fbpx

Марешки живее с между 2 и 5000 лева на месец, давал доста за благотворителност

реклама

Живея с доста левове на месец, по-голямата част ги давам за благотворителност. Между 2-3-5 000 лева на месец, зависи дали пътувам – повярвайте ми, една шопска салата на ден ми стига. Това каза лидерът на „Воля“ и кандидат за евродепутат Веселин Марешки, пише „Експерт“.

Много е важно да бъде разкрито дали и какви офшорни сметки имат политиците. Аз нямам инвестиран лев извън България, доскоро и извън любимата ми Варна, каза Марешки, който вижда като едно от най-лошите неща за България това, че „откраднатото се изнася навън и инвестира в чужбина“. Той добави, че се надява този път да не се разминат нещата и само „кокошкарите“ да бъдат наказвани.

„Когато си пробвал някого, видял си, че е некадърен, не му давай повече шанс“, категоричен е лидерът на „Воля“. Той защити членството ни в ЕС, но не означавало, че не трябва да си партнираме с Евразийския съюз. И добави, че утре, 18 май, „Воля“ ще е „на грандиозен митинг“ в Милано, където ще участват Матео Салвини и Мари Льо Пен.

реклама

Същевременно Марешки отрече пред Нова телевизия, че подкрепя правителството: „Никога не бихме подкрепили правителство, което не работи за интересите на българския народ“, като уточни, че това го казвали троловете на БСП. Но каза и, че някои неща като завършването на АМ „Хемус“ няма как да не бъдат подкрепяни.

Блиц въпроси

Европа за всички нас би трябвало да е люлка на християнската цивилизация – така Марешки отговори на въпроса какво е Европа за него.

Що се отнася до любимия му жив български политик, лидерът на „Воля” посочи всичките си колеги и все пак накрая се спря Андон Дончев. Понякога съм малко наивен и много добър, когато не трябва, добави Марешки. За най-добър свой приятел той посочи съпругата си.

Миналото лято почивах във Варна. Гордея се с всички трудолюбиви български граждани, срамувам се от всички български политици, които карат българите да живеят бедно, продължи Марешки. И каза, че според него минималната работна заплата трябва да е 1200 – 1500 лева към момента. Бях много разстроен за последно след президентските избори, защото убиха надеждата на хората, добави той. На въпрос дали има човек извън неговата листа, който да счита, че е качествен, Марешки не видя такъв и заяви, че имало само политически измамници.

реклама
loading...

А мислил ли си ,хората които искаш да гласуват с твоята бюлетина с колко лева разполагат замесец?

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Отиде си световно известният оперен певец Камен Чанев

реклама Снимка: operaplovdiv.bg Световноизвестният оперен певец Камен Чанев е починал от коронавирус. Той беше приет за лечение в болницата в Стара Загора. Камен Чанев е най-успешният български тенор с международна кариера, припомня БНР. Чанев е роден през 1964 г., завършва Френската гимназия в родния си град Сливен, а след това …

Новини
Безлов: Българите искат силен лидер, а не демократично управление

реклама Кадър БТВ В доклада на центъра „Демокрацията в България – все още крехка след три десетилетия преход“, експертите представят данните от своите проучвания, че след 30 години преход 45 на сто предпочитат силен и решителен лидер. 57 на сто от запитаните са заявили, че вярват, че нищо няма да …

Новини
Калин Сърменов: Театрите са едно от най-защитените пространства

реклама Снимка профил ФБ След влизането в сила на мерките от петък, затварят и всички места, където има възможно струпване на хора като кина, галерии и музеи и се преустановява провеждането на концерти до 21 декември. Като изключение са посочени театрите, които могат да продължат да работят, стига публиката да …