Миков обяви, че депутатите от БСП ще се върнат в НС днес

Новини
9

БСП ще се върне днес в парламента, съобщи пред БНТ бившият лидер на партията и член на Националния ѝ съвет Михаил Миков.

Той определи като грешка излизането от Народното събрание. Според Миков това е едно от основанията за оставката на председателя на партията Корнелия Нинова. Ние изпуснахме над 30 закона, които бяха приети без участието на социалистическата партия“, посочи Миков, пише offnews.bg.

Като основни проблеми пред социалистите бившият председател посочи нуждата от консолидация, приемане на различното мнение и преустановяване на практиката за създаване на вътрешни разделения в партията.

По време на седемчасовата дискусия в Националния съвет на БСП във вторник е бил спрян натиск за прехвърляне на отговорността за изборния резултат от централата към местните структури. Не може грешките при национална кампания да се прехвърлят към местни структури, защото това ги демотивира, каза още Миков.

Той заяви, че няма да се кандидатира отново за председател на БСП.

Депутатите от БСП напуснаха Народното събрание през февруари по предложение на лидера Корнелия Нинова, подкрепено от пленума на партията. „За“ излизането от НС на 17 февруари гласуваха 74 от членовете на пленума на БСП, 33-ма бяха против, а трима се въздържаха.

loading...

Този Миков , Дъбов , Пирински , Мерджанов , Гергов , Станишев , Червеняков и много други Хиени от БКП- БСП , като Гоце първанов , Плевенския Боклук петков , Еврейската мърша калфин и много други , просто трябва да се избият като псета.Точка.

Валентин Ангелов, как предлагаш да се извърши това избиване и ти ще участвуваш ли в него?

Прекалено се заиграват , почти 75г.
Черни ескадрони , в Черна неделя.Всичко наред , натопило човка в Обществения ресурс , от 1944г до днес.

Българите трябва да разберат че , друг начин , друг път , просто няма и никога не е имало.Така е от зараждането на Човечеството.С Избори и други , така наречени „Демократични“ методи не става и никога не е ставало.Демокрация не съществува никъде , това е формула създадена да успива и баламосва Масите.Фалш и Лицемерие.Демагогия , Утопия и пр.

Написах го за г-н В.Ангелов и неговия пост срещу демокрацията и хуманизма

Стига сте тичали по медиите и да давате интервюта,вътрешно партийностите работи ги решавайте ,докато се плюете публично няма да стане нищо

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Договорът за мача Пулев-Джошуа пристига утре в България

  „Утрe трябвa дa пoлучим oфициaлнo пиcмo зa мaчa зa cвeтoвнaтa титлa нa IBF мeжду cвeтoвния шaмпиoн Aнтъни Джoшуa и прeтeндeнтa Кубрaт Пулeв“, тoвa кaзa aдвoкaтът нa Пулeв Джoн Уърт, прeдaдe Cпoртaл. Тoй бe чacт oт oфициaлнaтa прecкoнфeрeнция зa бoкcoвaтa гaлa-вeчeр в cпoртнaтa зaлa „Кoлoдрумa“ в Плoвдив нa 14 дeкeмври, …

Новини
Къци се отказа от веганството

Цели 12 години Къци Вапцаров проповядва веганството и дори се опитваше да привлече съмишленици в начина си на хранене. Господин „Риск спечели, риск губи“ дълги години живее без да участва в експлоатацията на животни.  От това следва веганите да бъдат пълни вегетарианци, които не само се хранят изключително с растителни …

Новини
Фермата: Веселка избра Дана за свой опонент на дуел

Страховит женски сблъсък клати основите на „Фермата“. В последната седмица от шоуто една срещу друга се изправят най-младата и най-възрастната участничка. Двете ще се борят за място на големия финал, който ще се излъчи на живо на 14 декември, предава Монитор. В последните дни на предаването сили ще мерят 22-годишната …