fbpx

Мая Манолова: Властта заплашва тези, които искат да са в екипа ми!

Кадър: Нова Тв

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова обяви току що в „Здравей, България” по Нова Тв, че хора, които са искали да влязат в нейния екип, са оттеглили подкрепата си заради натиск от властта.
„Властта заплашва тези, които искат да са в екипа ми. Знаете какво се случи с медицинската сестра Мая Илиева. Същото стана и с Армен Назарян, един смел, достоен и емблематичен човек. Той афишира подкрепата си към мен, а после я оттегли.”, заяви Манолова.

„В момента управлението на София не е дясно, а задкулисно, обрасло в корупция. Ако спечеля, искам да управлявам в интерес на гражданите и гражданите да управляват града. Промяната тръгва от София, ако София покаже отново, че може да промени модела на управлението, който е мултиплициран в цялата държава, това ще доведе до промяна.

Искам София да се превърне в чист и зелен град, да се управлява умно. Да има детска градина за всяко дете, да има тротоари в града, кварталите да имат спортни зали и културни центрове…”, каза още Манолова.

Вечните приказки и обещания ,а като лапнат кокала забравят за обикновените хора.

Известни са „локумите“,които „разтягат“ кандидатите, за властови позиции, кмет и съветници, преди изборите??? А след това, различни „причини“ като липса на пари, лошо наследство и други, ги карат да забравят бързо за обещанията и всичко си продължава, както си е било, защото с годините на властови позиции са се утвърдили закоравели „престъпници“, които си продължават да рекетират гражданите /избирателите/. Затова, ако Манолова стане столичен кмет, е необходимо да обещае само, да „разкара“ всички такива „незаменими“ специалисти от важните за общината позиции. В последствие, самата работа ще покаже, кое е възможно и кое не е.Но трябва да се работи ПРОФЕСИАЛНО И ЧЕСТНО, В интерес на всички граждани, без оглед на партийна или религиозна принадлежност, за повишаване на жизнения стандарт и всичко останало, което е възможно , в рамките на мандата….

Мая, спри се! Не усещаш ли, че започва да ни се повръща от твоите приказки? Действията ти и „балалайкането“ ти са много далеч от реалността.

И теб ще задушат! Готови са и кръв да пролеят, но да не загубят влястта!

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!