Кристиано Роналдо продава първата си кола (снимки)

Новини
1

Феновете на един от най-добрите футболисти в света – португалския нападател Кристиано Роналдо, имат възможност да купят първата кола на своя идол, съобщава Automedia.

Нападателят на Ювентус обяви за продан старото си Audi S3, произведено през 2000 г. Роналдо обаче иска доста пари за автомобила – 20 000 евро, което може да отблъсне евентуалните купувачи. Сумата значително надвишава реалната цена на модела.

roni-2

Със сигурност обаче, истинските фенове на Роналдо, няма да се откажат да купят автомобила. Шансът да се докоснат поне по този начин до живата легенда на световния футбол ще надделее над практическите съображения.

roni-3

Обявеният за продажба Audi S3 е купен от Роналдо в родната Португалия през лятото на 2004 г., година след като преминава в английския „Манчестър Юнайтед“. С първата си кола нападателят успява да навърти 162 000 км.

loading...

И аз продавам първата си кола. Москвич 408 за 21000 евро. Световен шампион съм по вдигане на шахматните фигури и пълните чаши !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Първи епизод на „Ягодова луна“ предизвика негативни коментари

Още с първия си излъчен епизод новият сериал „Ягодова луна” предизвика сериозни дискусии в социалните мрежи. Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов”- Калин Сърменов, оплю продукцията, пише „Телеграф„. Милото не скри, че не му допада новия сериал, но този път го направи по много деликатен начин, като постна …

Новини
По три допълнителни заплати за натоварените магистрати и по четири – за спецправосъдието

Това предвижда бюджетната прогноза на Висшия съдебен съвет за периода 2021-2023 г. За целта са предвидени 23 млн. лева за силно натоварените и 4 млн. лева за спецправосъдието, пише lex.bg. Средствата са заложени заради изискването на чл. 233, ал. 6 от ЗСВ, който гласи: „Въз основа на степента на натовареност …

Новини
Без топла вода и канализация в половината детски поликлиники в Русия

В 40 процента от детските поликлиники в Руската федерация няма отопление, в 35 процента няма канализация. Това се посочва в доклада на Сметната палата. От 116 865 сгради на детски поликлиники в Русия 14 процента са в неработещо състояние, 30,5 процента нямат водоснабдяване, 52,1 процента имат топла вода, 41,1 процента …