fbpx

Майка сподели ужасяваща СНИМКА, доказваща защо родителите не трябва да се пускат по пързалката с децата си

Съвременните хора се отнасят към децата си съвсем различно, отколкото към тях са се отнасяли техните родители. Това, което в миналото се смяташе за нормално, сега е опасно и неприемливо. Както повечето от вас си спомняте, че сред детските увлечения от миналото имаше доста опасни игри. Днес обаче ще стане дума за опасни неща, които родителите правят заедно с децата си без да знаят за това, предаде Блиц.

Има такива на пръв поглед безобидни дейности, които всъщност може да доведат до доста сериозни травми на децата.

Например, погледнете снимката на Хедър Клеър, която се спуска с малката си дъщеря по пързалка. Забелязвате ли нещо нередно?

Ако все още не сте го забелязали, то обърнете внимание на това.

почему нельзя съезжать с горки, опасно съезжать с горки, съезжать с горки вместе с ребёнком

Вижте под какъв ъгъл е огънато крачето ма Мидоу.

Подметката на детската ѝ маратонка се закачила за пластмасата на пързалката. В резултат, без да очаква, Клеър счупила крака на дъщеричката си.

почему нельзя съезжать с горки, опасно съезжать с горки, съезжать с горки вместе с ребёнком

Жената написа във Фейбсук за случая и призова родителите да не повтарят грешката й.

„Всяка година напомням на всички защо те не трябва да се пускат по пързалката заедно с децата си. Когато Моиду бе само на 12 месеца, аз се пуснах с нея по пързалката, държейки я в скута си. Крачето ѝ се оказа между мен и пързалката. На снимката се вижда моментът, в който крачето ѝ се чупи. Тя все още се усмихва. Когато пристигнахме в болницата, лекарят ми изнесе лекция за това колко често се случват подобни травми. нямах си ѝ на понятие. Мислех, че всички така се пускат по пързалката със своите деца. Убедена съм, че на всяка детска площадка трябва да има предупредителен знак, но аз такъв никога не съм виждала. Споделям снимката всяка година с надеждата, че болката, която изпита Медоу, и чувството за вина, което продължава да ме преследва, ще спаси други деца и родители. Никога не се пускайте с децата си по пързалката“, пише жената в мрежата.

Клеър също добавя, че това е една от трите основни причини, заради които децата се озовават в болница през пролетта и лятото.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!