fbpx

Крадецът на дарения се предаде. Върна част от парите!

Снимка: bTV
Мъжът, който отмъкна кутия за дарения за болно дете от игрище в Бургас, е задържан, съобщиха от МВР.

44-годишния мъж направил пълни самопризнания и върнал част от сумата в кутията.

Кражбата е станала по време на републиканския футболен турнир за малки деца, когато спортният комплекс е бил пълен с участници и родители.

На видеото се вижда как мъж влиза в детската школа „Звездичка“ и спокойно изнася кутията с дарения за лечението на болно дете.

„Тръгнах, кутията беше там, след десетина минути ми звънят колегите и викат: „Кутията я няма, да не си я взел да я занесеш?“ и аз казвам: „Не, не съм взимал, звънете на момчето, което преглежда камерите“. Звъннаха и той ни прати кадрите“, разказа пред bTV президентът на футболния клуб Петър Алексиев.

На записа се вижда добре облечен мъж на около 50 години. Подаден е сигнал в полицията.

Парите са за 5-годишния Цвети, който е опериран от тумор на надбъбречната жлеза. В момента детето е на химиотерапия в клиника в Истанбул.

За терапията му са нужни 50 хиляди евро. От футболната школа се надяват да съберат парите, а крадецът да бъде заловен и наказан.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

Блиц Новини
Иво Аръков обра вота на зрителите

Кадри Нова ТВ Както каза и журито на „Като две капки вода“ имитацията на Иво Аръков бе едно към едно и малко незаслужено остана на второто място. Иво Аръков се превъплъти в украинската звезда, спечелила второ място на конкурса Евровизия през 2007 г. – Верка Сердучка. Този рът Иво даде …

error: Content is protected !!