Манолова към премиера: Не ме е страх, господин Борисов

Новини
13

Не ме е страх, господин Борисов, от никоя от обидите и заплахите, които отправяте към мен. Това заяви пред bTV Мая Манолова.

По думите й всъщност, него го е страх. Не го е страх от мен, страх го е от това, че се видя, че може да загуби София и че утре може да загуби България и пътят за това вече е ясен на хората, подчерта тя.

Страх го е от хората, които се обединиха срещу едноличната власт, изтъкна още Манолова.

Манолова отбеляза, че заплахата с Костинбродската афера е прозвучала от Бойко Борисов още в изборната нощ, а сега неговите служители я повтарят.

Въпросът е дали премиерът се изживява като говорител на прокуратурата или изобщо като главен прокурор. От чие име си позволява да отправя заплахи срещу мен, още повече в ситуация, в която срещу мен няма завеждани дела, обърна се тя към премиера.

Притеснително е, когато изпълнителната власт се изживява като държавно обвинение, допълни тя.

Припомняме, че от щаба на кандидата за кмет на София Мая Манолова обявиха, че ще искат касиране на изборния резултат още в деня на вота – вечерта на балотажа. Няколко дни по-късно те заявиха, че са готови с жалбата. От БСП заявиха, че нямат законови основания да внасят иск за касиране на резултатите, тъй като Мая Манолова бе независим кандидат, подкрепен от БСП.

loading...

ТАЗИ ЖЕНА Е ЛУДА..В ГЛАВАТА И САМО ЗАПЛАХИ ДИКТАТОРИ ВРАГОВЕ И Т.Н.МОЛЯ НЕ СИ ГУБЕТЕ ЕФИРНОТО ВРЕМЕ.ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА .ОТИВА В ОТБОРА НА НЕУСПЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ.

Ей продажници когато не ви е угоден човек и веднага луд. Всички сме луди че ви търпим още.

Който се смее последен се смее най добре само така. Маядръж се ние сме с теб покажи на тоя търтей какво можеш

Госпожа Манолова, Вие сте нашата надежда за спасение от блатото , в което потъваме вече
30 години !!! Желаем Ви здраве и много воля и жизнена енергия, защото както на Сизиф ще Ви бъдат необходими !!!
p.s. И като сме в ДЕМОКРАЦИЯ, защо са ви нашите имейли ???

Дали е луда …. тя обаче е късмета на Й.Фандъкова. Ако не беше тя хората щчха да излязат да гласуват и Й.Фандъкова нямаше да е кмет. Просто застана на пътя на по достойни кандидати, а хората не я хресват и затова не гласуваха или гласуваха за Фандъкова за да не стане тя кмет.

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Борисов: Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета

Вече нито нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, гардероби, дрешника, направо… Вече не казват, че са направили уйдурма, а аранжиране.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в „София Тех парк“, където присъства на символична първа копка на сградата, в която ще се помещава българският суперкомпютър, пише Дневник. Премиерът очевидно имаше …

Новини
Доц. Иво Инджов: Размяната на есемеси не е самоцелна, ескалира напрежението

„Иван Гешев успя да се позиционира като трети връх на триъгълника преди епидемията от коронавируса да приспи политическия живот. Сега нещата се връщат на мястото си и се наблюдават интензивни престрелки в този триъгълник. Прави впечатление, че на мушката е президентът Румен Радев“. Това коментира пред БНР политологът доц. Иво …

Новини
Радан Кънев: Вървим към икономическа катастрофа и драстично изоставане

Румънското правителство (ЕНП) в момента публично представя Национален инвестиционен план за икономически рестарт, в присъствието на Президента Йоханис. Гръцкото правителство (ЕНП) сформира Национален инвестиционен комитет с участието на топ-експерти от цял свят, в т.ч всички известни икономисти и енергетици от гръцки произход, живеещи в ЕС и САЩ. Комитетът ще се …