни комисии.

Ние внесохме предложение в Бюджета за 2019 г. да се добавят 50 млн.лв. за машинно гласуване, защото управляващите удобно го бяха пропуснали. Вие сте свободни хора, със свободна воля- за кого да гласувате, но не позволявайте гласът ви да бъде подменен. Нека всички се обединим и да не им позволяваме, в името на тяхното оцеляване, да сменят закона и да ви отнемат правото на свободен избор.

 

Корнело, хайде първо изискай, да се изчистят избирателните списъци.
Второ, смяташ ли, че всеки в тази все още Държава трябва да гласува (неграмотна паплач, трудоспособни физически годни индивиди, но с нито един ден работен стаж, други едни които работят за други общества извън България, но искат да ни определят какво да е бъдещото Народно събрание)?
Трето, дали да е само право или и Задължение.
А четвърто и пето, дали да е машинно, електронно или както досега с хартиени бюлетини и протоколи.
Когато сте печелили изборите, не сте се оплаквали от този начин на гласуване, а като сте ги губили … имало „груба манипулация“. Какво стана с Костин брод аферата )Майчето и Барека там яко преиграха, но нищо…).
Аз не съм анонимен и съм Емил Василев от Плевен.

А защо си мисли ,че някой я иска ! Толкова е прозрачна !И много заблудена! От горе на всичко и злобна ! Бог да пази България от нея и свитата и ! По време на техните управления съм преживяла най тежките моменти от живота си ! И нека не забравяме от коя партия произлизат голяма част от олигарсите! Последен пример Баневи !И за чия сметка?

аз мисля че нямаме нужда от толкова много паплач горе,само ни обезкостяват

всички са излезли от един калъп, независимо дали са червени или сини, зелени

Ауууу….Посегнаха на най-милото на “демокрацията“…

Това за мен не е демокрация,а пълна слободия-лъжи се,краде се,убива се.
И ВСИЧКО ТОВА БЕЗНАКАЗАНО.БЛАГОДАРЯ-НО НЕИСКАМ ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ

РИБАТА ВИНАГИ СЕ ВМРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА, А СЕ ЧИСТИ ОТ КЪМ ОПАШКАТА

Корни аз пък съм безпартиен както и 5 милиона БЕЗПАРТИИНИ БЪЛГАРИ , които сме осъдени от предателската герберска сган на мизерия глад позорно безпаричие и смърт не ходя да гласувам никога мразя думата партия това е средство за ограбване и поробване на народите по цял свят за мен за тези , които защитават партиите са партиини паразити и отрепки , които са се облажили от ударените със мокър парцал предатели антибългари гербери те са по големи крадци и от вас Алоо гербери крадливи 67 милиарда сте взели външен дълг ,не ставате абсолютно за нищо 440000-на некадърна администрация сте назначили за да гласува за вас на избори и да не подкрепя протестите . Обаче онези лихвари от световната банка такива ,като еврейката ционист Сталинка му дават милиарди евро за да плаща Боко високите им заплати да гласуват на изборите и да не подкрепя протестите . Обаче онези лихвари соросоиди от световната банка чакат със нетърпение когато ще кажем АМА НЯМАМЕ ПАРИ ДА ПЛЩАМЕ ЛИХВАТА НА ЛИХВИТЕ Така ли ще кажат лихварите ционисти споко бря ,нали имате 565 златни находища те вече са подарени на световните колонизатори терористи и крадци .Алоо един процент за страхливите българи тарикати и 99% за колонизаторите терористи и крадци .Само от ЧЕЛОПЕЧ е открадната златна руда и още по ценни метали на стойност над ЕДИН ТРИЛЬОН И 500 МИЛИАРДА ДОЛАРА и по цял ден герберите ревът ,че нямало пари за нищо Тези които защитавате герберите представяте ли си какви комисионни си гушкат управляващите всяка година от така наречените концесионери , колонизатори терористи и крадци .Корни ,ако изриташ колонизаторите терористи и крадци и национализираш само златните ни находища , които и сега по конституция са абсолютна държавна собственост обещавам ти ,на пук на всички ще те подкрепя вие от БСП и без това сте си дясна партия !

И от тия БЕЗИМЕННИ публикатори, очаквате промяна. Никога няма да стане. Нинова поне има смеоста открито да каже мнението си, а вие се крието под АНОНИМЕН. Майтап сте, майтап.
Аз не съм доволен от управлението и открито го заявявам. Не съм доволен от Социалната политика относно Пенсиите. Неможе един фатмак, пенсиониран понастоящем, да взема много по-голяма пенсия от Полкови командир, пенсионеран преди десет – петнадесет години. Пенсията трябва да отразява Реална стойност, такава, каквато е била по времето на пенсионирането. .

Добро утро, г-н,Танев,не мисля че има някакво значение дали ще си напиша името или не.Вие като сте си го написали променихте ли нещо?Може би сте пенсионер вече и затова ви вълнува това.А тези който не са- дали ще стигнат до пенсия?
А как искаш да има голяма пенсия като няма кои да работи вече в България ,а и малкото останали работещи или им крадът заплатите или умират много по-рано или просто бягат от тук.Лек ден.

другарко НИНОВАна следващите избори трябва да бъдете 100 депотата в този парламент защото работят само около 30-40 човека останалите четат вестници играят си със телефоните или спът през работно време но аз предпочитам да станем президентска република което ще е най добре

Прав сте.Ако бяха на норма и със заплати от 500-600 лв и да си плащат данъците и сметките като обикновенните хора нямаше да е така

Искам да попитам тези,които искат президентска република как си я представят:Президент Борисов,вице Цветанов и т.н.Тогава ще цъфнем вържем.

Иванка Георгиева гр Ст-Загора 3те чучура север бл62 ап 30 каза:

г-жаНинова си повярва че ще спечели нови избори но е много рано за радости само искат да се харчат пари за избори всичко ще се плаща пак от народа а аз предлагам всички депутати от всички партии да си дадът субсидиите за нови избори а не от общата хазна

Ще се въведе машинното гласуване когато герберите придобият знания за фалшификация на изборните резултати.

15 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

Блиц Новини
Рязката смяна на температурите носи огромен риск

Кадри Нова ТВ От няколко дни синоптиците тръбят за големи температурни амплитуди. След дни със стойности около и над 30 градуса ще застудее изведнъж. Това е като шок за организма и неговата адаптация.Това може да ни може да се изправи пред различни предизвикателства. Едно от основните последствия от рязката смяна …

Блиц Новини
Шеф Токев коментира козунаците от 200 лева: Органичните яйца са много скъпи

кадри bTV „Порше” или „Ферари” не струват колкото един „Фиат”, този коментар направи шеф Андре Токев по повод рекордната цена от 200 лева за килограм козунак по Великден. В „Преди обед” по bTV той обясни, че един майстор трябва сам да си поставя цената, а не клиентите да я определят. …

error: Content is protected !!