Мъж отседна в пловдивски хотел, а сега чака 50 бона, защото…

Новини

Гневен клиент на хотел, намиращ се на Главната улица на Пловдив, е поискал солидно обезщетение заради престоя си. Мъжът е пуснал жалба в Административния съд под тепетата, с която е поискал правна помощ, пише trafficnews.bg.

В мотивите му е записано, че от стаята му липсват вещи, условията били лоши, а управителят е „упражнил тормоз” по време на престоя му.

Жалбоподателят е получил писмо от IV РУ с което е уведомен, че в ползваната от него стая не е извършван оглед, претърсване или изземване и че следва да насочи претенциите си към управата на хотела.

В жалбата на мъжа още е споменато за претенция от 50 000 лева срещу управителя на хотела, която допълнително щял да пише.

Въпреки че мъжът е платил таксата си в съда и е дал своите мотиви, магистратите са го отрязали от получаване на правна помощ. Според тях въпросното производство не се отнася към конкретния съд, тъй като няма издаден административен акт и трябва да насочи претенциите си към други органи, които са компетентни.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Заради кризата: Хонконг дава по 1280 долара на всеки пълнолетен жител

Хонконг ще раздаде пари на всички свои пълнолетни постоянни жители, за да подпомогне покупателната способност и да облекчи финансовото бреме, предаде Би Би Си. В годишния бюджет са предвидени по 10 000 хонконгски долара (1280 американски долара) за около 7 млн. души на възраст над 18 г. Икономиката на Хонконг …

Новини
1
Борисов: Най-лесно е утре да махна винетките и тол таксите

Премиерът направи това изявление по повод обвиненията на БСП за хаос при въвеждането на тол системата. Парламентарната група на левицата поиска Бойко Борисов да дойде в пленарна зала и да обясни на българските граждани и на тези, които ще преминават през България какво трябва да плащат, на кого трябва да …

Новини
Половината българи са теглили бърз кредит поне веднъж

Тегленето на кредити от небанкови финансови институции е действие, което половината българи са предприемали поне веднъж в живота си. 20% са го правили веднъж, а 31% повече пъти. Хората на възраст между 35 и 44 години са най-активните потребители на този вид услуги. Това показват данните от проведено онлайн проучване …