fbpx

Лили Иванова разкри кой е най-големият артист, пред когото се прекланя дори самата тя

реклама

източник: show.blitz.bg

Лили Иванова винаги е поддържала загадката за себе си жива, независимо от това колко години минават. Примата на родната популярна музика е обрана в емоциите и рядко си позволява коментари, но когато го прави, винаги е запомнящо се.

Неотдавна певицата призна нещо, което със сигурност ще удиви почитателите й, а и всички хора, които допускат, че в собствените си очи тя е на най-високото стъпало. Да, ама не! Колкото и невероятно да им се стори на някои, Лили Иванова дори не счита себе си за велика личност, въпреки че с успехите и дълголетието си на сцена отдавна е доказала това.

За нея най-великият артист е Георги Парцалев. „По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си“, признава наскоро примата в тв интервю. И добавя с почуда, че просто не може да си обясни защо толкова години никой не говори за великия актьор.

реклама

„По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си… Той можеше да играе всичко – можеше да играе принц, граф, просяк, селянин. Всяка роля играеше перфектно“, добави знаменитата певица.

Наскоро Съюза на артистите в лицето на неговия председател Христо Мутафчиев, удостоиха примата със специален „Икар“ за изключителен принос към музиката и културата. На церемонията по връчване на наградите „Икар“ пък, Лили Иванова пя на сцената на Народния театър, като представи най-новата си песен „Главна роля“.

Певицата добави, че е член само на Съюза на артистите, тъй като смята, че само там й е мястото.

„Не бих искала да засягам, но аз съм артист и моето място е в Съюза на артистите“, каза тя и добави, че в началото на кариерата си е била заобиколена от много повече артисти, отколкото певци. Пътувала съм с много артисти и съжалявам, че младото поколение не познава артистите на моето поколение, каза примата.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Подарете незабравима Коледа на семейството с кредитите с 15%отстъпка от MiniZaem.bg

реклама Децата ви вече са изпратили писмата си до дядо Коледа и очакват с нетърпение подаръците под елхата. Половинката очаква обещаната още в началото на годината приказна Коледа на красиво и спокойно място, заобиколена от всичките си любими хора. Вие искате да изпълните всички им желания, но с всеки изминал …

Новини
Мариела Нордел за Камен Чанев: Отиде си моят приятел, моето братче, един светъл човек и голям артист!

реклама Снимка профил ФБ По повод кончината на известния наш оперен певец Камен Чанев, Мариела Нордел изля чувствата си в дълъг пост в социалната мрежа. Ето какво написа тя: Днес е най-тъжният ми ден, отиде си моят приятел, моето братче, един светъл човек и голям артист! Преди 34 години, в …

Новини
Доц. Мангъров: Чувам, че в някои болници лекуват деца по безумен начин

реклама Кадър видео БНТ Нeнaвиждaм aдминиcтрaтивнaтa рaбoтa и никoгa нe cъм имaл жeлaниe дa ce зaнимaвaм c пoлитикa, тaкa чe и дa мe пoкaнят нe миcля, чe щe приeмa дa cтaнa пoлитик. Тoвa кaзa в интeрвю зa „Иcтoрии oт прeхoдa“ дoц. Aтaнac Мaнгърoв, зaпитaн дaли би ce включил в пoлитикaтa, …