fbpx

Натали Трифонова показа голямата си любов (снимка)

Голямата любов на Натали Трифонова започва в 4-и клас, двамата са заедно до днес, разказа красивата синоптичка по bTV.

„Той е много по-добър човек от мен, много по-благ характер“, казва Натали за приятеля си Доан Хасан. Той пък не крие, че още от малък е имал симпатии към нея. През годините двамата са се разделяли няколко пъти, но винаги са намирали пътя един към друг.

Самият Доан в момента е в много тежък период, тъй като съвсем скоро му се наложило да спаси живота на баща си. Споделя, че благодарение на Натали преминава леко този период, защото тя го подкрепя и окуражава, но в същото време самата Натали не крие, че е изживяла нещата много драматично.

Бабата на Натали – д-р Маргарита Ковачева, казва, че въпреки че е заета, внучката й успява да я посети във Велико Търново поне веднъж в месеца. Не крие, че основно й прави забележки за облеклото. Надявала се е Натали да стане лекар, и досега съжалява, че е взела решение да тръгне в друга професионална посока. „Това не е моето призвание, по-добре да не правя нещо, което не чувствам като свое“, коментира Натали.

„Не обичам да правя дългосрочни планове, знам само, че искам да остана в България“, казва още Натали Трифонова.

„Тя е даваща любов и излъчваща любов“, категорична е Ванина Трифонова за дъщеря си. Двете се възприемат като приятелки, а един от най-драматичните моменти в живота им е преди няколко години, когато са на почивка в Гърция и претърпяват тежка катастрофа. Майката губи съзнание, изпада в критично състояние, пет дни лежи в болница. Тогава Натали разбира, че може да изгуби най-близкия и ценен човек до себе си. „Това ме промени и ме накара да ценя всичко, което имам. Слава Богу, че нещата се развиха добре“, разказва тя.

Колегите на Натали – синоптиците Христина Балинска и Емо Чолаков, казват, че в живота Натали е същата, каквато изглежда и на екрана – усмивката, слънчева и позитивна. Приятелките й Анна-Мария Конова и Симона Манкова пък я описват като много влюбчива.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

error: Content is protected !!