fbpx

Кралицата си търси мениджър социални медии. Каква е заплатата?

Източник „Профит“

Британската кралица Елизабет Втора е заета жена.

В края на краищата, тя не само е монарх на Обединеното кралство, но и прабаба на седем правнука.

Тъй като всичко това несъмнено запълва времето й, изобщо не е изненада, че тя не се занимава с маловажни задачи, като например създаване на постове за социалните медии.

Натовареният й график обаче създава работни възможности за други хора, посочва T+L.

От кралския дворец обявиха през миналата седмица нова работна позиция: служител по цифрови комуникации за кралицата.

„Ролята му е да ангажира световната публика с публичните изяви и работа на кралското семейство“, се посочва в описанието в обявата за работа.

„Присъединявайки се към този забързан и динамичен екип, предизвикателството ви ще бъде да управлявате и наблюдавате ежедневния поток от новини в дигиталните и социални мрежи, както и да играете ключова роля в някои от дигиталните проекти,“ се казва още в съобщението.

Според него, новоназначеният служител ще работи в малък екип от специалисти в областта на цифровите медии. В ежедневната си дейност той ще създава съдържание за социални мрежи и други цифрови платформи, включително новия уебсайт на кралското семейство. Освен това ще пише статии и ще прави проучвания.

За позицията се търси човек, който има предишен опит в управлението на уебсайтове, водене на цифрова комуникация и проекти. Освен това трябва да има основни фотографски и видео умения, да е иновативен и изпълнен с идеи.

Ако получите работата, ще разполагате с 33-дневен годишен отпуск, безплатен обяд и достъп до обучения, пълен пакет социални придобивки, както и заплата от 38 000 долара, в зависимост от опита.

Ако смятате, че отговаряте на условията, можете да кандидатствате тук.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!