Лиляна Павлова се върна в НС като депутат

Новини
7

Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от групата на ГЕРБ, след като в края на 2018 г. бе закрито Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС, а тя бе освободена от поста министър. Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии – по труда, социалната и демографската политика и по правни въпроси, предаде БГНЕС.

Ведомството вече не функционира, тъй като на 31 декември приключи тройното председателство на Съвета на ЕС. То бе започнато от Естония, продължено от България и завършено от Австрия. На 1 януари 2019 г. щафетата пое Румъния.

За Лиляна Павлова се говори в политическите среди, че може да оглави листата на ГЕРБ за европейските избори или поне да получи избираемо място в списъка на кандидатите за евродепутати.

Тази и за чистачка на градски тоалетни не става! Толкова пъти е убиждала БЪЛГАРИТЕ в ефир , че ме е срам да се нарича българка,камо ли да представя милата ни родина в чужбина.Срам и позор!!!

Позор сте вие, че може от устата ви да излиза такава гнусотия.

А пък мен ме е срам от вашата неграмотност – тя ме Обижда като българка …

Срам и позор е,че не сте различавали истинските от фалшивите новини, това е част от подлата хибридна война срещу българския политически живот !

Ма колко килограма тежи тая женоря, може ли Буда да я преметка насам-натам, отдоле-нагоре, отдесно-налево. Па и партизан за бой се стяга. Тя си знае за какво става дума, няма ние да изпадаме в подробности.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ученик намери и върна портфейла на капитана на „Лудогорец“

Осмокласник намери и върна портфейл, без да знае, че изгубената вещ принадлежи на капитана на „Лудогорец“ Светослав Дяков. Случката се разиграла пред цветарските щандове на кооперативния пазар в Разград. Ученикът от Професионалната гимназия по транспорт и строителство Драгомир Златев видял на тротоара пред банкомата кожен портфейл и веднага го предал …

Новини
Цитат на деня: Нинова не може да приказва по-умно, но нека е по-възпитано

Не мога да препоръчам на Нинова да приказва по-умно, не може да го постигне, но да приказва по-възпитано. Това заяви президентът Георги Първанов (2002-2012) в интервю за в. „24 часа“. Повод е изказване по негов адрес на лидера на БСП Корнелия Нинова, че иска да „влезе през задния вход“. То …

Новини
Как да спиш по-добре като промениш хранителните си навици

Всеки мрази онези моменти, в които се върти в леглото посреднощ и не може да заспи. Правиш какво ли не. Броиш овце, пускаш си лека музика, опитваш се да елиминираш всякаква светлина. И в крайна сметка нищо. А знаеш ли, че спането ти може да се промени, ако промениш само …

Inline
Inline