fbpx

Кольо Колев: Скритият играч в политиката е Слави Трифонов, а не Румен Радев

Което сам си направиш и най-големият ти враг не може да ти го направи. В по-голямата част кабинетите падат не заради заговори и конспирации отвън, а поради собствената си некадърност, вътрешната конфронтация, стремеж някой да захлеби, да осребри чиповете на властта. Това заяви социологът Кольо Колев в „Офанзива с Любо Огнянов“.

Той посочи, че евентуалният скрит играч в политиката е Слави Трифонов, а не президентът Румен Радев, който да си основе своя партия.

„Без всякакво съмнение има  ясно видим стремеж за осребряване на чиповете, на властта. Вземете Закона за малките бензиностанции, чрез който големите искат да останат без конкуренция от малките. Това не става безплатно,  обикновено политиците получават своя пай за този или друг закон“, посочи още Кольо Колев.

Според него скандалите в Обединени патриоти са по-скоро на емоционална основа. „Там нещата изглеждат твърде емоционални, очевидно не са слушали внимателно Симеон Сакскобургготски, който навремето призова своите да станат господари на своето мълчание“, припомни Кольо Колев.

„Тук нещата са много емоционални. Но емоцията стига такова ниво, че се заплашва самата коалиция. Не става толкова за политически пресмятания, а за емоция – личи си по поведението на Валери Симеонов и на Волен Сидеров. И те  ще загубят категорично от разцеплението на тази коалиция“, предрече социологът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!