Миролюба Бенатова гледа Патрашкова при Гала и сподели: Ето защо българските репортери изчезват от екран

Новини
10

Миролюба Бенатова, Фейсбук

Защо в България репортерите не остаряват по телевизията, активно работещи на терен, се пита Кристина Патрашкова при Гала, като прави сравнение с BBC, където се възхищавала на беловласите репортери, които предават от мястото на събитието. И си отговаря, че в България не била престижна тази професия. Всички искали да бъдат водещи, а репортерството се приемало за първо стъпало в професията. Гала допълва, че у нас и водещите не остаряват на екран, защото имало възрастова дискриминация. Моите наблюдения показват друго, без да отричам дискриминацията за годините. Водещите ги сменят с най- различни „рейтингови“ мотиви, а репортерите просто не ги ползват. Разбира се не защото опитът им не е ценен (даже вреден), а за да не ги обидят или преуморят на терен. Пенсия от уважение. В най- добрия случай.
Преди рокадите жълтата преса добре се постарава тези лица да бъдат сринати имиджово. Патрашкова, като главен редактор на „Галерия“ и много близка на издателите на „Уикенд“, мигар не знае как стават тези неща?!

 

 

Властта не държи неудобни репортери ! Иначе няма да е на власт ! Това се учи в първи клас.

Айде сега да ги гледаме и с памперси , а Патрашкова е направо отблъскваща ,както и цялото предаване на Гала ! Дано скоро изчезне от екрана тази помия !

Гала също остаря и започна да защитава старите си колеги.А дали беше така,когато беше млада?Много посредствено предаване с викане,ахкане и нищо съществено.Махат предаване като Господарите,а това пискливо предаване остава.Докога?

Цялито предаване на Гала е блуткаво, а Патрашкова отвратителна.

По-голяма пошлост и простотия то телевизиите НЯМА.КОЙ я държи тази скучна Гала…….КОЙ????? Издухани отдавна баби……супер без интересно.

Който не харесва предаването на Гала-да не го гледа /като мен/.Защо спряха предаването на Милен Цветков, защото ,,не цепеше басма“ никому.Първо го преместиха в 24.00ч, а повторениет в 5.00ч–пълен абсурд и накрая го спряха. Същото направиха и с ,,Господари на ефира“.Те бяха и критични и забавни, не прощаваха никому.Явно са настъпли някой високопоставен по мазола.Е, с какво днешното време е по-демократично от времето преди 30г.

Спря да гледам Нова телевизия заради Гала!Самодоволна и самовлюбена позьорка,непрофесионално води това безлично предаване!Предлагам ръководството да спре това псевдо предаване!

Знаете ли защо свалиха,,господари на ефира,,Всяко предаване,,платка50 000хиляди,няма новдоговорместят се в БТВ!

А кой държи тази скучна и необразована Гала? Чудят се какво да направят с предаването й ,за да го направят по-гледаемо! Да,ама не! Как никой от Нова не е забелязал,че тя когато разговаря с гост,го гледа с празен поглед,незаинтересовано и неадекватно!Еееее,как така махнахте професионалистите-Господарите,които всички ги гледаха,а оставихте тая куха лейка! Пък и тъпия си мъж беше напъхала!

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ивет Лалова е втора за сезона в Европа, има покана за всички Диамантени лиги

Българската звезда в леката атлетика не мисли за отказване Силното начало на сезона с постижение от 22.55 сек на 200 м (в Осака), отреди на Ивет Лалова второ място в актуалната европейска ранглиста. Българката е получила покани за всички турнири от Диамантената лига на 200 м, а и за повечето …

Новини
Омбудсманът Мая Манолова представя проект на Закон за личния фалит на 25 юни

Омбудсманът Мая Манолова ще представи законопроекта за несъстоятелност на физическите лица, т. нар. личен фалит. Това съобщиха от пресцентъра на Омбудсмана на Република България. Събитието ще се състои утре, 25 юни 2019 г., от 11.00 часа в институцията на омбудсмана (гр. София, ул. „Георг Вашингтон № 22), съобщава Фокус. България …

Новини
Важен срок за фирмите без регистрация по ДДС

Остават 6 дни, в които фирмите, нерегистрирани по ДДС и които не ползват софтуер за управление на продажбите, трябва да сменят касовите си апарати, съобразно изискванията на Наредба Н-18, напомнят от Национална агенция за приходите, пише Факти. 30 юни 2019 г. е крайният срок, в който всички фискални устройства трябва …

Inline
Inline