fbpx

Миролюба Бенатова гледа Патрашкова при Гала и сподели: Ето защо българските репортери изчезват от екран

Миролюба Бенатова, Фейсбук

Защо в България репортерите не остаряват по телевизията, активно работещи на терен, се пита Кристина Патрашкова при Гала, като прави сравнение с BBC, където се възхищавала на беловласите репортери, които предават от мястото на събитието. И си отговаря, че в България не била престижна тази професия. Всички искали да бъдат водещи, а репортерството се приемало за първо стъпало в професията. Гала допълва, че у нас и водещите не остаряват на екран, защото имало възрастова дискриминация. Моите наблюдения показват друго, без да отричам дискриминацията за годините. Водещите ги сменят с най- различни „рейтингови“ мотиви, а репортерите просто не ги ползват. Разбира се не защото опитът им не е ценен (даже вреден), а за да не ги обидят или преуморят на терен. Пенсия от уважение. В най- добрия случай.
Преди рокадите жълтата преса добре се постарава тези лица да бъдат сринати имиджово. Патрашкова, като главен редактор на „Галерия“ и много близка на издателите на „Уикенд“, мигар не знае как стават тези неща?!

 

 

Властта не държи неудобни репортери ! Иначе няма да е на власт ! Това се учи в първи клас.

Айде сега да ги гледаме и с памперси , а Патрашкова е направо отблъскваща ,както и цялото предаване на Гала ! Дано скоро изчезне от екрана тази помия !

Гала също остаря и започна да защитава старите си колеги.А дали беше така,когато беше млада?Много посредствено предаване с викане,ахкане и нищо съществено.Махат предаване като Господарите,а това пискливо предаване остава.Докога?

Цялито предаване на Гала е блуткаво, а Патрашкова отвратителна.

По-голяма пошлост и простотия то телевизиите НЯМА.КОЙ я държи тази скучна Гала…….КОЙ????? Издухани отдавна баби……супер без интересно.

Който не харесва предаването на Гала-да не го гледа /като мен/.Защо спряха предаването на Милен Цветков, защото ,,не цепеше басма“ никому.Първо го преместиха в 24.00ч, а повторениет в 5.00ч–пълен абсурд и накрая го спряха. Същото направиха и с ,,Господари на ефира“.Те бяха и критични и забавни, не прощаваха никому.Явно са настъпли някой високопоставен по мазола.Е, с какво днешното време е по-демократично от времето преди 30г.

Спря да гледам Нова телевизия заради Гала!Самодоволна и самовлюбена позьорка,непрофесионално води това безлично предаване!Предлагам ръководството да спре това псевдо предаване!

Знаете ли защо свалиха,,господари на ефира,,Всяко предаване,,платка50 000хиляди,няма новдоговорместят се в БТВ!

А кой държи тази скучна и необразована Гала? Чудят се какво да направят с предаването й ,за да го направят по-гледаемо! Да,ама не! Как никой от Нова не е забелязал,че тя когато разговаря с гост,го гледа с празен поглед,незаинтересовано и неадекватно!Еееее,как така махнахте професионалистите-Господарите,които всички ги гледаха,а оставихте тая куха лейка! Пък и тъпия си мъж беше напъхала!

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!