fbpx

Много труден ден в неделя за тези 5 зодии – очакват ги големи изненади до края на деня!

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Звездите Ви съветват днес кардинално да смените имиджа си. Променете цвета на косите си, стила на обличане или гримиране. И в такъв вид се опитайте наново да завоювате своята половинка. Разнообразието ще бъде само от полза за Вашите отношения! Впрочем, ако лицето на Вашия любим човек се изкриви от ужас при вида на Вашите нововъведения, може би си заслужава, да се върнете към предишния си вид….

Телец

Денят е подходящ за изказвания пред околните на тема любов и пари. Днес онези, които Ви заобикалят, ще са готови да вървят след Вас и да Ви слушат внимателно. В работата може да повдигнете темата за пари – не са изключени много щедри премии от страна на ръководството, а също може да си правите планове за по- дълъг срок. В отношенията с другия пол може да очаквате голама страст и всеотдайност, а чувствата ще се проявяват ярко и наситено.

Близнаци

Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи желание да се отдалечите от своите задължения и да се съсредоточите само на собствените си емоции. През деня ще настъпи добро време за творчество и за занимания , които изискват дълбоко разбиране на ставащите неща. Условията са благоприятни за занимание с психология и езотерика. Текущите събития ще Ви заставят да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак

Разговорите днес могат да доведат до сериозни открития и затова се постарайте повече да общувате с обкръжаващите Ви хора. Задавайте противоречиви въпроси, представяйте се за адвокат на дявола и не се оттегляйте от горещи спорове. Има хора с удивителни идеи, и Вие бихте могли да се поучите от тях. Отворете разума си и се пригответе да преразгледате своите отдавнашни убеждения. Фактът, че сте се премислили, съвсем не означава, че по-рано сте грешили. Просто не сте знаели онова, което знаете сега. То се нарича „жизнен опит”.

Лъв

Ако действате решително и смело, ще успеете да укрепите своите позиции. Ще имате възможност за нови делови запознанства, както и да намерите хора, които да Ви помогнат за реализация на смели замисли. Може да се захванете за нови задачи, които да са много рисковани и мащабни. Възможни са неочаквани покани и предложения, както и знаци на внимание от противоположния пол. Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате много повече неща на ум за този ден, отколкото можете да свършите. Затова много внимателно трябва да съумеете да разпределите своето време, а Вие много добре умеете да го направите.

Дева

В непривична обстановка Вашият възлюбен може в края на крайщата да Ви покаже, колко много значите за него. Обърнете внимание на това, че много неща тази сутрин ще се развиват трудно, със забавено темпо. Отменете планираното за днес ходене по магазините и за покупки – не се препоръчва да се запасявате за дълъг период. Има вероятност днес да възникне конфликт с един от старите Ви врагове. Икономично разходвайте силите си и не пренебрегвайте профилактиката.

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Днес съвсем неочаквано ще почувствате, че имате сили да измените създалата се във вашия тандем ситуация в нужната за Вас страна: по-добра за Вас, а възможно и за Вашия любим човек. Постарайте се , да направите измененията във възможно най- кратки срокове, защото утре тази искра, която Ви пали за промени , може да изчезне…

Козирог

Днес е много важно, да правите всичко за своя любим човек безкористно, без да очаквате нещо в замяна и без да искате . Постарйте се, да бъдете абсолютен, стопроцентов алтруист и сами ще се убедите колко много ще се променят вашите отношения с любимия човек и колко прекрасни ще станат те.

Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби

Предстои Ви успешен ден. Вашият любим човек ще бъде постоянно до Вас, когато се занимавате със своите работи, но това съвсем няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви позволи да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и защитено. Както никога.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!