Мая Манолова: Властта заплашва тези, които искат да са в екипа ми!

Новини
4

Кадър: Нова Тв

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова обяви току що в „Здравей, България” по Нова Тв, че хора, които са искали да влязат в нейния екип, са оттеглили подкрепата си заради натиск от властта.
„Властта заплашва тези, които искат да са в екипа ми. Знаете какво се случи с медицинската сестра Мая Илиева. Същото стана и с Армен Назарян, един смел, достоен и емблематичен човек. Той афишира подкрепата си към мен, а после я оттегли.”, заяви Манолова.

„В момента управлението на София не е дясно, а задкулисно, обрасло в корупция. Ако спечеля, искам да управлявам в интерес на гражданите и гражданите да управляват града. Промяната тръгва от София, ако София покаже отново, че може да промени модела на управлението, който е мултиплициран в цялата държава, това ще доведе до промяна.

Искам София да се превърне в чист и зелен град, да се управлява умно. Да има детска градина за всяко дете, да има тротоари в града, кварталите да имат спортни зали и културни центрове…”, каза още Манолова.

loading...

Вечните приказки и обещания ,а като лапнат кокала забравят за обикновените хора.

Известни са „локумите“,които „разтягат“ кандидатите, за властови позиции, кмет и съветници, преди изборите??? А след това, различни „причини“ като липса на пари, лошо наследство и други, ги карат да забравят бързо за обещанията и всичко си продължава, както си е било, защото с годините на властови позиции са се утвърдили закоравели „престъпници“, които си продължават да рекетират гражданите /избирателите/. Затова, ако Манолова стане столичен кмет, е необходимо да обещае само, да „разкара“ всички такива „незаменими“ специалисти от важните за общината позиции. В последствие, самата работа ще покаже, кое е възможно и кое не е.Но трябва да се работи ПРОФЕСИАЛНО И ЧЕСТНО, В интерес на всички граждани, без оглед на партийна или религиозна принадлежност, за повишаване на жизнения стандарт и всичко останало, което е възможно , в рамките на мандата….

Мая, спри се! Не усещаш ли, че започва да ни се повръща от твоите приказки? Действията ти и „балалайкането“ ти са много далеч от реалността.

И теб ще задушат! Готови са и кръв да пролеят, но да не загубят влястта!

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
И Румъния може да се върне в надпреварата за завода на „Фолксваген“

Румъния може да се върне в надпреварата за новия завод на германската група „Фолксваген“ (Volkswagen). Това съобщи ръководителят на Румънската асоциация на автомобилните производители (ACAROM) Габриел Сико. „Турция рискува икономически санкции за военната си намеса срещу кюрдите в Сирия. Но страната трябва да се придвижи бързо, за да хване възможността. …

Новини
Учени отгледаха домати на марсианска и лунна почва

Учени от Университета във Вагенинген в Холандия са засадили проби от моделната почва на Марс и Луната с различни култури и са успели да получат реколта. От това следва, че на Марс и Луната ще може да се отглежда не само храна, но и да се получават жизнеспособни семена. Това …

Новини
Директорът на „Deutsche Welle“: Случаят БНР показва какво става, когато политика и журналистика се смесят

„Чухме за скандала в БНР. Това е класически пример, че когато се смесят ролите на журналисти и политици, няма достатъчно добро разделение.“ Това коментира по време на лекция пред студенти генералният директор на „Deutsche Welle“ Петер Лимбург, предаде БГНЕС. „Оттам-нататък на кого му е хрумнала „прекрасната идея“ да уволнява дамата …