fbpx

Националка по биатлон бере ягоди в Норвегия

Биатлонистката от националния отбор Стефани Попова вече трето лято бере ягоди в Норвегия, съобщава изданието NRK, цитиран от Пик. Негов репортер е засякъл 25-годишната спортистка от Троян на ягодово поле край Тевник.

„Тренирах и видях берачи. Спрях и ги попитах дали мога да си намеря работа тук. Фермерът Торлейф Мюлер ми каза да опитам и така вече три сезона“, разказва с усмивка Попова, която вече няколко години прекарва повечето си време в Ньотерьой при своя норвежки приятел. Тя участва на олимпийските игри в Пьонгчанг, където зае 77-о място на 20 км и бе 16-а с женската щафета, а последното й състез бе за Световната купа в Холменколен (Нор) през март.

И то наистина последното: „Смятам, че е добре да спра със спорта след та олимпиада“, разказва пред NRK Стефани. Това решение все още не е оповестено официално от българската федерация по биатлон, но явно е вече взето от състезателката която смята да се установи за постоянно в Норвегия при своя приятел.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

Блиц Новини
Рязката смяна на температурите носи огромен риск

Кадри Нова ТВ От няколко дни синоптиците тръбят за големи температурни амплитуди. След дни със стойности около и над 30 градуса ще застудее изведнъж. Това е като шок за организма и неговата адаптация.Това може да ни може да се изправи пред различни предизвикателства. Едно от основните последствия от рязката смяна …

Блиц Новини
Шеф Токев коментира козунаците от 200 лева: Органичните яйца са много скъпи

кадри bTV „Порше” или „Ферари” не струват колкото един „Фиат”, този коментар направи шеф Андре Токев по повод рекордната цена от 200 лева за килограм козунак по Великден. В „Преди обед” по bTV той обясни, че един майстор трябва сам да си поставя цената, а не клиентите да я определят. …

error: Content is protected !!