Мая Манолова на протест в Дружба довечера, сезираха я преди 2 г. за затворена алея

Новини
3

Омбудсманът Мая Манолова ще подкрепи протест срещу застрояване в „Дружба“ 1 до блок 121. Хората настояват за запазване на зелените пространства, където да играят децата им, съобщиха от пресцентъра на омбудсмана, пише offnews.bg.

Недоволните сезираха Манолова още през 2017 г., от когато датират протестите им срещу затварянето на пешеходния път между втора и първа част на района.

Съществуващата над 30 г. алея между жк. Дружба 1 и 2 бе затворена „за извършване на довършителни строителни работи“ в реституиран имот. Две седмици по-късно собственикът на имота затвори окончателно пешеходната алея, информираха тогава организаторите на протеста.

Хората искат промяна на ПУП, за да се възстанови алеята в предишното й трасе.

И Мая е на всяко гъне похлупак. Мая никога не може да решава сама който и да е проблем. Решава го определена институция и орган. За Мая донякъде правилно Фидисова беше казала „Едно си Мая знаяла,едно си Мая лаяла“.
Определено Мая се стреми навсякъде да се явява и макар и не изрично,но по подмолен начин провокира и обвинява правителството.
Проблемите винаги ги има,понякога са обективни,понякога са изведнъж изникнали, но по-голяма част са от години и се решават по-бавно и трудно.
Всички обаче хранят илюзията,че Мая може би ще стане кмет на София.
Ще се опитам да предскажа,че София години наред няма да има комунистически кмет. За това се е погрижила самата БКП/ БСП. Българската поговорка е „Когато сам си го направиш,никой не може да ти го направи“.
Кой разбрал,разбрал.

Слава богу че има Такава динамична и всеудайна Мая Манолова. Върши си работата безупрично. Гн Цецко Стоянов не знае ли, че тя е социалистка, а не комуниска. Минаха 30 години и още не разбрахте, че най развитите социални държави са скандинавските социалдемократични страни. Може ли една демокрация да съществува без леви и десни партии.

Слава богу, че има Такава динамична и всеoдайна Мая Манолова. Върши си работата безупрично. Гн Цецко Стоянов не знае ли, че тя е социалистка, а не комуниска. Минаха 30 години и още не разбрахте, че най развитите социални държави са скандинавските социалдемократични страни. Може ли една демокрация да съществува без леви и десни партии.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
До 3 бона глоба за батка, паркирал джипа на плажа

Който види автомобил на пясъка, веднага да се обади в полицията, призовават от министерството на туризма До 3 бона е глобата за баровци, които паркират джипа на плажа. Имуществената санкция от 3000 до 5000 лв., ако по друг закон не е предвидено по-тежко наказание. Това отговориха от министерството на туризма …

Новини
Автоматите за билети в градския транспорт „спестили“ 70 000 лева от ресто

Системата за таксуване е въведена през 2008 г., когато цената на билета е 1 лв. За четири години автоматите за билети в столичните трамваи и тролеи са ощетили пътниците със 70 000 лева. Това е сумата от невъзстановено ресто. Стотици пътници в София всеки ден се сблъскват с този проблем. …

Новини
Башар Рахал: Винаги бързам да се прибирам в България!

„Където и да съм по света, не мога да стоя там повече от 25 дена. Веднага бързам да се прибирам в България“, сподели актьорът Башар Рахал в предаването „Тази събота и неделя“ по БТВ. „В Америка всеки си пази мястото, и аз го правех. Роден съм в Дубай, но нищо …