Къци Вапцаров: Започвам да пея по пиано-барове

Новини
2

Един от най-атрактивните участници в предаването „Маскираният певец“ се оказа Къци Вапцаров, който се изявяваше в продължение на 10 седмици като Шапката.

„Беше много приятно. Никой не ме позна. Във фейсбук някои приятели се усъмняваха, писаха ми: „Абе ти си!“, викам: „Не, бе. Аз съм в Гърция“. Децата? Те са интернет поколение. Аз излизам, връщам се, никой не знае. Те са си в интернет. На съпругата казвах, че репетирам нещо, записвам, ще ходя да пея по пиано-барове. Не бях пял от „капките“. Дони ми се обади за „Маскираният певец“ и вика – „абе, едно предаване, някакви леки песнички“. Викам си, ще пея „Шанз елизе“ и такива. Но като видях какви певици има, почнах по-сложни неща. Сигурно 300 песни ми минаха през главата. Най-трудно ми беше да изпея Фреди Меркюри“, каза той в сутрешния блок на „Нова телевизия„.

„Аз съм доволен, очаквах, че максимум две предавания ще изкарам, или дори, че в първото предаване ще ме познаят, а то – 10 лайфа. За мен това е голямо постижение. Стараех се, това е „Параграф 22″ – искаш да пееш с твоя глас, но не трябва, за да не те познаят. Сваляхме гласа ми. Колкото до предположенията на панела кой съм, най-смешно ми беше, че съм Дони. Та той е с една глава над мен. Или че съм Люси Иларионов, а той е 100 кила нагоре. Гордея се пък, че ме сравняват с Рафи, който пее страхотно. Гъмов е готино, близко е – актьори сме, с кукли играем. На певиците шапка им свалям. Пчелата е супер. В това предаване само двама-трима души знаят кой си. Взимат те от вас с кола, свалят те от нея с маска. Имаш си собствена стаичка. Можеш да говориш само с този, който видиш, че е с лента. Значи той е от тези няколко човека, които знаят кой си. Много е интересно. Като искаш нещо, пишеш. Шапката няма очи, много трудно се виждаше. Мъчеше ме, че маската ми няма очи, тъй като аз съм куклен актьор, а куклите гледат. Някоя от певиците ще победи. Николина Чакърдъкова не участва, според мен. Моят фаворит е Пчелата – нежничка, слънчева, пееща, игрива“, каза той.

„6 години не бях пял, за последно това беше в „Като две капки вода“. И отново се възбуди тази моята любов към музиката. Сега съм се надъхал да сглобя някакви песни от „капките“ и „Маскираният певец“ и да си направя една моя програма, да пея в пиано-барове и т.н.“, обяви Вапцаров.

Той разкри и някои интересни неща извън предаването. „12 години бях вегетарианец, но вече се изтощих. Стига! Сега пък не ям хляб, картофи, ориз. Имам кошери, аз правя мед. Даже тази година, мисля че няма друг луд като мен, съм си занесъл един кошер и в Гърция, разпрострял съм се в две държави. На Драгалевци имам три, в Гърция един. Планински мед вадя, билков. Пчелите ме жилят, аз обичам да ме жилят, поддържаш форма така. Аз правя само за мен, максимумът ми е бил около 16 килограма мед за един кошер. Децата ядат като малки мечета – бъркат и ближат от меда“, заяви шоуменът.

loading...
2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
БНБ очаква повишаване на лихвите по кредитите

Българската народна банка очаква през второто и третото тримесечие на 2020 г. лихвените проценти по новоотпуснатите кредити на домакинства и нефинансови предприятия да се повишат. „Предвид започналото от средата на март увеличение на лихвените проценти на паричния пазар в еврозоната, особено в средносрочните и дългосрочните сегменти (6-месечен и 12-месечен ЮРИБОР), …

Новини
„Папараци“ с нова водеща, Мария Игнатова сяда на стола на Венета Райкова

Тази есен bTV ще изненада зрителите с шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас. Предаването „Папараци” поема в нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България, който ще носи името – „Папараци – ново 20!”, пише topnovini.bg. Шоуто ще продължи …

Новини
1
Удължават извънредната епидемична обстановка до края на месеца

Взехме решение да продължим извънредната епидемична обстановка в страната. Това каза министърът на здравеопазването Кирил Ананиев по време на брифинг за епидемиологичната обстановка в страната. Днес сутринта се състоя среща между правителството и Националния оперативен щаб, посочи той. „Продължаваме сутрешните срещи при премиера“, добави министърът. Присъстваха и главният държавен здравен …