Миков обяви, че депутатите от БСП ще се върнат в НС днес

Новини
9

БСП ще се върне днес в парламента, съобщи пред БНТ бившият лидер на партията и член на Националния ѝ съвет Михаил Миков.

Той определи като грешка излизането от Народното събрание. Според Миков това е едно от основанията за оставката на председателя на партията Корнелия Нинова. Ние изпуснахме над 30 закона, които бяха приети без участието на социалистическата партия“, посочи Миков, пише offnews.bg.

Като основни проблеми пред социалистите бившият председател посочи нуждата от консолидация, приемане на различното мнение и преустановяване на практиката за създаване на вътрешни разделения в партията.

По време на седемчасовата дискусия в Националния съвет на БСП във вторник е бил спрян натиск за прехвърляне на отговорността за изборния резултат от централата към местните структури. Не може грешките при национална кампания да се прехвърлят към местни структури, защото това ги демотивира, каза още Миков.

Той заяви, че няма да се кандидатира отново за председател на БСП.

Депутатите от БСП напуснаха Народното събрание през февруари по предложение на лидера Корнелия Нинова, подкрепено от пленума на партията. „За“ излизането от НС на 17 февруари гласуваха 74 от членовете на пленума на БСП, 33-ма бяха против, а трима се въздържаха.

Този Миков , Дъбов , Пирински , Мерджанов , Гергов , Станишев , Червеняков и много други Хиени от БКП- БСП , като Гоце първанов , Плевенския Боклук петков , Еврейската мърша калфин и много други , просто трябва да се избият като псета.Точка.

Валентин Ангелов, как предлагаш да се извърши това избиване и ти ще участвуваш ли в него?

Прекалено се заиграват , почти 75г.
Черни ескадрони , в Черна неделя.Всичко наред , натопило човка в Обществения ресурс , от 1944г до днес.

Българите трябва да разберат че , друг начин , друг път , просто няма и никога не е имало.Така е от зараждането на Човечеството.С Избори и други , така наречени „Демократични“ методи не става и никога не е ставало.Демокрация не съществува никъде , това е формула създадена да успива и баламосва Масите.Фалш и Лицемерие.Демагогия , Утопия и пр.

Написах го за г-н В.Ангелов и неговия пост срещу демокрацията и хуманизма

Стига сте тичали по медиите и да давате интервюта,вътрешно партийностите работи ги решавайте ,докато се плюете публично няма да стане нищо

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
„Нямам дребни да ви върна“? В тази държава глобяват търговците за пропуснато ресто от дребни монети

Търговец, който не върне ресто от 1 цент на клиент, рискува да бъде наказан с глоба от 300 до 2000 евро. Това предвижда законопроект за защита на потребителя, приет от черногорското правителство, съобщават местни медии, цитирани от Блиц. Поводът за мярката са постъпвали оплаквания от потребители, че не им се …

Новини
Сам в самолета: Мъж се оказа единственият пътник на този полет и преживя нещо неописуемо (видео)

Пътешественик получи обслужване като в частен джет, след като за негова изненада се оказал единственият пътник в самолета. Винсент Пеоне пътувал с Delta Air Lines до Солт Лейк Сити, когато разбрал, че е единственият гост на борда. Пеоне, който е филмов режисьор, разказа пред „Вашингтон Поуст“, че вероятно се е …

Новини
Това го нямаше по нашите язовири! Рибар улови екзотичен хищник в „Пчелина”

Рибар улови нехарактерната за българските води пираня. Горки и синът му за пореден път били за риба край язовир „Пчелина”, предаде Нова телевизия. Мъжът ходел там от години, но никога не бил попадал на толкова необичаен улов. „При третото замятане се появи този зъбат хищник. В първия момент рибата ми …