Манолова към премиера: Не ме е страх, господин Борисов

Новини
13

Не ме е страх, господин Борисов, от никоя от обидите и заплахите, които отправяте към мен. Това заяви пред bTV Мая Манолова.

По думите й всъщност, него го е страх. Не го е страх от мен, страх го е от това, че се видя, че може да загуби София и че утре може да загуби България и пътят за това вече е ясен на хората, подчерта тя.

Страх го е от хората, които се обединиха срещу едноличната власт, изтъкна още Манолова.

Манолова отбеляза, че заплахата с Костинбродската афера е прозвучала от Бойко Борисов още в изборната нощ, а сега неговите служители я повтарят.

Въпросът е дали премиерът се изживява като говорител на прокуратурата или изобщо като главен прокурор. От чие име си позволява да отправя заплахи срещу мен, още повече в ситуация, в която срещу мен няма завеждани дела, обърна се тя към премиера.

Притеснително е, когато изпълнителната власт се изживява като държавно обвинение, допълни тя.

Припомняме, че от щаба на кандидата за кмет на София Мая Манолова обявиха, че ще искат касиране на изборния резултат още в деня на вота – вечерта на балотажа. Няколко дни по-късно те заявиха, че са готови с жалбата. От БСП заявиха, че нямат законови основания да внасят иск за касиране на резултатите, тъй като Мая Манолова бе независим кандидат, подкрепен от БСП.

loading...

ТАЗИ ЖЕНА Е ЛУДА..В ГЛАВАТА И САМО ЗАПЛАХИ ДИКТАТОРИ ВРАГОВЕ И Т.Н.МОЛЯ НЕ СИ ГУБЕТЕ ЕФИРНОТО ВРЕМЕ.ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА .ОТИВА В ОТБОРА НА НЕУСПЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ.

Ей продажници когато не ви е угоден човек и веднага луд. Всички сме луди че ви търпим още.

Който се смее последен се смее най добре само така. Маядръж се ние сме с теб покажи на тоя търтей какво можеш

Госпожа Манолова, Вие сте нашата надежда за спасение от блатото , в което потъваме вече
30 години !!! Желаем Ви здраве и много воля и жизнена енергия, защото както на Сизиф ще Ви бъдат необходими !!!
p.s. И като сме в ДЕМОКРАЦИЯ, защо са ви нашите имейли ???

Дали е луда …. тя обаче е късмета на Й.Фандъкова. Ако не беше тя хората щчха да излязат да гласуват и Й.Фандъкова нямаше да е кмет. Просто застана на пътя на по достойни кандидати, а хората не я хресват и затова не гласуваха или гласуваха за Фандъкова за да не стане тя кмет.

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
„България днес“: Слави Трифонов е бесен на екипа си за забранените символи, че не са проверили

Грандиозен скандал е спретнал Слави Трифонов на екипа си след отказаната партийна регистрация. Забранени символи слагат край на опита да бъде регистрирана ПП „Няма такава държава“. Отказът си Софийски градски съд мотивира с чл. 5 от Закона за политическите партии. Символът на партията на Дългия изобразява длан с цветовете на …

Новини
Посрещаме 2020-а с 12 официални неработни дни

С изпращането на старата година, от която остават едва 21 дни, много хора започват да се интересуват как ще почиват през следващата календарна година. Традиционно 2020 г. няма да остане без празници, а за това свидетелства големият набор от почивки, които ще има през следващите 365 дни. През високосната 2020-а …

Новини
Омбудсманът: Проектът „Бонус-Малус“ ощетява гражданите

Омбудсманът доц. Диана Ковачева изпрати препоръка до председателя на Комисията за финансов надзор (КФН) Бойко Атанасов с искане да се предвиди допълнително време за обсъждане и съобразяване с направените в хода на общественото обсъждане до 19 декември становища, относно концепцията за системата „Бонус-малус“. Наредбата за определяне на размера на застраховката …