Лиляна Павлова се върна в НС като депутат

Новини
7

Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от групата на ГЕРБ, след като в края на 2018 г. бе закрито Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС, а тя бе освободена от поста министър. Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии – по труда, социалната и демографската политика и по правни въпроси, предаде БГНЕС.

Ведомството вече не функционира, тъй като на 31 декември приключи тройното председателство на Съвета на ЕС. То бе започнато от Естония, продължено от България и завършено от Австрия. На 1 януари 2019 г. щафетата пое Румъния.

За Лиляна Павлова се говори в политическите среди, че може да оглави листата на ГЕРБ за европейските избори или поне да получи избираемо място в списъка на кандидатите за евродепутати.

loading...

Тази и за чистачка на градски тоалетни не става! Толкова пъти е убиждала БЪЛГАРИТЕ в ефир , че ме е срам да се нарича българка,камо ли да представя милата ни родина в чужбина.Срам и позор!!!

Позор сте вие, че може от устата ви да излиза такава гнусотия.

А пък мен ме е срам от вашата неграмотност – тя ме Обижда като българка …

Срам и позор е,че не сте различавали истинските от фалшивите новини, това е част от подлата хибридна война срещу българския политически живот !

Ма колко килограма тежи тая женоря, може ли Буда да я преметка насам-натам, отдоле-нагоре, отдесно-налево. Па и партизан за бой се стяга. Тя си знае за какво става дума, няма ние да изпадаме в подробности.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Всички автомобили с газова система след 2014-а трябва да минат първо проверка в специален пункт

Всеки автомобил, на който е монтирана газова система след септември 2014 (тогава влиза в сила новата Наредба Н-32 МТИТС), трябва да премине първоначална проверка в специализиран пункт. Това съобщават от Асоциация на българските автогаз сервизи. Пълен списък на пунктовете, предлагащи тази услуга може да откриете тук. Срокът за първоначална проверка …

Новини
Хороскоп за петък: Близнаците удържат победа, Скорпионите правят уверена крачка напред

Източник: Ламята Овен Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи резултат, който …

Новини
След като ГЕРБ обявиха, че НАП няма вина за изтеклите данни Слави избухна: „Долу“, „Оставка“

Редактор: Недко Петров e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg Слави Трифонов направи интересeн коментар относно излезлия доклад от разследването на парламентарната комисия за изтичането на личните ни данни от НАП. Ето какво написа шоуменът в личния си профил във фейсбук: „Днес излезе докладът от разследването на парламентарната комисия за изтичането на нашите лични данни от НАП. …