Мая Манолова на протест в Дружба довечера, сезираха я преди 2 г. за затворена алея

Новини
3

Омбудсманът Мая Манолова ще подкрепи протест срещу застрояване в „Дружба“ 1 до блок 121. Хората настояват за запазване на зелените пространства, където да играят децата им, съобщиха от пресцентъра на омбудсмана, пише offnews.bg.

Недоволните сезираха Манолова още през 2017 г., от когато датират протестите им срещу затварянето на пешеходния път между втора и първа част на района.

Съществуващата над 30 г. алея между жк. Дружба 1 и 2 бе затворена „за извършване на довършителни строителни работи“ в реституиран имот. Две седмици по-късно собственикът на имота затвори окончателно пешеходната алея, информираха тогава организаторите на протеста.

Хората искат промяна на ПУП, за да се възстанови алеята в предишното й трасе.

loading...

И Мая е на всяко гъне похлупак. Мая никога не може да решава сама който и да е проблем. Решава го определена институция и орган. За Мая донякъде правилно Фидисова беше казала „Едно си Мая знаяла,едно си Мая лаяла“.
Определено Мая се стреми навсякъде да се явява и макар и не изрично,но по подмолен начин провокира и обвинява правителството.
Проблемите винаги ги има,понякога са обективни,понякога са изведнъж изникнали, но по-голяма част са от години и се решават по-бавно и трудно.
Всички обаче хранят илюзията,че Мая може би ще стане кмет на София.
Ще се опитам да предскажа,че София години наред няма да има комунистически кмет. За това се е погрижила самата БКП/ БСП. Българската поговорка е „Когато сам си го направиш,никой не може да ти го направи“.
Кой разбрал,разбрал.

Слава богу че има Такава динамична и всеудайна Мая Манолова. Върши си работата безупрично. Гн Цецко Стоянов не знае ли, че тя е социалистка, а не комуниска. Минаха 30 години и още не разбрахте, че най развитите социални държави са скандинавските социалдемократични страни. Може ли една демокрация да съществува без леви и десни партии.

Слава богу, че има Такава динамична и всеoдайна Мая Манолова. Върши си работата безупрично. Гн Цецко Стоянов не знае ли, че тя е социалистка, а не комуниска. Минаха 30 години и още не разбрахте, че най развитите социални държави са скандинавските социалдемократични страни. Може ли една демокрация да съществува без леви и десни партии.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за неделя: Телците ще намерят вдъхновение, Лъвове побеждават, но не бива да се отпускат

източник: lamqta Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още …

Новини
Времето остава неустойчиво, на много места ще има краткотрайни валежи

В неделя въздушната маса ще остане неустойчива. Облачността ще бъде по-често значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна. На много места ще има краткотрайни валежи, след обяд в отделни райони интензивни и придружени с гръмотевици. Почти без валеж ще остане в Дунавската равнина. Вятърът ще бъде слаб до умерен …

Новини
Лувърът ще отвори врати на 6 юли

Във връзка с новите стъпки по облекчаване на ограничителните мерки във Франция ръководството на Лувъра в Париж възнамерява да отвори музея за посетители на 6 юли, съобщава БТА. В съобщение до медиите най-посещаваният музей в света поясни и при какви условия ще бъде осигурен достъпът. Той ще бъде възможен чрез …