Мая Манолова на протест в Дружба довечера, сезираха я преди 2 г. за затворена алея

Новини
3

Омбудсманът Мая Манолова ще подкрепи протест срещу застрояване в „Дружба“ 1 до блок 121. Хората настояват за запазване на зелените пространства, където да играят децата им, съобщиха от пресцентъра на омбудсмана, пише offnews.bg.

Недоволните сезираха Манолова още през 2017 г., от когато датират протестите им срещу затварянето на пешеходния път между втора и първа част на района.

Съществуващата над 30 г. алея между жк. Дружба 1 и 2 бе затворена „за извършване на довършителни строителни работи“ в реституиран имот. Две седмици по-късно собственикът на имота затвори окончателно пешеходната алея, информираха тогава организаторите на протеста.

Хората искат промяна на ПУП, за да се възстанови алеята в предишното й трасе.

И Мая е на всяко гъне похлупак. Мая никога не може да решава сама който и да е проблем. Решава го определена институция и орган. За Мая донякъде правилно Фидисова беше казала „Едно си Мая знаяла,едно си Мая лаяла“.
Определено Мая се стреми навсякъде да се явява и макар и не изрично,но по подмолен начин провокира и обвинява правителството.
Проблемите винаги ги има,понякога са обективни,понякога са изведнъж изникнали, но по-голяма част са от години и се решават по-бавно и трудно.
Всички обаче хранят илюзията,че Мая може би ще стане кмет на София.
Ще се опитам да предскажа,че София години наред няма да има комунистически кмет. За това се е погрижила самата БКП/ БСП. Българската поговорка е „Когато сам си го направиш,никой не може да ти го направи“.
Кой разбрал,разбрал.

Слава богу че има Такава динамична и всеудайна Мая Манолова. Върши си работата безупрично. Гн Цецко Стоянов не знае ли, че тя е социалистка, а не комуниска. Минаха 30 години и още не разбрахте, че най развитите социални държави са скандинавските социалдемократични страни. Може ли една демокрация да съществува без леви и десни партии.

Слава богу, че има Такава динамична и всеoдайна Мая Манолова. Върши си работата безупрично. Гн Цецко Стоянов не знае ли, че тя е социалистка, а не комуниска. Минаха 30 години и още не разбрахте, че най развитите социални държави са скандинавските социалдемократични страни. Може ли една демокрация да съществува без леви и десни партии.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Табела в столично заведение: Масата е към кафето. Ако не си клиент, а само да поседнеш…

Всяка маса в заведението означава пари, а клиентите са ходещи банкноти. Затова и никой трезвомислещ собственик няма да позволи на когото и да било да поседне просто така. Така някои заведения въвеждат такса „стол“. Подобна оферта или по-скоро любезна форма на предупреждение се появи в социалните мрежи. Във Facebook групата …

Новини
Президентството със забележка към медиите: Радев не „атакува“ проекти, а закони, които са против Конституцията

Със сезирането на Конституционния съд за някои от измененията в Закона за държавната собственост президентът Румен Радев не „атакува“ инфраструктурни проекти, а законодателство, което се отклонява от Конституцията, съобщиха от прессекретариата на държавния глава, пише „Блиц“. Това конституционно установено правомощие на президента не може да бъде оправдание за бездействието на …

Новини
Голям гаф в „Черешката на тортата“ с един от участниците

източник: show.blitz.bg През изминалата седмица в шоуто участие взеха близначките Емануела и Доротея Толеви, диетологът Енджи Касабие, репортерът Георги Георгиев и интериорният дизайнер Алекс Ковачев. А водещият шеф Иван Манчев и сценаристите на шоуто се подиграха с последния и му отнеха незаслужено една точка. Интериорният дизайнер Алекс Ковачев покани своите звездни …

Inline
Inline