fbpx

Контузен лакът при удар в съдомиялна машина уби млада жена за броени дни

Леанс Дейвис Абердар успешно преминала интервю за нова работа и сe прибрала у дома. Андрю Уоткинс започнал да приготвя празнична вечеря, но годеницата му казала, че не е гладна и иска да си почине на горния етаж.

След известно време мъжът се качил в спалнята и открил, че любимата му е мъртва. Андрю незабавно извикал линейка и започнал да прави изкуствено дишане на годеницата си, но когато докторите пристигнали им останало само да фиксират смъртта на жената, пише Zdrave.to.

„Легна си да поспи, и аз отидох, за да видя дали всичко е наред. Тя беше потна и гореща, но реших, че цялата работа е заради топлото одеяло. След 40 минути отново влязох при нея, но тя е била вече мъртва“ разказва Андрю Уоткинс

Лекарите предполагат, че причината за внезапната смърт на Леанс е рецидив на сепсис. Пет седмици преди трагедията тя ударила лакътя в съдомиялната машина. След това вдигнала температура и отишла на преглед в болница. Лекарите я диагностицирали със „сепсис“ и предписали антибиотици. Леанс преминала курс на лечение с таблетки, но болката в ръката не утихвала. Като цяло обаче жената се чувствала отлично и дори решила да тръгне на работа.

Андрю Уоткинс твърди, че годеницата му никога не се била оплаквала от болки в гърдите и затруднено дишане. На него дори не му идвало наум, че животът на любимата му виси на косъм.

Лекарите все още не могат да назоват точната причина за развитието на сепсиса, но Андрю е сигурен: именно ударът в съдомиялната е убил Леанс.

„Тя продължаваше да се оплаква от болка в ръката. Затова съм сигурен, че тя умря от сепсис. Тя нямаше болки в гърдите или нещо подобно на инфаркт. Дори и не можех да си помисля, че сепсис може да бъде толкова неочакван“, споделя Андрю Уоткинс.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!