fbpx

Крадецът на дарения се предаде. Върна част от парите!

реклама

Снимка: bTV
Мъжът, който отмъкна кутия за дарения за болно дете от игрище в Бургас, е задържан, съобщиха от МВР.

44-годишния мъж направил пълни самопризнания и върнал част от сумата в кутията.

Кражбата е станала по време на републиканския футболен турнир за малки деца, когато спортният комплекс е бил пълен с участници и родители.

На видеото се вижда как мъж влиза в детската школа „Звездичка“ и спокойно изнася кутията с дарения за лечението на болно дете.

реклама

„Тръгнах, кутията беше там, след десетина минути ми звънят колегите и викат: „Кутията я няма, да не си я взел да я занесеш?“ и аз казвам: „Не, не съм взимал, звънете на момчето, което преглежда камерите“. Звъннаха и той ни прати кадрите“, разказа пред bTV президентът на футболния клуб Петър Алексиев.

На записа се вижда добре облечен мъж на около 50 години. Подаден е сигнал в полицията.

Парите са за 5-годишния Цвети, който е опериран от тумор на надбъбречната жлеза. В момента детето е на химиотерапия в клиника в Истанбул.

За терапията му са нужни 50 хиляди евро. От футболната школа се надяват да съберат парите, а крадецът да бъде заловен и наказан.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
От пътна полиция предупреждават: Глобите се плащат само по сметка, посочена във фиша

реклама Снимка piuxabay Не се допуска заплащане на глоба чрез пари в брой на мястото на извършване на нарушението или проверката предупреждават от Пътна полиция. На сайта им е качена информация как става плащането на глобите, както и списък на най-често допусканите грешки при попълване на документите. Как могат да …

Новини
Заведенията отварят след 20 февруари

реклама Снимка pixabay На продължила няколко часа среща в Министерство на здравеопазването между ресторантьори и ресорни министри съгласие не е постигнато. Ако не получим решение до края на седмицата, което да е в наша полза, следващия понеделник ще отговорим с решение от наша страна, заяви Ричард Алибегов пред журналисти, пише …

Новини
При виене на свят, шум в ушите, изтръпване на крайници веднага вземете мерки

реклама Снимка pixabay Много признаци показват, че артериалното налягане не е в норми. Атмосферното налягане, емоциите, температурите на въздуха и други външни условия могат да му повлияят да падне или да се вдигне. Виене на свят, шум в ушите, изтръпване на крайниците – всичко това е, че кръвното ви е …