fbpx

Меркурий е в Скорпион: Ето какво предвещава това…

От 10.10. до 31.10. Меркурий, планетата на мисълта и комуникациите ще преминава през знака Скорпион. Това е период, през който ще търсим дълбочина в отношенията си с околните, както и смисъл в нещата, които ни се случват, пише dama.bg.

Не е изключено да сме по-мрачни и негативни от обикновено, да си сглобяваме измислени сценарии, да търсим конспирации и да подозираме, че заобикалящите не ни мислят доброто.

Периодът е идеален за изготвяне на стратегия за действие. При всички случаи ще сме съсредоточени, борбени, целеустремени, последователни и упорити с нещата, които са важни за нас, но заради ретроградната Венера в Скорпион през същия период не ни се препоръчва да стартираме важни нови неща или да се изясняваме с близки до нас хора.

Разположението на Меркурий в Скорпион ще се отрази най-добре на водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят успешно да постигнат големи професионални и личностни успехи. Възможно е да финализират важни за тях проекти и да получат заслужено възнаграждение.

Периодът е подходящ огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв да се впуснат в политически, обществени или социални каузи. Те ще имат полза от приятели или познати.

Везните, Водолеите и Близнаците ще нищят любовен проблем и ще търсят яснота и разбирателство с близък до тях човек. Важно е да не са крайни и прекалено изискващи, за нещата да им се наредят по най-добрия за тях начин.

Телците, Девите и Козирозите може да имат истински прозрения във връзка с финансовото им състояние и да им хрумнат добри идеи за инвестиции или нови бизнес начинания.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!