fbpx

Нинова: Борисов плаши предизборно с бежанска вълна, за да го играе Спасителя

„Опасност от бежанска вълна няма. Ситуацията е съвсем различна от 2015 и 2016 г. Борисов плаши с бежанци предизборно. Внушава страх у хората, за да играе Спасителя. Толкова е прозрачно. Прави го преди всички избори“, отговори на въпрос на журналисти в Ямбол председателят на БСП Корнелия Нинова, съобщи Блиц.

В града тя подкрепи кандидата за кмет на Ямбол Катя Георгиева и кандидатите за общински съветници и кметове на общини в областта. Нинова коментира, че екипът за Ямбол и областта на левицата е от опитни, но и от млади и енергични хора. „Друга силна страна на този екип е, че са честни и подготвени хора.

Вярвам в тях и им пожелавам успех. Ямбол и цялата област могат да се променят и това е във вашите ръце“, допълни Корнелия Нинова. Тя подчерта, че левицата предлага конкретни и изпълними цели и умни, подготвени и почтени хора, които да свършат работа. „Страхът на ГЕРБ, че губят властта прерасна в натиск, репресии и заплахи към хората.

Затова ви благодаря, защото сте смели хора. Нека заедно с тази енергия и сила да променим Ямбол и най-вече да подобрим живота на всеки българин“, завърши Корнелия Нинова. „Във вашите очи виждам надежда.

Израснах в този град, завърнах се тук, в Ямбол, работя и отглеждам детето си. Не искам Ямбол да остане град със затихващи функции“, заяви кандидатът за кмет на Ямбол от „БСП за България“ Катя Георгиева. Тя сподели, че основната й задача ще бъде завръщането на младите хора в Ямбол и затова ще създаде програма за задържането им в града.

Ком.правят програми докато спечелят евентуално и след туй увлечени в кражби забравят за програмите.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!