fbpx

Мечка подкупи куче с кокали от елен, за да не я лае, докато рови в кофата за боклук

реклама

Снимка: pixabay

Изобретателна мечка подкупи куче, като му поднесе кокали от елен, съобщава „Дейли мейл„. Куриозната случка е от канадската провинция Онтарио.

Свидетел на случката станал Джеси Джордан. Той забелязал, че в продължение на три дни неговият домашен любимец Брикълбери гризял кости от елен. Стопанинът на животното се усъмнил, защото не бил купувал дивеч и започнал да дебне своя шаро.

Оказало се, че хитра мецана носела подобни „дарове“ на кучето, за да си „плати“ и да не бъде обезпокоявана, когато рови в кофата за отпадъци. Но Джеси не могъл да стане пряк свидетел на „даването на подкупа“.

реклама

Набезите на черни мечки са сериозен проблем в провинция Онтарио, пише вестникът. Те често навестяват домовете на местните хора в търсене на храна.

Зевзеци коментираха в социалните мрежи, че е нужно Джеси да храни по-добре и по-редовно своето куче, за да не бъде изкушено да взима „подкупи“ от мечки.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Подарете незабравима Коледа на семейството с кредитите с 15%отстъпка от MiniZaem.bg

реклама Децата ви вече са изпратили писмата си до дядо Коледа и очакват с нетърпение подаръците под елхата. Половинката очаква обещаната още в началото на годината приказна Коледа на красиво и спокойно място, заобиколена от всичките си любими хора. Вие искате да изпълните всички им желания, но с всеки изминал …

Новини
Мариела Нордел за Камен Чанев: Отиде си моят приятел, моето братче, един светъл човек и голям артист!

реклама Снимка профил ФБ По повод кончината на известния наш оперен певец Камен Чанев, Мариела Нордел изля чувствата си в дълъг пост в социалната мрежа. Ето какво написа тя: Днес е най-тъжният ми ден, отиде си моят приятел, моето братче, един светъл човек и голям артист! Преди 34 години, в …

Новини
Доц. Мангъров: Чувам, че в някои болници лекуват деца по безумен начин

реклама Кадър видео БНТ Нeнaвиждaм aдминиcтрaтивнaтa рaбoтa и никoгa нe cъм имaл жeлaниe дa ce зaнимaвaм c пoлитикa, тaкa чe и дa мe пoкaнят нe миcля, чe щe приeмa дa cтaнa пoлитик. Тoвa кaзa в интeрвю зa „Иcтoрии oт прeхoдa“ дoц. Aтaнac Мaнгърoв, зaпитaн дaли би ce включил в пoлитикaтa, …