fbpx

Незаконно: Изхвърлиха животински отпадъци

Те са престояли няколко дни на открито, с риск да предизвикат зараза

Огромно количество животински отпадъци са изхвърлени незаконно край Враца.Те са престояли няколко дни на открито, с риск да предизвикат зараза.

Боклуците бяха загробени едва след качването на клип в социалната мрежа. На него се виждат животински кости, пилешки продукти и мухи. Кадрите са заснети между селата Мраморен и Баница от журналиста Георги Александров в петък следобед.

„Предполагам това е във вододайни зони, това е в нивите на хората, колкото и да беше асфалтирано, цялата тая продукция беше протекла, от нея течеше зловонна течност, тя къде отива”, попита журналистът.

„Защо трябва сега да ме притеснявате излишно, не сме го ние изхвърлили, това място е наше, торова площадка и дойдохме, и намерихме изхвърлени боклуци. Всякакви отпадъци, кори от баници, не знам какво, бутчет” каза Васко Василев, собственик на площадката.

Негов багер разчисти терена, след издадено предписание. Мъжът обясни, че фирмата му се занимава с отглеждане  на патици край близкото село Мраморен, но не и с преработка на месо.

„Не са наши, тука идваха от Агенцията по храните, от РИОСВ, ние не може да имаме такива отпадъци”, допълни Василев.

И след разчистване на площадката, силната миризма на разложено месо остана. Собственикът предполага, че изхвърлената стока е от голям магазин. Ще бъде глобен обаче, защото е допуснал имотът му да се използва не по предназначение.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Сарамандов вижда покойния си баща в лицето на шеф Ангелов

Кадри Нова ТВ Често виждаме сълзи в очите на на Сарамандов, за което си има болезнена и дълбоко лична причина, а именно загубата на неговия баща.​ Сладкарят Иван Сарамандов разказа за най-тежкия момент в живота си. Талантливият готвач внезапно е загубил баща си като тийнейджър и още не е преживял …

Блиц Новини
Ники Кънчев шашна играч в „Стани богат“: Не рискувай, бе, издумкай и трите жокера

Кадри: бТВ Офицерът към агенция за гранична и брегова охрана на ЕС Георги Димитров от Варна игра блестящо с благотворителна цел в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. Той обяви, че ще дари сумата за популяризиране на ранна превенция за ранна диагностика на автоимунното заболяване, свързано с щитовидната жлеза. За …

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

error: Content is protected !!