Кралицата си търси мениджър социални медии. Каква е заплатата?

Новини

Източник „Профит“

Британската кралица Елизабет Втора е заета жена.

В края на краищата, тя не само е монарх на Обединеното кралство, но и прабаба на седем правнука.

Тъй като всичко това несъмнено запълва времето й, изобщо не е изненада, че тя не се занимава с маловажни задачи, като например създаване на постове за социалните медии.

Натовареният й график обаче създава работни възможности за други хора, посочва T+L.

От кралския дворец обявиха през миналата седмица нова работна позиция: служител по цифрови комуникации за кралицата.

„Ролята му е да ангажира световната публика с публичните изяви и работа на кралското семейство“, се посочва в описанието в обявата за работа.

„Присъединявайки се към този забързан и динамичен екип, предизвикателството ви ще бъде да управлявате и наблюдавате ежедневния поток от новини в дигиталните и социални мрежи, както и да играете ключова роля в някои от дигиталните проекти,“ се казва още в съобщението.

Според него, новоназначеният служител ще работи в малък екип от специалисти в областта на цифровите медии. В ежедневната си дейност той ще създава съдържание за социални мрежи и други цифрови платформи, включително новия уебсайт на кралското семейство. Освен това ще пише статии и ще прави проучвания.

За позицията се търси човек, който има предишен опит в управлението на уебсайтове, водене на цифрова комуникация и проекти. Освен това трябва да има основни фотографски и видео умения, да е иновативен и изпълнен с идеи.

Ако получите работата, ще разполагате с 33-дневен годишен отпуск, безплатен обяд и достъп до обучения, пълен пакет социални придобивки, както и заплата от 38 000 долара, в зависимост от опита.

Ако смятате, че отговаряте на условията, можете да кандидатствате тук.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Прогноза за времето по Цветница и Великден

Все по-топло време ни очаква през следващите дни. Повишение на температурите се очаква над цялата страна. За района на гр. София, ще варират между 13 и 18 градуса, като по-чувствително захлаждане се очаква около 15 април. След това температурите отново тръгват нагоре и по празниците ще бъде топло с незначителни …

Новини
На 8 април рожден ден има голямата актриса Илка Зафирова

Родена е на 8 април 1941 г. в София. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ при професор Моис Бениеш през 1966 г. и още същата година постъпва в Драматичния театър във Велико Търново. Между 1968 – 1969 е в трупата на пловдивския драматичен театър. На два пъти, през 1970 …

Новини
Днес рожден ден празнува Цветан Цветанов

Цветан Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София.Според някои източници баща му е шофьор в ДС, а майка му е работничка в текстилната промишленост.Цветанов е лекоатлет в ЦСКА и учи в спортното училище, като тренира на стадион „Народна армия“.Отбива военната си служба в обикновено военно поделение. През …