Миролюба Бенатова гледа Патрашкова при Гала и сподели: Ето защо българските репортери изчезват от екран

Новини
10

Миролюба Бенатова, Фейсбук

Защо в България репортерите не остаряват по телевизията, активно работещи на терен, се пита Кристина Патрашкова при Гала, като прави сравнение с BBC, където се възхищавала на беловласите репортери, които предават от мястото на събитието. И си отговаря, че в България не била престижна тази професия. Всички искали да бъдат водещи, а репортерството се приемало за първо стъпало в професията. Гала допълва, че у нас и водещите не остаряват на екран, защото имало възрастова дискриминация. Моите наблюдения показват друго, без да отричам дискриминацията за годините. Водещите ги сменят с най- различни „рейтингови“ мотиви, а репортерите просто не ги ползват. Разбира се не защото опитът им не е ценен (даже вреден), а за да не ги обидят или преуморят на терен. Пенсия от уважение. В най- добрия случай.
Преди рокадите жълтата преса добре се постарава тези лица да бъдат сринати имиджово. Патрашкова, като главен редактор на „Галерия“ и много близка на издателите на „Уикенд“, мигар не знае как стават тези неща?!

 

 

Властта не държи неудобни репортери ! Иначе няма да е на власт ! Това се учи в първи клас.

Айде сега да ги гледаме и с памперси , а Патрашкова е направо отблъскваща ,както и цялото предаване на Гала ! Дано скоро изчезне от екрана тази помия !

Гала също остаря и започна да защитава старите си колеги.А дали беше така,когато беше млада?Много посредствено предаване с викане,ахкане и нищо съществено.Махат предаване като Господарите,а това пискливо предаване остава.Докога?

Цялито предаване на Гала е блуткаво, а Патрашкова отвратителна.

По-голяма пошлост и простотия то телевизиите НЯМА.КОЙ я държи тази скучна Гала…….КОЙ????? Издухани отдавна баби……супер без интересно.

Който не харесва предаването на Гала-да не го гледа /като мен/.Защо спряха предаването на Милен Цветков, защото ,,не цепеше басма“ никому.Първо го преместиха в 24.00ч, а повторениет в 5.00ч–пълен абсурд и накрая го спряха. Същото направиха и с ,,Господари на ефира“.Те бяха и критични и забавни, не прощаваха никому.Явно са настъпли някой високопоставен по мазола.Е, с какво днешното време е по-демократично от времето преди 30г.

Спря да гледам Нова телевизия заради Гала!Самодоволна и самовлюбена позьорка,непрофесионално води това безлично предаване!Предлагам ръководството да спре това псевдо предаване!

Знаете ли защо свалиха,,господари на ефира,,Всяко предаване,,платка50 000хиляди,няма новдоговорместят се в БТВ!

А кой държи тази скучна и необразована Гала? Чудят се какво да направят с предаването й ,за да го направят по-гледаемо! Да,ама не! Как никой от Нова не е забелязал,че тя когато разговаря с гост,го гледа с празен поглед,незаинтересовано и неадекватно!Еееее,как така махнахте професионалистите-Господарите,които всички ги гледаха,а оставихте тая куха лейка! Пък и тъпия си мъж беше напъхала!

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
4
Ексклузивно! Швеция попиля България за избора на F16. Купувате си по-малко..

Илюстрация Уикипедия „Грипен” е напълно съвместим със системите на НАТО и е напълно подходящ за нуждите на България, като цената за напълно съвместим пакет е под одобрения от нашия парламент бюджет. Това коментира директорът „Експорт и международни отношения” в Агенцията за отбранително имущество на Швеция Йоаким Валин, пише Булнюз. От …

Новини
Богатите доплащат по 15 000 долара, за да спят добре в самолетите

profit.bg Спането е лукс, дори и за богатите. Компании за продажба и отдаване под наем на частни самолети разказват, че добрият сън е едно от изискванията на техните клиенти и те са склонни да плащат повече за това. “Това е голяма тенденция на пазара на частни самолети,” казва пред MarketWatch …

Новини
Жан-Клод Ван Дан обмисля да си построи три къщи в голф-комплекса край Разлог

www.flagman.bg Актьорът искал да се обособи нещо като отделен комплекс и тай да е по-изолиран от останалите Жан-Клод Ван Дам е изявил желание да му се построят 3 къщи в голф градчето край Разлог. Холивудският екшън-герой посетил наскоро отново мястото и е останал поразен от чистата природа и красивите гледки …

Inline
Inline