Лиляна Павлова се върна в НС като депутат

Новини
7

Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от групата на ГЕРБ, след като в края на 2018 г. бе закрито Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС, а тя бе освободена от поста министър. Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии – по труда, социалната и демографската политика и по правни въпроси, предаде БГНЕС.

Ведомството вече не функционира, тъй като на 31 декември приключи тройното председателство на Съвета на ЕС. То бе започнато от Естония, продължено от България и завършено от Австрия. На 1 януари 2019 г. щафетата пое Румъния.

За Лиляна Павлова се говори в политическите среди, че може да оглави листата на ГЕРБ за европейските избори или поне да получи избираемо място в списъка на кандидатите за евродепутати.

Тази и за чистачка на градски тоалетни не става! Толкова пъти е убиждала БЪЛГАРИТЕ в ефир , че ме е срам да се нарича българка,камо ли да представя милата ни родина в чужбина.Срам и позор!!!

Позор сте вие, че може от устата ви да излиза такава гнусотия.

А пък мен ме е срам от вашата неграмотност – тя ме Обижда като българка …

Срам и позор е,че не сте различавали истинските от фалшивите новини, това е част от подлата хибридна война срещу българския политически живот !

Ма колко килограма тежи тая женоря, може ли Буда да я преметка насам-натам, отдоле-нагоре, отдесно-налево. Па и партизан за бой се стяга. Тя си знае за какво става дума, няма ние да изпадаме в подробности.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ивет Лалова е втора за сезона в Европа, има покана за всички Диамантени лиги

Българската звезда в леката атлетика не мисли за отказване Силното начало на сезона с постижение от 22.55 сек на 200 м (в Осака), отреди на Ивет Лалова второ място в актуалната европейска ранглиста. Българката е получила покани за всички турнири от Диамантената лига на 200 м, а и за повечето …

Новини
Омбудсманът Мая Манолова представя проект на Закон за личния фалит на 25 юни

Омбудсманът Мая Манолова ще представи законопроекта за несъстоятелност на физическите лица, т. нар. личен фалит. Това съобщиха от пресцентъра на Омбудсмана на Република България. Събитието ще се състои утре, 25 юни 2019 г., от 11.00 часа в институцията на омбудсмана (гр. София, ул. „Георг Вашингтон № 22), съобщава Фокус. България …

Новини
Важен срок за фирмите без регистрация по ДДС

Остават 6 дни, в които фирмите, нерегистрирани по ДДС и които не ползват софтуер за управление на продажбите, трябва да сменят касовите си апарати, съобразно изискванията на Наредба Н-18, напомнят от Национална агенция за приходите, пише Факти. 30 юни 2019 г. е крайният срок, в който всички фискални устройства трябва …

Inline
Inline