Мая Манолова отказа колата от Слави Трифонов

Новини
6

novini.bg

Омбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор от НСО и започна да се вози на обществен транспорт, днес организира приемна във влака София-Варна. Тя се качи на него в 6,40 часа сутринта пред множество журналисти. Билетите на гражданите, които ще я приемната, ще бъдат осчетоводени и изпратени на финансовия министър, защото хората не са длъжни да плащат за приемна с когото и да било, обясни омбудсманът, цитирана от БНР.

По думите на Манолова, ако е възможно да си върши работата с обществения транспорт, ще инициира кампания, с която ще призове всички представители на държавните институции да слязат от служебните си автомобили и да се насочат към него.

Междувременно шоуменът Слави Трифонов обяви, че предоставя кола и шофьор на Мая Манолова, защото било чисто заяждане от страна на държавата и че омбудсманът не трябва да бъде унижаван. „Благодаря на Слави Трифонов, че ми е предложил кола и шофьор, аз няма да приема“, заяви тя, като изказа благодарности на всички приятели и познати, които се отзовали.

„Управляващите взеха правото ми на кола – това може да е зло за добро. Автомобилите в моята институция си имат график, не мога да ползвам друг оттам. Хората се свързват с нас при какви ли не случаи. Ще се опитаме да стегнем колите, които имаме“, каза още омбудсманът.

Тя се извини на гражданите, че ги занимава с проблемите си и подчерта, че поради огромния интерес от страна на медиите вече няма да ги информира кога и къде ще пътува

loading...

Винаги ми е била симпатина и като политик и като човек харесва ми така трябва да се работи.

Мая вдига голяма пушилка,нали има омбудсмани и по места,но не ги ползува,защо?

Филантропа Слави се извисява на нивото на Ев.и Хр. Георгиеви дарили Софийския университет !

Крайно време е държавните служители да слязат от колите и да ходят с градския транспорт ,хем ще чуят какво говорят за тях хората ,хем ще видят какво хубава метро имаме ,хем ще почакат ,някой трамвай или автобус 25 минути .А самата кметица ще може да си постъпва в дупките ,които е изкопала от шест месеца и няма кой да ги затвори .Ех ,че хубаво ,какво ли ще сънуват вечета народните избраници.

Аз виждам и положителното в тази инициатива. Ако както за Мая Манолова (много я харесвам жената) са оправили и стегнали един вагон на БДЖ, то ако има повече такива случаи (далеч съм от представата, че всички ще се лишат от удобството на колите си…) и БДЖ и градският транспорт и всеки друг вид транспорт, който ползват ще се въведе в що-годе приличен вид – не казвам удобен, а приличен, защото за 8 часа път на Мая сигурно и се е наложило освен в купето да посети и онази кабинка в двата края на вагоните, нали…. Срам ме е, че го пиша и ми е болно, но съм права… Ще следим темата с интерес.

Изписаха ти очите тези тъпаци. Ако , рейтинга ти беше този те го пратиха космоса.

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Богатството на Илън Мъск се увеличи с 6 милиарда долара само за ден

Илън Мъск стана седмият най-богат човек в света. Състоянието на създателя на „Тесла” се е увеличило с повече от 6 милиарда долара само в петък. Причината е, че акциите на компанията му скочиха драстично, предаде Нова телевизия. Така 49-годишният милиардер, който е основен акционер и в космическата компания SpaceX, задмина …

Новини
Томислав Дончев: Президентът поиска цялата власт, но какво ще прави с нея?

Правителствното не иска оставката на президента, това обяви вицепремиерът Томислав Дончев. „Това би ни вкарало в още по-институционална криза. Искам той да си изкара мандата. Въпреки че съм несъгласен с голяма част от тезите, които той изразява публично“, каза той. Дончев обаче постави няколко въпроса, породени от днешното изказване на …

Новини
Съвет от специалисти: Преборилите коронавируса да спрат пушенето

Пациентите, преболедували коронавирусна инфекция, трябва задължително да спрат цигарите под всякаква форма, ако искат да опазят белите си дробове от трайните увреждания, които последствията от вируса могат да причинят. Това съветват руски пулмолози, предаде Actualno.com Пушенето – макар и с неговите алтернативни варианти като наргилета, електронни цигари и наргилета може …