Мая Манолова: Властта заплашва тези, които искат да са в екипа ми!

Новини
4

Кадър: Нова Тв

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова обяви току що в „Здравей, България” по Нова Тв, че хора, които са искали да влязат в нейния екип, са оттеглили подкрепата си заради натиск от властта.
„Властта заплашва тези, които искат да са в екипа ми. Знаете какво се случи с медицинската сестра Мая Илиева. Същото стана и с Армен Назарян, един смел, достоен и емблематичен човек. Той афишира подкрепата си към мен, а после я оттегли.”, заяви Манолова.

„В момента управлението на София не е дясно, а задкулисно, обрасло в корупция. Ако спечеля, искам да управлявам в интерес на гражданите и гражданите да управляват града. Промяната тръгва от София, ако София покаже отново, че може да промени модела на управлението, който е мултиплициран в цялата държава, това ще доведе до промяна.

Искам София да се превърне в чист и зелен град, да се управлява умно. Да има детска градина за всяко дете, да има тротоари в града, кварталите да имат спортни зали и културни центрове…”, каза още Манолова.

loading...

Вечните приказки и обещания ,а като лапнат кокала забравят за обикновените хора.

Известни са „локумите“,които „разтягат“ кандидатите, за властови позиции, кмет и съветници, преди изборите??? А след това, различни „причини“ като липса на пари, лошо наследство и други, ги карат да забравят бързо за обещанията и всичко си продължава, както си е било, защото с годините на властови позиции са се утвърдили закоравели „престъпници“, които си продължават да рекетират гражданите /избирателите/. Затова, ако Манолова стане столичен кмет, е необходимо да обещае само, да „разкара“ всички такива „незаменими“ специалисти от важните за общината позиции. В последствие, самата работа ще покаже, кое е възможно и кое не е.Но трябва да се работи ПРОФЕСИАЛНО И ЧЕСТНО, В интерес на всички граждани, без оглед на партийна или религиозна принадлежност, за повишаване на жизнения стандарт и всичко останало, което е възможно , в рамките на мандата….

Мая, спри се! Не усещаш ли, че започва да ни се повръща от твоите приказки? Действията ти и „балалайкането“ ти са много далеч от реалността.

И теб ще задушат! Готови са и кръв да пролеят, но да не загубят влястта!

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Времето през юни – топло и нестабилно със следобедни валежи

Най-ниските температури през юни у нас ще бъдат между 7 и 12 градуса, а най-високите – между 32 и 37 градуса, съобщи Анастасия Кирилова – синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология, цитирана от Вести. Тази година през юни у нас се очаква средната месечна температура да бъде около …

Новини
Днес рожден ден празнува актьорът-мим Ники Сотиров

Роден е на 31 май 1956 г. в Шумен. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 1980 г. Работил е в студио „Пантомима“ към театър Сълза и смях, в театър „Движение“. В последните години работи в театър „Панданс“, като участва в постановките „Вяра и ерес“, „Тримата мускетари“ и „Апокалипсис …

Новини
По 50 ст. на килограм за бране на черешите в Кюстендилско

По 50 стотинки за килограм ще получават берачите на череши при започващата от понеделник в региона на Кюстендил кампания по събиране на реколтата, съобщиха от земеделските кооперации и производители, пише БНР. Берачите ще бъдат транспортирани до черешовите масиви при спазване на противоепидемиологичните мерки. Ще има и берачи, които ще остават …