fbpx

Мика Зайкова: Намаляването на партийната субсидия на 1 лв. е узаконен рекет

Намаляването на партийната субсидия на 1 лв. е узаконен рекет. Това каза финансовият експерт Мика Зайкова, цитирана от „Фокус„.

Според нея ако това се случи ще остане само една партия. Предложението е далеч от американския модел, обясни Зайкова, като уточни, че то е анархия и корупция. „Преди да въведем субсидиите пак имаше подобно нещо, само че тогава, за да му е добре на бизнесмена, да му е спокойно – плащаше и на едните, и на другите, за да му е спокойно.

Който и да спечели, той все е на кяр. Работата е там, че сега бизнесът трябва да плаща на повече от две партии, защото нито една не може да спечели пълно болшинство и не може да дойде на власт сама. Плащайки на повече от две партии, ще му остане ли на бизнеса част от печалбата или това, което иска да дари ? Първата ми мисъл беше, че няма да има възможност да прави дарения там, където наистина трябва“, поясни финансистът.

Според Мика Зайкова предложението за отвореното партийно финансиране е необмислено и прибързано. Въпросът за финансирането на партиите трябва да се обмисли така, че да има демокрация и многопартийност, добави финансовият експерт.

ебете си майка та. Аз Вандов. До сега бяхте.

Мика Зайкова, стига си налагала простотията си на обществото! Партии винаги ще има в България, защото има много вождизъм. Пък ако намалеят, толкова по-добре! Защо не коментираш оная измислена партийка с един файтон хора, на която никой вече името на помни, водена от един смешник – Светльо от Хиподил – който редовно получаваше по 500 хиляди лева субсидии, без някой да му види и очите през мандатите, а само на изборите? Защо не кажеш,че тъстът му е висш полицейски кадър от БСП и точно заради това на това отвратително хиподилче му пълним гушата години наред?

Вигрогон пак е специалист по специалистите. Мика Зайкова била най-добрият финансист. Може ,ама лани е казал народа.
Зайкова и тук най-добре знае как да зареве за БСП. А може и за някоя друга партия.
Зайкова,време е да се пенсионираш,а ако си го направила,по-добре замълчи. Във финансите не те бива никак,а кой ли знае в какво те бива.

Референдумът не беше за тези измислици, а партиите да се финансират от членски вноски, или доброволен труд, без дарения, принципно за общото благо. Къде се хвърлиха да искат пари от дарения срещу обещания. Инициираме нов Референдум против тези изкривявания на желанието на народа.

То не бяха точни социологически проучвания , то не бяха Зайкини откровения.После защо на Партията и викаха „кърмилница“.Млекцето като секне , каква ли песен ще запеят ?!

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

Блиц Новини
Участничка в „Ергенът“ се оплака от нездравословни условия

Снимки профил инстаграм Дамите в романтичното шоу „Ергенът“ окапват една по една. Много момичета са вече извън формата и разказват за впечатленията и преживяванията си от престоя вътре. Оказа се, че любовта не е единственото, което ги придружава в ежедневието. Явно храненето не им се е отразило добре. Една от …

error: Content is protected !!